nts ye girdiniz mi

katina11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
327
28
53
Kozlar nts te girmeye basladiniz mi. Sanci cikti mi az cok

Son düzenleme:
ben girmedimmm.15 gün sonra gidicem bişey demedi ama o zaman girerim herhal

[QUOTE. tuma23,doğum r: 37160806,. Daember: 37. Dedi5. Drn]Erken dogum riskim yuzunden iki haftadr giriyorum [/QUOTE]

Canim Erken dogum riskini neye Dayanarak Dedi Doktorun

bende ilk defa gecen hafta girdim sanci cikmadi henuz ...

bende de çıktı,kendim de kasılmaları hissediyorum zaten,iki bebek olunca daha net hisseiliyo tabi,bayramı atlatırsak 9 unda son kontrol,doğum tarihini söyleycek o gün

Canim kasilmalari nasi hissediyosun yani nsi oluyo
bebekler oynarken birden karnım taş gibi oluyor,beş altı saniye sonra tekrar gevşiyor..nst öncesi de oluyordu fakat kasılma olduğunu ben bilmiyordum tabi..doktorlar dışardan gözle bile farkedebiliyorlar. Bir de o anlarda çarpıntım oluyor benim,ama zaten hiç kurtulamadım ben çarpıntıdan:)

Benimde karnim Gibi oluyo bi yer sertlesiyo kafasi gibi sanki o kasilma mi

Benimde karnim Gibi oluyo bi yer sertlesiyo kafasi gibi sanki o kasilma mi

evet öyleymiş,doktor bebekler bir yerde toplanır gibi olur,sertleşir demişti. Ama suları yeterli,kanaman yok,biraz daha dursunlar,kilo alsınlar dedi,bayramı geçiririz inşallah:))

[QUOTE. tuma23,doğum r: 37160806,. Daember: 37. Dedi5. Drn]Erken dogum riskim yuzunden iki haftadr giriyorum
Suyum fazla canim ondan dolayi erkn doum riski varms

Canim Erken dogum riskini neye Dayanarak Dedi Doktorun[/QUOTE]

merhaba arkadaslar kasılmadan baksetmışsınız ben hamıle degılım erken dogum yaptım bılgınız olsun dıye yazıyorum çunku ben bılmıyordum bazı arkadaslarda yazmış bebek bır tarafta toplanıyor orası tas gıbı sert oluyor işte o kasılmaymış bende arada oluyordu ben anlamıyordum nee oldugunu nstdede sancı çıkmıyordu ertesı gun sabah 75 çıktı ve ben sezeryana alndım en sonunda 27 hfta da doum yaptım amacım sızı korkutmak yada telaslandırmak degıl bılgınız olsun ıstedım şimdiki aklım olsaydı o sancı nstde cıkmasa dahı doktora muayene ettırrırdım cunku sancı çıkmayınca benı eve gönderdıler

[trnaysgl, post: 37185848, member: 424461"]merhaba arkadaslar kasılmadan baksetmışsınız ben hamıle degılım erken dogum yaptım bılgınız olsun dıye yazıyorum çunku ben bılmıyordum bazı arkadaslarda yazmış bebek bır tarafta toplanıyor orası tas gıbı sert oluyor işte o kasılmaymış bende arada oluyordu ben anlamıyordum nee oldugunu nstdede sancı çıkmıyordu ertesı gun sabah 75 çıktı ve ben sezeryana alndım en sonunda 27 hfta da doum yaptım amacım sızı korkutmak yada telaslandırmak degıl bılgınız olsun ıstedım şimdiki aklım olsaydı o sancı nstde cıkmasa dahı doktora muayene ettırrırdım cunku sancı çıkmayınca benı eve gönderdıler[/QUOTE]

Canim teskur ederiz insanda tecrübe olmayınca tabi. Bebisin Nasi iyidir inşallah, ciğer geliştirici iğne yaptılar mi doğumdan once

Cani

Canim teskur ederiz insanda tecrübe olmayınca tabi. Bebisin Nasi iyidir inşallah, ciğer geliştirici iğne yaptılar mi doğumdan once

Cani[/QUOTE]

doguma girmeden cıger gelıştırıcı iğne falan yaptılar doğumu gecıktırmek ıççin bana dıl altı verdıler ıgneler yaptılar ama acılmam var 3cm durdurmak cok gectı dogumdan 4 gun öncede kontrolum vardı hersey normaldı bebek yukardaydı kafasıda yukarıdaydı dönmezse sezeryan olur demıştı doktor ama 4 gunde ne degıstı anlamadım kızım kanala gırmış bıle cok sukur ıyyı 1 yasına gırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…