- Konu Sahibi pink_panther
-
bi ara bende kullanmistim yüzüm için göyüslerim için bile kullandim hiç bir gelisme olmamisti sadece bosa ümitleniyorsunuz bide çekilen aci kaliyor akilda...
benimkinde aci veriyordu böle küçük elektrik çarpmasi gibi ayni ürün degil ama ayni sonucu veriyordu söylenene göre ama hiç biesey olmadi evde kendim uyguluyordum .
bi ara bende kullanmistim yüzüm için göyüslerim için bile kullandim hiç bir gelisme olmamisti sadece bosa ümitleniyorsunuz bide çekilen aci kaliyor akilda...
nasıl kullanılıyor pink?aa arkadaşlar ben yanlış yapmışım yaaa..Offff gitti jellerim boşa. Sırf fazla olsun die tavsiye edilen dk yı aştım böylece pozitif yüklü iyonla negatif yüklüyü arka arkaya yapmam gerekirken ikiside sanırım pozitif olddu
sizde mi nu skin kullandınız ? eektrık carpması oluyorsa o lifting cihazıdır
o ayrı birsey bende de var
aslında baslıgı goguse uygun degıl ama ben de goguslerımın ustune tutmustum
goguslerı evet havaya kaldırıyordu yanı koltuk altına yakın kısmına
ustten uygulamıstım sonra bıraktım
Evet Jayjay öyle yaptım. Önce negatf sonra pozitif
İlk uygulamada ikisinide pozitif yaptım yanlış oldu. Ve bir sürü jelim boşa gittiklava:
Bende tekrar yaptım bu sefer herşeyi doğru yaptım. Çok dikkat ettim herşeye. Ve kesinlikle hiç bir fark yok
Şuan içim yanıyo giden servetime :a015:
canım ya dur bi hele...... bu daha ilk uygulama........... şöyle bir iki hafta geçsin bakalım....... düzenli kullan ............bakalım o zaman değişiklik olacak mı?. müjgan hanım 41 . günde yüzünün bayağı bi toparlandığını ve kaşlarının bile kalktığını yazmıştı.hemen ümitsizliğe kapılma zamanla faydasını görürsün belki.inşalllahhh....bende çok istiyorum bu cihazdan almayı ..lütfen gelişmeleri bildirmeye devam et canım olur mu??
Benim iki ayri cihazim vardi biri göyüs kalça kol gibi büyük kaslar için diyeride yüzüm için bayada hevesle kullanmistim baktim bisey oldugu yok biraktim artik ugrasmiyorum :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?