Nu Skin Galvanic Spa 2

pinknu skinin işe yaramamasına çok üzüldüm bir sürü de para verdin
annene denetsen bir de
acaba onda etkı edecek mı hanı yası büyük biri olsa
tüm bu yazılanlar yalan mı o zaman çok ilginc gercekten

Son düzenleme:
evet pink panter yaa bi de annene uygulasan .ben çok istiyorum bu cihazdan almayı.bende hayal kırıklığına uğramak istemem....çok para..

Valla arkadaşlar keşkee diyorum...
O kadar hayal kırıklığına uğradımkii yinede sabırla devam edecem.
Eğer gerçekten etkisi bu kadarla sınırlıysa yazıklar olsun..
En iyisi gidip dolgu yaptırmam olacak.
Radiesse düşünüyorum. Ne dersiniz? Gözaltı olukları ve gülme çizgileri ağırlıklı olmak üzere yüzümün de dolgunlaşmasını istiyorum. Jayjay ne dersin? Yaptırdıktan 5gün sonra işe dönecem. Anlaşılır mı acaba yaptırdığım?
Katiyen anlaşılmaması gerekiyor. Yoksa çok mahçup olacağım

pink dolgu bılıyorum bende var
canım radıesse bıraz sert bır madde bır ufacık hata olursa duzeltemezler
bende ıyı bı dr a, juvederm yaptır neden hep juvederm dıyorum bır hata yapsa elıyle sıkıstırıp ıtebılır
hamur gıbı doku verebılır uyguladıgı anda seklı degısır yanı
ama oburlerı ıgrenc oluyor cok katı oldugu ıcın dokuları
hımm, ben de dusunuyorum bu ara yenı juvedermı, moon bana vıdeo bulmustu
goz altına bıle dolgu yapıp duzgunce o bolgeyı duzeltebılen drlar var
ama tr de bunlardan bulunur mu yapabılırler mı bılmıyorum
ben su ana kadar evet yaparım duzgun olur dıyen dr gormedım...
ya beceremıyorlar ya cesaret edemıyorlar ya da denememısler ya da hepsı bırden!

benn dolguyu gercekten sevıyorum bır anda toparlıyor ıyı yapabılen bırı olsa sonuc guzel olur
tabı erıdıgı ve sureklı ekleme ıstedıgı unutulmamalı
oyle yaptırdım erıdı kahretsın demek yok
baska baslıklarda dudaklarına bırkac uygulama ust ustte yaptırıp sabıtlenmeye yakın
sonuc alan kızlar var sanırım yuzde de aynısı olsa gerek
bende 2 uygulama var 8 ay ara ıle
ama dıger kızlar 1 ay ara ıle yaptırmıs
burunlarından kıl aldırmazlar ama aslında o vıdeoyu youtube da ızleseler bence ogrenebılır drlar

pink 5 gune duzelır zaten ılk uygulamada hıcbır morluk olmalıstı bende
2. cı ıse 3 gune gectı mercımek kadar bır morluktu
yıne de yapan dra baglı -juvederm ıcın konusuyorum

Nuskini aradım. Konuştum. Neden etkili olmadı die ordakilerinde bişeyden haberleri yok. Yanlış kullanmış olabilirsiniz diyor. Halbuki doğru kullandım eminim. Sonra beni Macar bi kadına bağladılar kadındada bir ses var. Çok sessiz ve tuhaf. Zor anlaştık. Benm ingilizcem onunkinden çok daha iyiydi. Ben biraz daha kullanıp ona göre karar vercem. Galiba çok ta kötü değil bu ürün. Sonuçta ben daha çok yeni başladım. Hemen gülme çizgisinin kaybolmaması çok normal ki bende zaten bu çzginin bu aletle kaybolcağını hiç sanmıyorum. 19 Mayıs gibi Ankarada dolgu yaptırmayı düşünüyorum

pink tabi canım moralını bozma cok erken olabılır
sonucta sen cok gencsın
hangı sehırdesın pink? bir de ankarada dr belırledın mı? ne fıyat verdiler sana?

Çorumdayım cnm. Bugün tanıtım demosuna gittim. Ve ben biraz yanlış yapıyormuşum. Bana uygulama yaptılar gülme çizgime ve inanılacak gibi değil, sonuç gayet tatmin ediciydi. Bende daha iyi öğrendim artık nasıl kullancağımı.Ama bence bu istediğim dolgunluğu vermiycek sadece toparlama sağlıycak diye düşünüyorum. Yine dolgu yaptırmam lazm

Ben baştan beri foto çekyodum. Bugün fotolara iyice baktım ve aslında sonuç almışım. Yani yüzümün yarısına yapmıştım yaptığım taraf şiş ve gülme çizgisi daha az belirgin. Yapmadığım taraf ise gülme çizgisi belirgin ve sönük aşağı doğru duruyor. Kızlar galiba işe yarıyor :) Ama kesinlikle daha çok yol katetmem gerekiyoooo

pink n asıl sürmen gerekiyormus pekı
sen nasıl uyguluyordun aradakı farkı ogrenelım cunku bızlerden de almak ısteyenler olacaktır

Cnm aslında doğru sürüyormuşum. Ama öncesinde yüz temizleme sütü ve tonikle temzleniyor. Bunuda yapıyordum ama elle sürüyorlardı pamuk kullanmadan. Bunu öğrendim ve mesela pre treatment jelini uyguladın diyelim arkasından yüzümü ben sadece peçeteye siliyodum. Ama sulu süngerle temizlemek gerekiyo ardından tekrar tonik ve diğer jel. Onun ardından tekrar siliniyor ve arkasından line corrector uygulanıyor. Benm gülme çizgisnin biri yok diğeri var :)) Aslında daha tam istediğim sonucu alamadım. Bence siz biraz daha bekleyin. Az para değil çünkü. Birde bunun bu aleti aldıktan sonrası var kiii o da çok masraflı. Ondan sonrada sürekli jel bitiyor ve ayda 2 kutu bitiriliyo en azından ki bu da 2*87=160 küsür demek. Ben de ebaydan alcam jelleri orda 45 lira.

pink gözaltı kısmını ıyıce ogren o zaman
vıdeodan hatırladıgım kadarıyla goz altından baslayıp kaş sonuna kadar yuvarlak bir hareketle
ordan kaş üstüne kaşın ortasına kadar getitip orada yuvarlak bir hareketle ovar gibi yapıyordu cihaz ucu ıle
ve geri gozaltına dönüyordu
ama ben 3 degisik video ızledım bırı alt yazısız ve sırf ıngılızce dıgerı turkce alt yazılı
ve bırı sanırsam-emın degılım turkce seslendırmelı ıdı

tabi biz bekliyoruz sendeki sonucu, alırsak sonra alırız madem sen almıssın bakalım ne olucak
pink canım etrafında annen baban yası buyuk bı ablan fılan yok mu
acaba onlarda ne sonuc verır?

Jayjay etrafımda maalesef ailem yok ama bence biz senle nerdeyse aynı yaştayız o yüzden benm sonucum senin için daha önemli olmalı :)
Ben 5.günümdeyim. Öyle aman aman bi değişiklik yok ama yüzümde çok rahatsız olduğum gülme çizgilerim hafifledi.. Daha doğrusu yüzümün bi yarısındaki gülme çizgisi diğer tarafa göre dahada hafifledi. Diğer tarafa az mı sürdüm bende anlamadım orda yoğunlaşmalıyım. Ama şuanki yüzüm beni hala rahatsız ediyo. Son 1 ayda çok çökmüştü yüzüm. O son çökme yok oldu. Biraz daha eskiye doğru ilerliyo yüzüm ama daha tam olarak övemiycem bu nuskini size. Çünkü istediğim sonucu henüz göremedim. 1 hafta en azından devam edeyim. Sizlerde ona göre alın yazık olmasın paranıza.
Gülme çizgimde yine bi gelişme var ama gözaltı maalesef aynen duruyor. Ordanda çok rahatsızım. Yüzüm yorgun ve yaşlı duruyo (du 5gün öncesine kadar şimdi sadece yorgun duruyo çünkü az da olsa gelişme var) Ama ben derimkiii beni bekleyin. Sonucu tam alayım size bildiririm az para değil. Hemen benim gibi almak için atılmayın. Çünkü aldıktan sonra jelleri var ki o çok pahalı. Ayda 160 lira da ona verceksiniz haberiniz olsun

eğer ben aleti alırsam ki alacağım inşallah...krem ve jelleri ebaydan alırım ..çünkü orada bayağı uygun

Evet Famille. Burundan dudağa inen çizgilerim hafifledi. ıstersen bi kaç gün daha bekle. Bendeki sonuç kesinleşsin ondan sonra al. Ben iyileşse bile yüzüme dolgu yaptırmak zorundaym galiba çünkü geçen sene yüzüm daha dolgundu. Ve gözaltlarınada çare bulmak lazım tabiki. Ayrıca Jayjayın da dediği gibi tek bir uygulama kesinlikle yetmiyo. Bence herşey tam olmalı. ıçsel destek vitamin gibi şeyler de çok önemli. Kilolu olmasam rahatlıkla kullancam ama maalesef biraz kilo almıştım. O yüzden şu aralar kullanmıyorum. Buda herhalde yüzüme yansımış olacakki son 1 ayda dahada çöktüm. Aslında geçen seneden beri çökme süreci vardı bende ama bu sene daha kötüyüm. Umarım düzelirizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…