Nu Skin Galvanic Spa 2

Ben 1 aydır kullanıyorum. Cihazı jelleri ile birlikte bir de gece, gündüz kremini kullanıyorum. Serumu da aldım ama serum çok pahalı tekrar alabilir miyim bilemiyorum. Dünyada 1 numaralı ürün seçilmiş serum gerçi.
Ürünler çok güzel, 1 ayda ciddi fark yarattı yüzümde. İnce bir cildim var bir de açık tenliyim, bol mimik kullanıyorum. Kaz ayaklarım alın çizgim artık çok belirgindi. Kaz ayaklarım bu ürünle azaldı, arkadaşlarım da fark ediyor. Düzenli yapmaya devam edeceğim. Bir de selülit ürünü var onu da alacağım.

Cnm 1sene olmuş siz bu mesajı yazalı. Nasıl bi gelişme varmı yüzünüzde

Bu nuskin galvanic spa bendede var 4yıl önce aldım bir süre kullandım geeçekten yüzde iyileştirme etkisi var. Yüzü ışıldatıyor. Ben tembellikten 3.5 yıldır elime almıyordum cihazı ta bugüne kadar..hatta 1paket ageloc serumlarım bile varmış tarihi geçmiştir ama yinede kullanacağım bugünden itibaren düzenli yapacağım bence dermarollerden iyi.dermarollerimde var onuda 4senedir yapmayı bıraktm evlenince tembellik çöktü üzerime ve yaşlandığımı hissediyorum fotolarda çok kötü çıkıyorum bende artık nuskini kullancm ama jelleri maalesef pahalı :-(

Bu nuskin galvanic spa bendede var 4yıl önce aldım bir süre kullandım geeçekten yüzde iyileştirme etkisi var. Yüzü ışıldatıyor. Ben tembellikten 3.5 yıldır elime almıyordum cihazı ta bugüne kadar..hatta 1paket ageloc serumlarım bile varmış tarihi geçmiştir ama yinede kullanacağım bugünden itibaren düzenli yapacağım bence dermarollerden iyi.dermarollerimde var onuda 4senedir yapmayı bıraktm evlenince tembellik çöktü üzerime ve yaşlandığımı hissediyorum fotolarda çok kötü çıkıyorum bende artık nuskini kullancm ama jelleri maalesef pahalı :-(
merhaba
etkisi nasıl su an devam ediyor musunuz?

bir de ürün fiyatı nedir kimse birşey yazmıyor

yabancı sitelerde şu şekilde yorumlar var, gerçi herkesi memnun etmek mumkun degil,
orada bile ancak bu kadar yorum olmus

Back
X