Nu Skin Galvanic Spa 2

pink o zaman sıyah noktayı yok eden o jeller oyle degıl mı? yanı cıhaz degıl
belkı cıhazsız sursen yıne yok edıcek?
bır de sana sunu sormak ıstıyorum sence aktıf aknesı olan kısılerde bu nu skın nası bır etkı yaratır
yok etme cıldı tamamen arındırma gıbı bır etkısı olabılır mı?
kardesımde aktıf akne var da onun ıcın soruyorum

Yok cnm ya bence iyice sivilce yapar. Çünkü ben ilk başta kullandığımda sivilceler çıkıyodu hep. Şimdi azaldı. Dermaroller sivilceyi yok ediyodu. Yani ilk kullanımımda yok etti. Ama o da aktif aknede kullanılmıyodu dimi? Benim yüzüm hala kötü. Nu skin beklediğimi vermedi

peki bu nu skinin ücretsiz demoları varya orada tek yüze uyguladıklarında inanılmaz sonuç alıyorlaşmış,defalarca uyguladığımız halde biz bile bazen sonuca inanamıyoruz diyor face de, buna ne demeli peki?kısacası kararsız kaldım........

Valla Famille bende inanamıyorum. Ben aynen demodaki gibi uyguluyorum. Yani yanlış uygulamıyorum ama hala memnun değilim. Belkide daha çok kırışıklık için ya bende de kırışıklık yok ondandır. Yüzümü çok kaldırdığına inanmıyorum. Yüzüm temiz oluyo ama hala gülme çizgilerim ve gözaltı çukurluğum mevcut. ınş geçte olsa yararını görürüm. Senin dermarollerden ne haber cnm?

bende dermarolleri haftalık uyguluyorum cuma akşamları .pazartesiye ancak geçiyo kızarıklık.0.5mm ile yapıyorum biiliyosun..leke anlamında yada kırışıklık anlamında herhengi bir değişiklik yok.fakat faydalı olacağına inanarak yapıyorum ve yapmayada devam edicem..ben bastırarak yapıyoırum ve çok acıyo gerçekten emlada kullanmıyorum ve yüzüm kıpkırmızı oluyor.karnımda çok belirgin çatlaklarım var ...3-4 defa orayada yaptım 0.5mm ile bastırarak .en az 2 gün kızarık kalıyo göbeğim.tam emin değilim ama sanki biraz olsun çatlaklarda hafifleme oldu ve sanki karnımı sıkılaştırıyor gibi hissediyorum.ama emin değilim...bakalım zaman gösterecek,yapmaya devam edeceğim

Yaa evt o kizarıklıklardan bende muzdaripim. Ve Cuma yaptım ama 2 gün geçmedi. Nasıl sokağa çıkacam cumartesi günleri? KızaRIKLığa çare bulan olursa ve söylerse sevinirim

Selam herkese, pink panther merak ettiğim face roller ya da restorelite gibi ürünler de var piyasada.Bildigim kadarıyla hepsinin amacı genelde aynı.Neden bu ürünlerden birini tercih etmediniz.Ben face roller almayı dusunuyorum ama galvanic spa hakkında çok olumlu yorumlar okudumm.Sizce hangisi daha etkili?

Arkadaşlar,

Bir araştırma yaparken, tesadüfen konunun içine düştüm. Biraz bilgi vermek isterim bu konuda. Ben uzunca bir süre Londrada yaşadım ve oradayken bu ürünle tanıştım. Avrupada çok popüler ve tutulan bir ürün. Bu cihaz 80'li yıllarda sivilce tedavi cihazı olarak ortaya çıkmış ve 90'ların ortasına kadar da öyle devam etmiş. Oldukça etkili. Özellikle ergenlik sivilceleri için kullanılıyor. Yalnız sabır lazım. Zira kökten ve derinlemesine temizlik yaptığı için, kullanmaya başladıktan 1-2 hafta sonra tüm yağlar, iltihaplar yukarı doğru iteleniyor ve yüzünüzde daha fazla sivilce olabiliyor. Ama 1 hafta ellemeyip, sabrederseniz hepsi yavaş yavaş yok oluyor. Siyah noktalardan eser kalmıyor, güneş lekelerine de iyi geliyor. Benim küçük oğlum sivilceleri için kullandı, çok iyi sonuç aldı. Cildi yağlı olduğu için, sadece tonik, +/- jeller ve NapCa Sprayi (cildi nemli tutmak için) kullanarak 2 ayın sonunda harika bir sonuç aldık. Ayrıca 1. aydan sonra, tüm toksinleri cildinden attıktan sonra, Nuskin Clear Action® Collection (Sivice seti)ni de kullandı (sanırım burada henüz yok bu set, zira ben Almanyadan ısmarladım bir arkadaşımın adresine gönderttim. Bu arada alkol içermeyen dezenfektanı da kullanmakta fayda var, mikropları öldürmesi açışından.

90'lı yıllarda cihazın lifting etkisini farkeden bir Alman kadınla da cihaz bugünkü şöhretine erişmiş ve firma anti-aging ürünlerini geliştirmiş. Zaten Amerikan malı olmasına karşılık özellikle Avrupada çok meşhur olmuş önceleri. Ama doğru kullanım çok önemli. +/- jellerin sırası ve program seçimini doğru yapmak şart, yoksa sonuç alamazsınız. Bir de bir bilirkişiden yüze hangi yönde, nasıl uygulanacağını ve nasıl baskı yapılacağını öğrenmek, hissederek anlamak gerekiyor. Özellikle lifting ve kırışıklık için yaparken, burun kenarından başlayıp kulak dibine kadar gitmek gerekiyor ki, lenfleri açabilin. Bu çok önemli bir husus, lenfler burun kenarında ve kulakların tam bitim yerinde. Bir de cihazı hep yukarı doğru çekerken hafif baskı veriyorsunuz, aşağı indirirken baskı uygulamıyorsunuz, yani yerçekimi etkisinin tersine baskı uygulanıyor. Mesela düşük göz kapakları için göz etrafında uygulama yaparken, göz çukurundan başlayıp, göz etrafından gelerek kaşınızın bir parmak altında birkaç saniye yukarı çekerek durursanız, hem kaş kalkıyor, hem de 2-3 uygulamadan sonra düşük göz kapağı derdiniz kalmıyor. Fakat kesinlikle göz kapağına inmeyin, şişme yapar, kolajenleri aktive ettiği için.

Yukarıda bahsettiğim lenf olayı çok önemli bir husus. Mesela göğüs dikleştirmede lenfleri açmak çin önce 2 göğüs arasındaki boşlukta daireler çiziyorsunuz, sonra alttan üste, meme ucuna doğru uygulama yapıyorsunuz. Selülitler içinse, dizinizin arka tarafındaki boşlukta daireler çizip lenfleri açıyorsunuz ve sonra cihazı yukarı kasığa doğru çekerek, kasık lenflerini açıyorsunuz. Düzgün sonuçlar almak için bunlara dikkat etmek şart.

Bir de selülitler için kendi deneyimlerimden bir şeyler söyliyeyim: vaktiniz uygunsa cihaz ve body shaping gel ile sabah akşam (en az 12 saat ara ile) uygulama yapın, ya da her gün aynı vakitlerde, o zaman çok daha etkili oluyor. Onlar haftada 3 diyorlar, ama hergün yaparsanız çok daha çabuk sonuç alıyorsunuz ve hakikaten harika sonuçlar. Üzerine de sabah akşam el ile sıkılaştırma kremi (Dermatic Effects) ile masaj yaparsanız, mükemmel sonuç veriyor. Şahsen ben onu da elimle biraz ovalayıp sürdükten sonra, pozitif akımda (3.kademede) makine ile yediriyorum cildime. Sanki daha faydalı oluyor.

Cilt bakımına meraklılar için son bir bilgi ilave edip, iyi geceler dileyeceğim. Firmanın son olarak dünyaya lanse ettiği ageLOC teknolojisi içeren ürün setleri çok güzel. Bunlar direkt genetik bozulma başlamadan (yani kırışıklıklar oluşmadan) cilde etki ederek, yaşlanmayı daha kaynağındayken durduruyor. Bu teknolojiyi geçen sene ilk olarak jellere de koymuşlardı, şimdi günlük bakım ürünlerinde de var. Cihazsız kullanılan bakım ürünleri bunlar. Ben kullanıyorum ve çok memnunum, ama gündüz kremi çok çabuk bitiyor, o nedenle artık sadece çok etkili olan serumunu ve gece kremini alıyorum. Aslında setin içindeki köpük tonik de çok güzel, ama nedense ben alışamadım. Nuskinin normal toniğini tercih ediyorum, hem daha ucuz, hem de bütün diğer ürünler gibi alkol içermiyor.

Umarım başınızı ağrıtmamışımdır. Herkese güzel rüyalar & iyi geceler dilerim.:34:

bır de sana sunu sormak ıstıyorum sence aktıf aknesı olan kısılerde bu nu skın nası bır etkı yaratır

jayjay, kusura bakmayın, uzun yazınca sizin esas sorunuza cevap yazmamışım. Jeller cihazsız bir işe yaramıyor, çünkü sistem eksi eksiyi iter, artı eksiyi çeker mantığı ile çalıştığından, eksi akım yüklü beyaz jel ile uygulama yaparken, cihazı 1. kademeye ayarlıyoruz (eski başlıklı cihazlarda bu bir basma, yani bir fıskıye resmi görme olaraktı) 1. kademede cihaz eksi galvanik akım verdiğinden, yukarıda bahsettiğim gibi 2 eksi birbirini ittiğinden, eksi yüklü ürünü cildin en alt tabakasına ulaştırıyor. Bu jel tüm toksinleri (akne, iltihap, kirlilikler gibi) sarmalıyor. Uygulama süresi bittiğinde yüzeydekileri ıslak bir sünger veya bezle silip, cildi tonikliyoruz ve bu sefer artı yüklü mavi jeli uyguluyoruz, cihazımızı da pozitif akım veren 2. kademeye (eski makinelerde 2 kez basarak, 2 fıskiye resmi görmeye) ayarlıyoruz. Yeni makinelerdeki yüz başlığı çok güzel ve geniş satıhlı ve eskiye göre 5 misli daha etkili. Böyelece cihaz pozitif yüklü ürünü içeri verirken, faydalı bileşenleri cilde aktarıyor, kolajenler aktive oluyor, ama içeride negatif sarmalanmış olan toksinleri de (artı eksi birbirini çeker mantığı ile) dışarı çekip çıkarıyor, yani dışarı atıyor. Zaten cildin bir müddet sonra sivilcelenmesinin sebebi bu. Ama giderek içerisi temizlendiğinden , sonunda sivilce ve siyah nokta kalmıyor ciltte. Siyah noktalar sivilcelere göre daha çabuk yok oluyor.

Dolayısı ile jellerin tek başına hiçbir hükmü yok. Ama yukarıdaki yazıda bahsettiğim sivilce setini (Clear Action® Collection) tek başına kullanabilirsiniz, onun cihazla alakası yok (sabah akşam kremleri, toniği ve yıkama köpüğü olan bir set bu)

sevgiler

Ben 1 aydır kullanıyorum. Cihazı jelleri ile birlikte bir de gece, gündüz kremini kullanıyorum. Serumu da aldım ama serum çok pahalı tekrar alabilir miyim bilemiyorum. Dünyada 1 numaralı ürün seçilmiş serum gerçi.
Ürünler çok güzel, 1 ayda ciddi fark yarattı yüzümde. İnce bir cildim var bir de açık tenliyim, bol mimik kullanıyorum. Kaz ayaklarım alın çizgim artık çok belirgindi. Kaz ayaklarım bu ürünle azaldı, arkadaşlarım da fark ediyor. Düzenli yapmaya devam edeceğim. Bir de selülit ürünü var onu da alacağım.

ben de bu cihaza cidden güveniyorum çünkü sanırım japonlar tasarlamıs
fakat serum ücreti beni de düşündürüyor
acaba serumları yerine iletken herhangi bi jel sürsek olmaz mı?

hani başka bir marka serum da olabilir, ya da fizyoterapistlerin kullandıgı tür vasıfsız bi jel?

şu an kaça kızlar bu ürün?

son çıkan modeli ne?

sürekli geliştiriliyor da bildigim kadarıyla

önce ve sonrası resmi olan eklerse çok sevinirim

gözleri filan cizersiniz paintte kimse, lütfen kızlar:16:

davsancım, salonda seansı kacaydı?

ben sarkma için istiyorum etki eder mi sence?

canım salonda seansı 100 liraydı ama evde kullanıyorum anneme ablama ve cevremdeki bi kac kişiyede yaptım ben inanılmaz faydasını gördüm resim ekliyemiyorum beceremedim ama hafta hafta resim cekiyorum inanılmaz bir değişim yüzümdeki yorgunluk ifademden eser yok gözaltı torbalarım kayboldu sanki ve en önemlisi cevremdekilerin tepkisi, oglumun ögretmeni bile botoksmu yaptırdın dedi kesinlikle tavsiye ederim

hani başka bir marka serum da olabilir, ya da fizyoterapistlerin kullandıgı tür vasıfsız bi jel?

son çıkan modeli ne?

gözleri filan cizersiniz paintte kimse, lütfen kızlar:16:[/Q

canım sadece cihaz 700 gibi bişi galiba,

son çıkan modeli ne?

gözleri filan cizersiniz paintte kimse, lütfen kızlar:16:[/Q

canım sadece cihaz 700 gibi bişi galiba,

ressim ekliyemedim yaw :(( beceriksizmiyimki acaba :S

merhaba
son zamanlarda bu ürünü alan var mı?

bir de 35 li yaşlar için hangi krem veya jelleri zaruridir? fiyatları nelerdir ve gramajları bu urunlerin?

Back
X