Nu Skin Galvanic Spa 2

Evet ebayda daha uygun bende ordan alcaktım jel ama ucuza bulduğum jeller satışa kapanmış. ıyi satış var demekki... Bekliyorum yeni listeyi :)

Pink yası büyük birinde dene derken belki kırısıkları derin birinde sonucu gorsen daha ıyı olacak dıye dusunmustum, cunku senın cıldınde sanırım oyle kırısık tarzı bırsey henuz yok
senin icin yazdım,
sahsen ben alsam annemdekı sonucun derecesı benı etkısı konusunda daha cok tatmın eder
cünkü bende de henüz kırısık yok, annemdeki düzelse daha kolay ikna olurdum
böyle düsünerek yazdım elbetteki senin aldıgın sonuc senın ıcın daha onemlı
ama baskasında gordugumuz sonuc da bır fıkır verır

Pink yası büyük birinde dene derken belki kırısıkları derin birinde sonucu gorsen daha ıyı olacak dıye dusunmustum, cunku senın cıldınde sanırım oyle kırısık tarzı bırsey henuz yok
senin icin yazdım,
sahsen ben alsam annemdekı sonucun derecesı benı etkısı konusunda daha cok tatmın eder
cünkü bende de henüz kırısık yok, annemdeki düzelse daha kolay ikna olurdum
böyle düsünerek yazdım elbetteki senin aldıgın sonuc senın ıcın daha onemlı
ama baskasında gordugumuz sonuc da bır fıkır verır

Maalesef cnm etrafımda deneyebileceğim kimse yok :umursamaz:
Bende kırışıklık yok ama kırışıklığı sarkmış yüze tercih ederim. Öyle aman aman bi sarkmam yok ama gülme çizgileri ortaya çıkınca aşağı doğru inmiş görüntüsü veriyodu. Henüz istediğim sonucu alamadım

ben 36 yaşındayım ve tek sorunum kaz ayakları.yani normal duruşta çizgiler çok hafif .fakat gülünce çok belirginleşiyo ve beni sinir ediyoooooooo..25 yaşımdaki bir resmime baktım orda bile varmış.ama ben daha bu sene farkettim ...o da kafaya taktığım için .......ben nu skini en çok bu sebepten almak istiyorum..oralara fayda edermi acaba....

ben güldüğüm zaman kaşımın altında yada gözümün yanında bişey yok.fakat göz altı yanağa doğru uzanan kısım kırışıyo nefret ediyorum bu durumdaaaaaaaaaaaaan .geçen defen samyeli nin programında yeşim salkım vardı .her ikiside benden büyük sanırım bir kaç yaş ..ama kadınlarda bi tane kaz ayağı yok.çıldıracam yaa.güldüklerinde bile yok.ne yapıyorlar bunlar kızlar..botoksu sevmiyoruz diyorlar.oralara dolgu oluyo mu?

Famille sarkma dediysem öyle bildiğin gibi sarkma değil elbette. Böyle gülme çizgisi oluşur ve yanak yukarı değilde yere bakar ya onu demek istedim. Tabii öyle sarkık sarkık durma değil. Bence gözaltlarında çökme yoksa çok büyük problem yok demektir. Kırışıklık bile çökmeden iyi duruyo. Bende kırışıklık yok o yüzden kırışıklığa iyi gelir mi bilemiycem cnm.

Keşke bu aleti alan ve burda deneyimlerini paylaşan tek kişi ben olmasaydım. Başkalarının da deneyimlerini okumak istiyorum. Hadi kızlar başka kullanan yok mu?

16.günüm. Değişiklikleri aktarayım:
Yüzüme biraz canlılık geldi gbi. Burun oluklarımdan ağıza inen çizgilerim %60 civarında doldu. 15 gün öncesi aynada kendime baktığımda ilk gülme çizgilerim dikkat çekiyordu. Şimdi baktığımda gözaltlarım dikkat çekiyo. Yani gözaltlarımdaki boşluk maalesef dolmadı. Yüzüm parlıyor ama beslenmeye de önem vermeye başladım belkide ondandır. Vee en önemlisi morluklarım gitti. Kesinlikle morluklar üzerinde çok etkili. Yalnız morluklarım gittiysede boşluk durduğu için hala kötü bir görünümü var gözlerimin. Morluk gidiyor ama hafif kahverengimsi koyuluk kalıyor gözde. O da zaten iç hastalıklarla ilgiliymiş ve rahatsız etmiyor. Zaten çok fazla yok bende. Morluklara lazerle tedavi yapan merkezdede morluk gider o hafif kahverengimsi koyuluk kalır deniyo zaten. Keşke morluk dursaydı da çukurluk gitseydi.Yanak yukarı çekilseydi -tatlicadiarzu-
Yani en önemli sorunum yanakların birazcık yukarı çıkması sorununu halledemedim. Umarım bu sorunuma çare olurr

sizde mi nu skin kullandınız ? eektrık carpması oluyorsa o lifting cihazıdır
o ayrı birsey bende de var
aslında baslıgı goguse uygun degıl ama ben de goguslerımın ustune tutmustum
goguslerı evet havaya kaldırıyordu yanı koltuk altına yakın kısmına
ustten uygulamıstım sonra bıraktım

Merhaba jayjay bir kaç gündür yüz estetiği ile ilgili yazılarınızı okuyorum özellikle dermaroller aklıma yattı.Ben sivilce lekelerim için istiyorum biraz daha sizin ve arkadaşların deneyimlerini takip edicem.

Benim sormak istediğim yukarıda yazdığınız evde kullanılan lifting cihazı ile ilgili.memnun kaldınız mı?
ben geçen yaz bir merkezde yüz lifting uygulaması yaptırmıştım düzenli devam ettim sonuçtan memnundum.Kaşlarımın yukarıya kalkıtığını hissediyordum her uygulamadan sonra.yüz konturüm düzeldi.Gülme çizgilerim hafifledi.ve boynumun altındaki çizgilerde o dönemde yok oldu..Ancak uygulama pahalı.Sürekli devam etmek mümkün olmuyor.Ev kullanımı cihazından siz memnun kaldınız mı?eğer işe yarıyorsa alıcam.Çünkü merkezde yapılan uygulamdan memnun kalmıştım.
bu arada 33 yaşındayım. ancak yüzümdeki yaşlılık izleri yaşımdan ileri.Ve bu sabah burda yazılanları okuduklarım benim düşüncemin ispatı oldu.Ben de rouccaten tedavisi gördüm.ve yoğun dozda.NErdeyse bir yıl .çok yoğun sivilcelerim yoktu.Sadece bu yaşta hala sivilcemi çıkar mantığı ile başladım ve yanaklarım çöktü. kuruluktan mimik çizgilerim yerleşti.kaz ayaklarım belirginleşti.yüz ovalim bozuldu. beş sene oldu ilacı bırakalı ama hala yüzümü düzeltmeye çalışıyorum. eskiye nazaran biraz daha iyi.Ama şimdiki aklım olsa kesinlikle kullanmazdım.Sivilceler yine ara ara çıkıyor.Yüzümün bozulmasıda yanına bonus oldu.

Pandora merhaba
benim cihazım elektrik akımı veriyordu mujgan hanımın da oyle bir cihazı varmıs, nuskin baslıgında yazmıstı
bayagı bır hanımda bu cıhazdan var turkıyede tabı farklı markalar olabılır
bız evde kullanmak ıcın almıstık salonda yapılan uygulamanın cok pahalı oldugunu
ve neredeyse 200-300 tl tuttugunu okumustum
cıhazımı duzenlı kullanınca sonuc alıyordum, fakat ben tembellık ettım
su an kardesım cıhazın bır tarafını bozmus, bır yanından akım ıyı gelmıyor
ve cıhazı odamdan almıs saklıyor, dolayısıyla evde harp cıkmasın dıye ben de sustum
kendıne kullanıyor sanırım gizli gizli...
cihazın benzerını hıcbır yerde bulamadım zaten yıllar once uretılmıs bır modeldı
ama bence bu tur cıhazlar cok ıyı sonuc verıyor tabı kullanana

roaccutan konusunda ben de memnun degılım ve aylar once ılacı bırakmıs olmama ragmen
yıne sıvılce benzerı yapılar olusmaya basladı
tam sıvılce denemez ama gozeneklerın dolu oldugunu farkedıyorum
bu normal bır sıvılcelenme durumu degıl roaaccutane sonrası cılt tamamen kum gıbı bu yapılarla
doluyor hatta sac ıcınde ve sırtta dahı akne benzerı yapılar olusuyor
o ılacı attım ve kullanmaya nıyetım yok
sımdı bu cılttekı yaglanmayı glycolic ve salisilik acıdlı temızleyıcı
ve sampuanlar kullanarak gıdermeye calısıyorum eger gozenekler sureklı temız olursa
o zaman sıvılceye donemez ve bır sure sonra kurur
sampuan olarak da acıdlı bır urun kullanma sebebım sac derısını de etkılıyor ve
saclar cabuk yaglanıyor,cıldım kuru olmasına ragmen garıp bır sekılde gozenekler dolu...
bunu da bır sekılde asacagıma ınanıyorum ilac kullanmayacagım

roller yaş lekelerinde cok etkılı benım de yasım sana yakın pandora
ama lekelerım %90 gıttı dıyebılırım sanırım son bır uygulama daha yapmalıyım
su aralar sureklı dısarıda oldugum ıcın yenı uygulama yapamadım bıraz kızarıklık oluyor
2- 3 gun dısarı cıkamıyorum
pztsı de istanbula gidiyorum temmuzda düğünüm var eşyalarımın döşenmesi ve
evle ilgili düzenlemeler için bu hafta istanbulda olacagım yıne yapamam
ancak diger hafta o da vakıt bulursam uygulayacagım

ve leke problemım tamamen ortadan kalkacak
sonra ıse her ay 1 uygulama yapmayı dusunuyorum cıldımın elastıkıyet kazanması ıcın

senın cıhazın elektrık akımı mı verıyordu? ve kac dk uygulama yaptılar haftada kac kez gıttın
acıtıyormuydu?benım cıhazın akım duzeyı secılebılıyordu

ayrıca roaccutane dan kurtulamazsak ozon tedavısı alırız kanımızdan gıder o ılac
bır sure devam ederız napalım
bende hyalunoric acid dolgu da var pandora, bu da yuzumu daha guzel gosterıyor
ve bazı bolgelerın kırısmasına zaten engel oluyor
şu evimin düzenlenmesi ile ilgili işlerimi tamamlayabilsem dolgu da yapılacak işler arasında
hafif morarma olabılıyor mercimek kadar da olsa o da uygun degıl su sıralar
ayrıca once roller uygulamalıyım
ben lıftıng cıhazlarını begenıyorum ve bakımına ozen gosteren ve tek seyle yetınmeyen kısılerın
temın edebılırlerse almalarına taraftarım
sonuc olarak avrupa amerıkada onlarca yıldır kullanılıyor
bız daha adını duyalı bırkac yıl oldu

Teşekkür ederim cevabın için.Kullanılan lifting cihazı son model bir cihazdı ama şimdi markasını hatırlamıyorum bir sene oldu. Ve akım veriyordu iki çubuk vardı makineye bağlı.Öncesinde uçlarını ıslatıyordubuda sanırım elektirik akımı olduğunu gösteriyor. ikisini birlikte mesala kaş üstüme tutuyordu.kaşlarımınn yukarıya hareketini hissetiyordum.Sonra çene altımdan yukarı doğru ikisini çekiyordu.Bu sayede çene konturüm düzeldi.Aslında haftada iki ya da üç seans yapılması gerkiyormuş.Ancak ben kocaelinde oturuyorum ve burda bu uygulamayı yapan bir merkez o zaman yoktu.Kızkardeşime gittiğim zamanlar bursada yaptırdım.Önceleri haftada bir sonra onbeşgünde bir.Üstelik onların söyledikleri kadar seansda yapmadık.Yine de güzel sonuçları oldu.O yüzden evdede aynı sonucu alabileceğime inanmak istiyorum.Ama açıkcası bugün bu mesajları okuyana kadar evde yapılabildiğinden haberim yoktu.

Lifting için gittiğim merkezde ki doktor bana da yanaklarımdaki çöküklük için dolgu önermişti.Ama nedense ben sıcak bakmıyorum.Sonuçta kalıcı değil ve sürekli dolgu yaptırmak istemiyorum.Bir şekilde besin takviyeleri ya da senin kullandığın derma roller ile kolajen dokunun düzelceğine inanmak istiyorum.:)

Ozon tedavisini tv de bir programda görmüştüm.Sunucularımızdan biri sürekli gidermiş bu ozonla kanın temizlenmesi işlemine.Ve kadının cildi gayet güzel duruyordu.Kaldı ki rouccatenın yüzde yaptıkları görünen etkileri yüzüme bunları yapan kimbilir iç organlarımda neler yapmıştır diyorum.Bu açıdan Kanın ozonlanması herhalde iç organlarada epey bir etkilidir.ayrıca o zaman bunu anlatan doktor içtiğimiz suyunda ozonlanabileceğiini ya da yieyeceklerimizinde ozonlu suyla yıkanması gerektiğini söylemişti.Bunlarla yıkanan bitkilerdeki tarım ilaçlarını kalıntıları temizleniyormuş.Ve yurtdışına ihraç ettiğimiz sebze ve meyveler bunlarla yıkanırmış gönderilmeden.O zamanlar epey bir ilgilenmiştim ama suyu ozonlayan alet epey bir pahalıydı bulmakta zordu.Sonraları unuttum gitti.Sen yazınca tekrar hatırladım

Son gelişmeleri aktarayım:
Gülme çizgilerim hafifledi.
Sanki kaşlarım daha bir yukarıda duruyor ama belkide önceceden de öyleydi CADIARZU Ama gözaltımdaki o çökükler hala belirgin bi şekilde duruyolar mafoldumben Çok yaşlı gösteriyolar. Kapatıcı sürmeye başladım. Daha iyi görünüyom ama maalesef onlarda geçici bildiğiniz gibi.Bu gözaltının çaresi yok galibaaa akannehir

bugün yabancı bir sitede nu skin spa galvanic almak icin nedenler diye sıralamıslardı
evinizde rahat bir sekilde uygulayabilmeniz
cildi gercekten cok temiz hale getirmesi
agelog jellerin çok güzel koktugunu soylemısler-bu amerikalılar boyledır
gıder jelın kokusu ıcın urun alırlar ıse yaramıs yaramamıs umurlarında degıl
akneler ve sıyah noktalar uzerınde gercekten hıcbır kremle elde edılemeyen sonuclar verdıgını
yazmıslar
kırısıklar ve erken yaslılık belırtılerı ıle savasıyormus
ama gozaltı ıcın kımse bırsey yazmamıstı

Evet cildi pırıl pırıl yapıyo bu bir gerçek. Gözdeki morluğu ve göz kapağındaki siyah rengide gideriyor. Ve gülme çizgilerim nerdeyse yok oldu diyebilirim. Yani faydası var yine ama bu gözaltımdaki oyuğum duruyor. Aslında onada biraz etki etti. Azda olsa daha iyi görünüyor. Bakalım belkide zaman gerekiyor. Durmak yok yola devam delikafadulden

Evet cildi pırıl pırıl yapıyo bu bir gerçek. Gözdeki morluğu ve göz kapağındaki siyah rengide gideriyor. Ve gülme çizgilerim nerdeyse yok oldu diyebilirim. Yani faydası var yine ama bu gözaltımdaki oyuğum duruyor. Aslında onada biraz etki etti. Azda olsa daha iyi görünüyor. Bakalım belkide zaman gerekiyor. Durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile

Cnm jelleri kullandıktan sonra cilt temiz görünüyo. Sonra geçiyo. Birde gözaltındaki 2 oyuk durduktan sonra pırıl pırıl olmuş ne yazar? Yanii sonuçta ben yine yorgun görünüyorum. Hala iyileşemedim maalesef. Burnumdaki siyah noktalar yok oldu. Burnumun üzeri tertemiz ama bu yetmiyo.

Back
X