- 6 Şubat 2017
- 168
- 79
- 13
- 34
- Konu Sahibi cakiltasi35
-
Evet bak nubu düz kız bu bildiğin :)
anaaam ayy inşallah inşalllah ya salı günü gidicem doktora inş dediğin gibi olur Rabbim gönlüme göre verir inşallah sağlıklı selametli inşş:))Evet bak nubu düz kız bu bildiğin :)
Allah gönlüne göre versin sağlıklıca inşlh canım :))anaaam ayy inşallah inşalllah ya salı günü gidicem doktora inş dediğin gibi olur Rabbim gönlüme göre verir inşallah sağlıklı selametli inşş:))
Allah razı olsn canımAllah gönlüne göre versin sağlıklıca inşlh canım :))
Nuba göre kiza benziyorMerhaba arkadaşlar resimde gördüğünüz miniğim bu ultrasonda 11+6 ydı.şuan 14+4 ama 1 haziranda kontrolüm var ve merak ediyorum Nub dediğiniz şey şu çizdiğim şeymi ? Öyleyse kız mı ?
Canım erkek sanırım bak yukarı bakıyoKızlar merhaba bende 16+4 günlük hamileyim bugün doktordan geldim ama bebeğim kendini göstermedi doktorumda bir tahminde bulunmadı sizce nuba göre bebegimin cinsiyeti nedir
Teşekkür ederim canım bende öyle tahmin ettim int. Araştırmalarım sonucu ama doktorum hala birsey demedi bugunde gittim kontrolum vardi bebegim bacaklarini acmadi ogrenmemek cok kotu meraklaniyor insanCanım erkek sanırım bak yukarı bakıyo
Erkek bebekKızlar merhaba bende 16+4 günlük hamileyim bugün doktordan geldim ama bebeğim kendini göstermedi doktorumda bir tahminde bulunmadı sizce nuba göre bebegimin cinsiyeti nedir
İnşallah kızdır canım bir oğlum var temenlim önce sağlıklı olması tabi ama kızımda olursa çok mutlu olurumKız gibi
Ay inşlh sağlıklı bir kızçedirİnşallah kızdır canım bir oğlum var temenlim önce sağlıklı olması tabi ama kızımda olursa çok mutlu olurum
Resmî kırp biraz öyle yükle canım yada resmî ekran görüntü resmini al onu koyKizlar ben ultrasyon fotosunu yukleyemiyorum yardimci olursaniz
sevinirim bu arada bebegim 11+6 haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?