- Konu Sahibi cakiltasi35
-
Resmî kırp biraz öyle yükle canım yada resmî ekran görüntü resmini al onu koy
Cok tesekurler canim bakarsan sevinirimResmî kırp biraz öyle yükle canım yada resmî ekran görüntü resmini al onu koy
Nub hiç belli değil canım yaEki Görüntüle 1998012 bugun kontrolden geldik ben anlamadim nub teorisinden daha erken dedi doktorum .ama ultarosyonda cok hareketli idi ayni kucuk bir bebek sanki herseyi olusmus gibi ama fotom hic iyi olmadi
Canım bende göremedim..Nub için belki daha erkendir kaç haftalık bebişin ?Eki Görüntüle 1998012 bugun kontrolden geldik ben anlamadim nub teorisinden daha erken dedi doktorum .ama ultarosyonda cok hareketli idi ayni kucuk bir bebek sanki herseyi olusmus gibi ama fotom hic iyi olmadi
Bugun 11+6 haftalik bende anlamadim belli olmuyor ama belki durusundan yorum yaparsiniz diye dusundumCanım bende göremedim..Nub için belki daha erkendir kaç haftalık bebişin ?
Kızının ilk usg resmiyle bunun usg resmine bi baksana canım zıt yeterler mi??Bugun 11+6 haftalik bende anlamadim belli olmuyor ama belki durusundan yorum yaparsiniz diye dusundum
Kizimin 7 haftalik var ilk onda ortada fasulye gibi duruyor bunun 7 haftalik fotosu ve keseside uzun duruyor.Ben anlamiyorum cunku benim doktorum hep vajinal muane yapiyorKızının ilk usg resmiyle bunun usg resmine bi baksana canım zıt yeterler mi??
Biri sağda biri soldaysa erkek olma ihtimali varKizimin 7 haftalik var ilk onda ortada fasulye gibi duruyor bunun 7 haftalik fotosu ve keseside uzun duruyor.Ben anlamiyorum cunku benim doktorum hep vajinal muane yapiyor
arkadaslar tahminleriniz var mi bizim icin de.Nub hiç belli değil canım ya
Erkeğe benzettimEki Görüntüle 2006548
arkadaslar tahminleriniz var mi bizim icin de.
canimm bi cok topik e attim fotoyu. hep sen yanit verdin. hakkini helal et. hepte erkek dedin. hayrlisi olsun ins.Erkeğe benzettim
Kız bende diyorum bu bebişi gördüm Sanki :)) ne demek canım sağlıkla gelsincanimm bi cok topik e attim fotoyu. hep sen yanit verdin. hakkini helal et. hepte erkek dedin. hayrlisi olsun ins.
Nub hiç belli değil canım ya ama sanki bacak arası dolu gibi eğer o kArışıklık tahmin ettiğim şey se tabi Dr bişey demedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?