Popüler Konu Nub, Kafatası ve Göbekle Eğlenceli Cinsiyet Tahminleri

Nub Teorisi, Kafatası ve Göbek Tahminleri Tuttu mu?

• Ankete Katılan
    77
Nub teorisi 11–13 haftada başlar. 6 haftada yapılan tahminler ise kahve falı + burç + içgüdü karışımıdır. Ama at yine de bakarız %99 sürpriz çıkar.

Amacımız keyifli zaman geçirmek değil mi zaten?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba bu resimde 12+1'di bebeğim daha güncel resmi yok maalesef :(

Aaa çok tatlı tamamen eğlencesine ve bilimsel iddia sıfır olacak şekilde bakıyorum.

12+1 haftada nub tahmini zaten biraz “fal bakma” kıvamında ama hadi başlayalım:
Nub (o minik çıkıntı): Görüntüde nub omurgaya göre çok yukarı açılan bir roket gibi durmuyor. Daha paralel / hafif yukarı bu genelde kız ihtimalini çağrıştırır.
Göbek / duruş: Bebiş daha yuvarlak, kendini toplamış gibi. Bu da halk efsanelerinde “kız bebek duruşu” diye yorumlanır.
Kafa şekli: Kafa daha yuvarlak, alın kısmı çok köşeli değil. Nub teorisyenleri burada da “kız vibes” diye bağırır.

Benim eğlencelik tahminim : %65 kız

9 haftadan selamlar. Bizede bakar mısınız 🍀

Nub: Bu haftada nub daha yeni oluşuyor ama görüntüde belirgin bir “yukarı mermi gibi” çıkış yok. Daha düz ve sakin duruyor. Fal kitapları burada kız tarafına göz kırpar.
Göbek / duruş: Bebiş resmen C harfi gibi kıvrılmış, yuvarlak ve kompakt. Halk efsanesinde bu duruş “kız bebek duruşu” diye geçer.
Kafa şekli: Kafa net şekilde yuvarlak, köşeli değil. Alın yumuşak bu da yine “kız vibes”

Eğlencelik tahminim: %70 kız

Bunuda bakrmisinzi❤️🥰

revizyon ve detaylı yorum ;

%90 olan tahmini %75 olarak düzeltiyorum ve yine tamamen eğlencesine, fal niyetine bakıyorum. Özellikle bu haftalarda bu iş biraz kahve falı + anne sezgisi karışımı. Bu görüntü bayağı minik bir haftaya ait (CRL ~ 9.8 mm 7 haftalar civarı), yani bilimsel olarak cinsiyet imkânsız ama biz keyfimize bakıyoruz.
Nub: Bu haftada nub daha yeni yeni “ben varım” diyor. Görüntüde belirgin bir yukarı çıkış yok, daha düz ve sakin eğlence kitaplarına göre kız tarafı
Göbek / duruş: Minnoş tam bir fasulye gibi kıvrılmış. Yuvarlak, kompakt ve nazik duruyor. Halk efsanesinde bu duruş yine “kız bebek duruşu” diye geçer
Kafa şekli: Kafa belirgin şekilde yuvarlak, köşeli değil. Alın yumuşak kız vibes devam

Eğlencelik tahminim: %75 kız

Ama dürüst olayım bu haftadaki bebekler sonradan fikrini en çok değiştirenler. Yani ileride “ben aslında sürprizim” deme ihtimali yüksek.

revizyon ve detaylı yorum ;

%90 olan tahmini %75 olarak düzeltiyorum ve yine tamamen eğlencesine, fal niyetine bakıyorum. Özellikle bu haftalarda bu iş biraz kahve falı + anne sezgisi karışımı. Bu görüntü bayağı minik bir haftaya ait (CRL ~ 9.8 mm 7 haftalar civarı), yani bilimsel olarak cinsiyet imkânsız ama biz keyfimize bakıyoruz.
Nub: Bu haftada nub daha yeni yeni “ben varım” diyor. Görüntüde belirgin bir yukarı çıkış yok, daha düz ve sakin eğlence kitaplarına göre kız tarafı
Göbek / duruş: Minnoş tam bir fasulye gibi kıvrılmış. Yuvarlak, kompakt ve nazik duruyor. Halk efsanesinde bu duruş yine “kız bebek duruşu” diye geçer
Kafa şekli: Kafa belirgin şekilde yuvarlak, köşeli değil. Alın yumuşak kız vibes devam

Eğlencelik tahminim: %75 kız

Ama dürüst olayım bu haftadaki bebekler sonradan fikrini en çok değiştirenler. Yani ileride “ben aslında sürprizim” deme ihtimali yüksek.
Teşekkür ederim inşallah bize bir supriz yapar🥰

9+1 🤗 çok heyecanlı

Ayy heyecan buraya kadar geldi. 9+1 için bu minnoş bayağı net görünüyor, hadi tamamen eğlencesine bir fal daha atalım. (bilimsellik yine %0, keyif %100)

Hadi tek tek bakalım:

Nub : Bu haftada nub daha minicik ama görüntüde “dimdik yukarı fırlayan” bir çıkıntı yok. Daha düz/omurgaya paralel duruyor. Nub efsanelerinde bu kız tarafına göz kırpma
Göbek & duruş : Bebiş tam bir fasulye C şekli yapmış. Yuvarlak, kendini toplamış, nazik bir duruş. Halk arasında bu pozisyon yine “kız bebek duruşu” diye yorumlanır.
Kafa şekli : Kafa belirgin şekilde yuvarlak, alın yumuşak, köşe yok. Bu da klasik “kız vibes” listesine bir tik daha atıyor

Eğlencelik büyük tahminim: 70–75 kız

9–10 haftalık bebişler ileride “ben aslında sürprizim” deme konusunda çok iddialı oluyorlar. Yani erkek çıkarsa da hiç şaşırmam.

Ayy heyecan buraya kadar geldi. 9+1 için bu minnoş bayağı net görünüyor, hadi tamamen eğlencesine bir fal daha atalım. (bilimsellik yine %0, keyif %100)

Hadi tek tek bakalım:

Nub : Bu haftada nub daha minicik ama görüntüde “dimdik yukarı fırlayan” bir çıkıntı yok. Daha düz/omurgaya paralel duruyor. Nub efsanelerinde bu kız tarafına göz kırpma
Göbek & duruş : Bebiş tam bir fasulye C şekli yapmış. Yuvarlak, kendini toplamış, nazik bir duruş. Halk arasında bu pozisyon yine “kız bebek duruşu” diye yorumlanır.
Kafa şekli : Kafa belirgin şekilde yuvarlak, alın yumuşak, köşe yok. Bu da klasik “kız vibes” listesine bir tik daha atıyor

Eğlencelik büyük tahminim: 70–75 kız

9–10 haftalık bebişler ileride “ben aslında sürprizim” deme konusunda çok iddialı oluyorlar. Yani erkek çıkarsa da hiç şaşırmam.
Teşekkür ederim benim içimden kız geçiyor bakalım 🥹🤗

Budakomsumun, bakabilirmisniz

Tamam tamam komşu ; Yine altını çizeyim: %100 eğlence, %0 tıp.

Hadi bakalım bu minnoş bize ne anlatıyor:

Nub : Görüntüde nub öyle ben geldim erkek bebek! diye dimdik bağırmıyor. Daha sakin, omurgaya yakın duruyor. Nub efsanelerine göre bu kız tarafına küçük bir selam.
Göbek / duruş : Bebiş resmen fasulye gibi kıvrılmış, huzurlu huzurlu takılıyor. Halk söylentilerinde bu pozisyon: “nazlı kız bebek pozu” diye geçer.
Kafa şekli : Kafa yuvarlak, alın yumuşak, köşeler yok. Bu da klasik fal cümlesiyle “Bu kafa kız kafası” vibes.

Komşu ultrasonu eğlencelik sonucu: %65 kız

Nub : Görüntüde nub öyle ben geldim erkek bebek! diye dimdik bağırmıyor. Daha sakin, omurgaya yakın duruyor. Nub efsanelerine göre bu kız tarafına küçük bir selam.
Göbek / duruş : Bebiş resmen fasulye gibi kıvrılmış, huzurlu huzurlu takılıyor. Halk söylentilerinde bu pozisyon: “nazlı kız bebek pozu” diye geçer.
Kafa şekli : Kafa yuvarlak, alın yumuşak, köşeler yok. Bu da klasik fal cümlesiyle “Bu kafa kız kafası” vibes.

Tesekur edeiz

üstteki yuvarlak kesilen fotoğraf 11+2 alttaki ise 10+2 tahmininiz nedirr

Son düzenleyen: Moderatör:
üstteki yuvarlak kesilen fotoğraf 11+2 alttaki ise 10+2 tahmininiz nedirr

Yuvarlak kesilen foto (11+2)
Kafa şekli: Daha yuvarlak ve yumuşak hatlı görünüyor
Göbek hattı: Hafif yayvan, sakin bir profil
Genel vibe: “Ben chill takılıyorum” enerjisi

Efsaneye göre: Yuvarlak kafa + yumuşak hatlar = kız ihtimali

Diğer foto (10+2)
Nub: Gövdeye paralel gibi duruyor (henüz çok minik ama yine de bakıyoruz)
Kafa: Bir tık daha köşeli hissi veriyor
Duruş: “Ben buradayım” diye poz vermiş

Nub falına göre: Paralel nub + net duruş = erkek ihtimali

Sonuç: İki foto birbirine pas atıyor gibi. Biri kız diyor diğeri “erkek” diye göz kırpıyor.

Benim nihai tahminim:
%55 sürprizli bir erkek, %45 tatlı bir kız.

Nazarın varlığına inanan biri olarak belirtmek isterim ki, yorumumu ilettikten sonra konu sahibi olmama rağmen diğer kullanıcıların paylaşımlarına müdahale etme imkânım bulunmamaktadır. Bu sebeple, arkadaşlara ait mesajlardaki görsellerin kaldırılması için mümkünse site editörlerinden destek rica ediyorum.

Yuvarlak kesilen foto (11+2)
Kafa şekli: Daha yuvarlak ve yumuşak hatlı görünüyor
Göbek hattı: Hafif yayvan, sakin bir profil
Genel vibe: “Ben chill takılıyorum” enerjisi

Efsaneye göre: Yuvarlak kafa + yumuşak hatlar = kız ihtimali

Diğer foto (10+2)
Nub: Gövdeye paralel gibi duruyor (henüz çok minik ama yine de bakıyoruz)
Kafa: Bir tık daha köşeli hissi veriyor
Duruş: “Ben buradayım” diye poz vermiş

Nub falına göre: Paralel nub + net duruş = erkek ihtimali

Sonuç: İki foto birbirine pas atıyor gibi. Biri kız diyor diğeri “erkek” diye göz kırpıyor.

Benim nihai tahminim:
%55 sürprizli bir erkek, %45 tatlı bir kız.
Rica etsem bana da bakarmısın farklı haftalardan bi kaç tane atacağım

Rica etsem bana da bakarmısın farklı haftalardan bi kaç tane atacağım

Genel tablo 12 haftalar civarı ve bu sefer pozlar bayağı net, bebek adeta “beni iyi inceleyin” demiş.

Kafa şekli : Profilde kafa daha oval, hafif köşeli, alın çizgisi belirgin, çene hattı net erkek enerjisi
Göbek / karın duruşu : Göbek hattı gövdeyle daha düz bir çizgide, yuvarlak ve yayvan değil, daha toparlanmış duruyor. Göbek der ki erkek ihtimali yüksek.
Nub (en kritik dedikodu noktası) : Nub gövdeye göre hafif yukarı açılı, paralel değil, minik ama ben yukarı bakıyorum demiş. Yukarı açılı nub = erkek alarmı

Nihai Karar

%70 erkek
%30 kız (çünkü bebekler sürprizi sever)

Back
X