- 25 Eylül 2011
- 7.586
- 11.495
- 498
Pek anlamam ben ama sanki nubu kiz gibi assaya dogru bakiyor sanki. Hayirlisi olsun canim :)kac haftaliksinKızlar sizce bebeğimin nubu nasıl anlayanlar yorumlayabilir mi
12+5 di canım bu ultrasonda dr um yukarı doğru dedi bende anlamadım ultrasonun açısını değiştirdikçe görüntü değişiyorPek anlamam ben ama sanki nubu kiz gibi assaya dogru bakiyor sanki. Hayirlisi olsun canim :)kac haftaliksin
Evet olabilir. Doktor banada 14 haftada erkege beziyor dedi. Bende fotolara bakinca assaya bakiyor gibi geliyordu. :)) simdi 19 haftayim gecen hafta erkek oldugu kesinlesti.12+5 di canım bu ultrasonda dr um yukarı doğru dedi bende anlamadım ultrasonun açısını değiştirdikçe görüntü değişiyor
Ben erkege benzettim 12+ foto lazim saglikla gelsin asagidaki linke tiklayin oradada tahmin ediyorlarArkadaşlar sizden ricam bize de tahminde bulunabilir misiniz? 11+4 günlüğüzEki Görüntüle 2053885 Eki Görüntüle 2053887
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/page-3383Arkadaşlar sizden ricam bize de tahminde bulunabilir misiniz? 11+4 günlüğüzEki Görüntüle 2053885 Eki Görüntüle 2053887
Amin canım teşekkür ediyorumBen erkege benzettim 12+ foto lazim saglikla gelsin asagidaki linke tiklayin oradada tahmin ediyorlar
Canim erkek gibiSelam kızlar 12+2 tahmin var mı
Kıza benzettim canım, tam emin olamadım amaKizlar benimkine de bakarmisiniz :)) 10+4uz burda
Eki Görüntüle 2073254
Ayy rabbim once saglik versin insallah oyledirKıza benzettim canım, tam emin olamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?