Kizlar benim bebegimede bakarmisiniz? Karindan usg. Burada 11+1 gunluk. İlk bebegim ve cok merak ediyorum.
14 canım
Banada kiz gibi gelmisti. Suan 13 haftaligiz bakalim ne diycek doktorum ck merak ediyorumErkek gibi cnm
Banada kiz gibi gelmisti. Suan 13 haftaligiz bakalim ne diycek doktorum ck merak ediyorum
erkek gibiKizlar bugun kontrolum vardi resim atiyorum 13haftalik bi yorum yapinda teoriyi ispatlayalim artik herkes hemen gorunce bebeginin cinsiyetini anlasin merakimiz gitsinikinci resimde bacak arasi kizlarEki Görüntüle 1737429 Eki Görüntüle 1737430
Ulturasonlar cok kotu ya net belli olmuyor benımkı de net degilBizde varız biz ne olcaz sizce :)
damla ben erkek gibi gördüm senin bebeğiBizde varız biz ne olcaz sizce :)
Teşekkür ederiz canım :)damla ben erkek gibi gördüm senin bebeği
Benım berbgımde boyle duruyor kız sanloKızlar banada yorum yaparmısınız hala öğrenemeyenlerdenim bende 12 haftalıktı
Hayırlısı bakalım öğrenince yazarım banada yazılardan anladığım kadarı ile kız gibi geldiBenım berbgımde boyle duruyor kız sanlo
Ne güzel bıcır bıcır bı kızımız olucakHayırlısı bakalım öğrenince yazarım banada yazılardan anladığım kadarı ile kız gibi geldi
Yazılardan anladığım kadarı ile ben erkeğe benzettim hayırlısı olsun canım Allah güle güle büyütmeyi nasip etsinbenim ki nede bakarmısınız alttan muayene sata göre 10+4 ultrasona göre 11+1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?