- Konu Sahibi dandikbebe1
-
Erkek..Arkadaslar bize de tahminde bulunur musunz ? 12 haftalik bebismm Eki Görüntüle 2164080
Teşekkür ederim yorumladığınız için :)Erkek..
Teşekkür ederim yorumladığınız için :)
Cok tesekkir ederimmErkek..
Pek anlamam ama ilk bakınca erkek gibi hissettimEki Görüntüle 2164245
Rica etsem benimkinide yorumlayabilirmisiniz :)
Canım ben kıza benzettim paralel gibi duruyor nubuEki Görüntüle 2164245
Rica etsem benimkinide yorumlayabilirmisiniz :)
Sözümü tutmayı ck seviyorum Cnm, dün gittim 15+5 günlük, cinsiyetimiz kesinleşti erkekmiş. Kesin mi dedim %100 dediTamam canım ama bu haftalara yine de çok güvenme yani bende yanılmışlardı umarım senin başına gelmez
15-16 da kesinleştiğinde yine yaz bize :)
Cinsiyeti ne acaba bebeğinizin aynı benimkine benziyor şuan :)Kızlar rica etsem bize de bakar mısınız meraktan çatlıycam
KızCinsiyeti ne acaba bebeğinizin aynı benimkine benziyor şuan :)
Ay darısı başıma inşallah :)
Canım çok özür dilerim daha yeni gördüm mesajınıSözümü tutmayı ck seviyorum Cnm, dün gittim 15+5 günlük, cinsiyetimiz kesinleşti erkekmiş. Kesin mi dedim %100 dediGönlüme göre oldu diyebilirim. Bi kızım vardı bide oğlum olcak Rabbim nasip ederse inşş
Yk Cnm ne özrü, Rabbim sana da nasip etsin inşallah gönlündekini. Şimdi korkum hep sağdan soldan duyuyorum okuyorum cinsiyet değişikliklerini, acaba mı diyorum. Ck heveslendim ck istedim ama ya değişirse korkusu sarmaya başladıCanım çok özür dilerim daha yeni gördüm mesajını
Gerçekten çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benimde bi kızım var dualarında eksik etme nolur
Canım haftan bayağı ileriYk Cnm ne özrü, Rabbim sana da nasip etsin inşallah gönlündekini. Şimdi korkum hep sağdan soldan duyuyorum okuyorum cinsiyet değişikliklerini, acaba mı diyorum. Ck heveslendim ck istedim ama ya değişirse korkusu sarmaya başladısanırım ck istiyorum diye bu korku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?