Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kime cevap yazdinizKesın erkek
15+3 gunluk fotografimiz yorum yapabilir misiniz kizlar :)
Eki Görüntüle 2086348 bende yorum alabilir miyim
Sana tatlımKime cevap yazdiniz
Teşekkür ederim cevabın içinSana tatlım
Belli degil mi daha. Nub teorisi icin büyük. 16 haftalikken doktorlar söylüyorlar.Teşekkür ederim cevabın için
Yok daha kontrolleri gitmedim haftaya gdcm. Eee o zaman nerden anladinizBelli degil mi daha. Nub teorisi icin büyük. 16 haftalikken doktorlar söylüyorlar.
11 12 veya 13 haftalikkn bakiliyor nub teorisine bildigim kadariylaYok daha kontrolleri gitmedim haftaya gdcm. Eee o zaman nerden anladiniz
Bize verdikleri foto lar genelde çok bulanık oluyor11 12 veya 13 haftalikkn bakiliyor nub teorisine bildigim kadariyla
Bir kız bir erkek dedi artık detaylı ultrason kaldikBize verdikleri foto lar genelde çok bulanık oluyor
Kız bebeğe benziyor canımEki Görüntüle 2093894 Merhaba resim yüklesem banada yorum yapma sansınız varmıHenüz 12 +4 günlük ![]()
20 haftalık oldu ve hala göstermiyor 2 doktorda kesin olmamakla birlikte kıza benzettim dediErkek sizinki
20 haftalık oldu ve hala göstermiyor 2 doktorda kesin olmamakla birlikte kıza benzettim dedi
Amin inşallah canım. Benim içimden de erkek geçiyor bütün belirtiler erkek. yarın organ taraması var bakalım ne olcakBende erkeğe benzettim hayırlısı olsun canım
Amin inşallah canım. Benim içimden de erkek geçiyor bütün belirtiler erkek. yarın organ taraması var bakalım ne olcak
Kaçıncı gebeliğin.?
bu benim ikinci bebeğim hiç merak etmiyorum![]()