Nub Teorisi

aynen canım hayırlısı artk benmki 15 haftalık oldu dünn gitsem sölerler mi acaba artk sıkıldım beklemekten
ben de dayanamayabilirim aralık 6'ya kadar sen git tatlım bence artık söylerler sana

Bufe kiz heryerde karsima sen cikiyorsun ne merakli ciktin sen oyle hemen hemen ayniyiz seninle. Benim son adet tarihi 24 temmuz ama 1 hafta gec dollenme oldu ben kismetse yarin gidiyorum dra sende git bence :)

bende bu aralar her gece rüyamda kız görüyorum bi gün bebek halini bi gün 3 yaşındaki halini dün de yine büyük halini gördüm hatta adını koyduğumuzu .. sonuç ne aolacak bakalım..

Slm kızlar bununda yorumlarmışsınız ?

Eklentiler

• IMG_0065.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 121
bende bu aralar her gece rüyamda kız görüyorum bi gün bebek halini bi gün 3 yaşındaki halini dün de yine büyük halini gördüm hatta adını koyduğumuzu .. sonuç ne aolacak bakalım..
Öğrendinizmi cinsiyeti

Bufe kiz heryerde karsima sen cikiyorsun ne merakli ciktin sen oyle hemen hemen ayniyiz seninle. Benim son adet tarihi 24 temmuz ama 1 hafta gec dollenme oldu ben kismetse yarin gidiyorum dra sende git bence :)
Cinsiyet tahmini yaptımı doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…