aynen canım hayırlısı artk benmki 15 haftalık oldu dünn gitsem sölerler mi acaba artk sıkıldım beklemektenbana sordun demi tatlım. bugün 12. haftamız doluyor inşallah
ben de dayanamayabilirim aralık 6'ya kadar sen git tatlım bence artık söylerler sanaaynen canım hayırlısı artk benmki 15 haftalık oldu dünn gitsem sölerler mi acaba artk sıkıldım beklemekten
dimi yaa bence de gidiym benben de dayanamayabilirim aralık 6'ya kadar sen git tatlım bence artık söylerler sana
bence de git sen öğren gel inşallah :)dimi yaa bence de gidiym ben
Erkek gibi aşagıda çıkıntı varSlm kızlar bununda yorumlarmışsınız ?
Öğrendinizmi cinsiyetibende bu aralar her gece rüyamda kız görüyorum bi gün bebek halini bi gün 3 yaşındaki halini dün de yine büyük halini gördüm hatta adını koyduğumuzu .. sonuç ne aolacak bakalım..
Cinsiyet tahmini yaptımı doktorunuzBufe kiz heryerde karsima sen cikiyorsun ne merakli ciktin sen oylehemen hemen ayniyiz seninle. Benim son adet tarihi 24 temmuz ama 1 hafta gec dollenme oldu ben kismetse yarin gidiyorum dra sende git bence :)
Evet kız bebeklerin kafa yapısı daha çıkıntılıPek anlamıyorum ama erkek Can'ım galiba kafa yapısı öyle gibi
evet canm erkek :)Öğrendinizmi cinsiyeti
Cinsiyet tahmini yaptımı doktorunuz
bence erkek :)Kızlar sizce erkekmi kızmı:)
bu arada cok tatli minik yavyu :) hepimizin yavyusu cok tatli zaten :))Kızlar sizce erkekmi kızmı:)
Sağol amin canım çok teşekkürler cvp verdiğin için :)bence erkek :)
ne istiyorsaniz insallah o olsun... umarim cok saglikli mutlu bir bebek olur :)
Çok sağol valla sende çok tatlı dillisin:)bu arada cok tatli minik yavyu :) hepimizin yavyusu cok tatli zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?