Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah baya baya anlıyosun sen bu nub işinden çok net söylüyorsunErkek Can'ım
kendin için ne düşünüyorsun görüyorsun peki :)Cinsiyet mevzusunu araştırıyorum baya . Benzer resimler zatenFrzee
Kendi bebeğimi görsem bi fikrim olacak belkikendin için ne düşünüyorsun görüyorsun peki :)
hımm hadi bakalım inş gönlüne göre olsun sanırım erkek istiyordun :)Kendi bebeğimi görsem bi fikrim olacak belkidaha Dr randevum gelmedi malesef
![]()
Hayırlısıyla Can'ımhımm hadi bakalım inş gönlüne göre olsun sanırım erkek istiyordun :)
Teşekkür ederim canım valla tebrik ederim nasıl anlıyorsun hayranım ben örnek de görsem anlayamıyorumErkek Can'ım
Çok anlamıyorum ama inşlh gönlüne göre olurTeşekkür ederim canım valla tebrik ederim nasıl anlıyorsun hayranım ben örnek de görsem anlayamıyorumsağlıklı olsunlar önemli değil ama insan merak ediyor inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canım inşallah senin de gönlüne göre olurÇok anlamıyorum ama inşlh gönlüne göre olur![]()
Benimki ne acebaCinsiyet mevzusunu araştırıyorum baya . Benzer resimler zatenFrzee
Kese teorisi diye bişey var. Solda olunca bebiş erkek miş. Ama çok yanılıyor .Benimki ne acebaEki Görüntüle 1925367
Hayırlısıyla Can'ımkızçem var nasip bakalım
![]()
Canim bizimkine de bi bakabilirmisin resim 10+4 ten bazi arkadaslar nub icin erken demisti ama senin tahminin ne?Erkek Can'ım
Net değil ki Can'ım ya. Zaten 11 hafta nub için iyi 11.12 galanCanim bizimkine de bi bakabilirmisin resim 10+4 ten bazi arkadaslar nub icin erken demisti ama senin tahminin ne?
Baktım kese teorisi pek doğru çıkmıyor zaten. Başka bebeğin varsa onun aynı haftalarda ki usg si ile karşılaştırabilirsinHep sağdaydı bugün sola yakınlaşmış
11-12 haftada nub bakıyorlar Can'ımMerqba benim 9 haftalik nub belli olurmu?