Kızımda aşırı kusmam vardı kokular tiksinmeler. Bunda sabah bulantılarım var sadece. İnşlh hayırlısıyla benimde erkek olur yaErkek gibi geldi ne kadarlık benim kızlarım da midem bazı şeylerden tiksinmişti oğlum da yasamadım canım devamlı mandalina istiyordu anladım bu farklı 13-4 dede doktorum söyledi oğlum olacağını Allah gönlüne göre versin inşallah
Yok canim yapmadim takip falanPek anlamıyorum baktım göremedim ama inşlh erkektir hayırlıca Can'ım. Gönlüne göre versin rabbim. Ovulasyon takibi falan yaptın mı?
10+4 canim kizlarda cok midem bulanmamisti bunda cok kusuyorum yemek yiyemiyorum 1 aydirErkek gibi geldi ne kadarlık benim kızlarım da midem bazı şeylerden tiksinmişti oğlum da yasamadım canım devamlı mandalina istiyordu anladım bu farklı 13-4 dede doktorum söyledi oğlum olacağını Allah gönlüne göre versin inşallah
Bende sanki erkege benzettim, hafif cikinti var gibi :)10+4 canim kizlarda cok midem bulanmamisti bunda cok kusuyorum yemek yiyemiyorum 1 aydir
Benimkinin nubu bellimi?Nubu pek belli değil. Net görünmüyor Allah gönlüne versin
Canm onla cinsiyetin alakasi olmuyor.. Bazisi yaziyor cok farkli iki hamilelik ama ayni cinsiyet..Ben kızımda ölesiye kustum. Bunda o kadar kusmam yok ama bulantım var yinedeumutlarımı yitirmeliymişim bilmiyorum
Kadının biri bana acıyarak ay buda kız yani dediCanm onla cinsiyetin alakasi olmuyor.. Bazisi yaziyor cok farkli iki hamilelik ama ayni cinsiyet..
Tabiki farklida olur olmayadabilir :) ama belirtilere takilmiyalim :)
Kadının biri bana acıyarak ay buda kız yani dediCanm onla cinsiyetin alakasi olmuyor.. Bazisi yaziyor cok farkli iki hamilelik ama ayni cinsiyet..
Tabiki farklida olur olmayadabilir :) ama belirtilere takilmiyalim :)
Benim kv takikti bu konuda kendisi 3 kızdan sonra erkek doğurmuş ve ailede evlat ayrımı var resmen.Biz üç kızız ve ben evlenene kadar böyle bir şey ne duydum ne gördüm ailemden.çok kavga ettim görümcemler için resmen yok sayıyorlar kızları.ama artık en azından benim yanımda gizliyorlar düşüncelerini çünkü ne zaman konu açılsa kavga ediyoruzKadının biri bana acıyarak ay buda kız yani dediben kızımı çok seviyorum kız oldu diye hiç üzülmedim hatta çok sevindik. Ama bu çevredeki insanlar yıprattı beni. Kızım olsa nolur yani. Evet erkek istiyorum farklı olsun Onuda tadayım diye eğer bebeğim erkekse kimseye söylemicem kız dicem . Eşim bile kız diyo Ada'm Mutlu. Kolu komşu benim bebeğin cinsiyetine takmış. Ay çok doldum ya :-(
Allah'a şükür ailelerden yana sıkıntımız yok ama şu çevrede ağzı olan konuşuyor sanki ben kızımı boşa doğurmuşum gibi. Çocuğumu bunlardan Nasıl uzak yetiştirebilirim diye kıvranıyorum. Ya ilerde duyarsa üzülürse diye kahroluyorum. Kızım benim herşeyim. Bi oğlum olsun diyemiyorum bile kimsenin yanında. Bunu kızım değersiz olduğu için değil heves olarak istiyorum ikiside olsun diye. Ay Bi duysalar ağzımdan aaaa bak bak diye başlarlar. Pskolojim bozuldu resmenBenim kv takikti bu konuda kendisi 3 kızdan sonra erkek doğurmuş ve ailede evlat ayrımı var resmen.Biz üç kızız ve ben evlenene kadar böyle bir şey ne duydum ne gördüm ailemden.çok kavga ettim görümcemler için resmen yok sayıyorlar kızları.ama artık en azından benim yanımda gizliyorlar düşüncelerini çünkü ne zaman konu açılsa kavga ediyoruz
Senindemi kizin olcak.. Ya erkekde kizda evlat ikiside Allahin birer hediyesi ikiside mucize.. Ne sacma düsünce..Benim kv takikti bu konuda kendisi 3 kızdan sonra erkek doğurmuş ve ailede evlat ayrımı var resmen.Biz üç kızız ve ben evlenene kadar böyle bir şey ne duydum ne gördüm ailemden.çok kavga ettim görümcemler için resmen yok sayıyorlar kızları.ama artık en azından benim yanımda gizliyorlar düşüncelerini çünkü ne zaman konu açılsa kavga ediyoruz
Canim benim kesinlikle takma ne kadar büyük cahillik.. Kizi insandan saymamak ne demek ya.. Ne kadar sinirlendim okuyunca..Kadının biri bana acıyarak ay buda kız yani dediben kızımı çok seviyorum kız oldu diye hiç üzülmedim hatta çok sevindik. Ama bu çevredeki insanlar yıprattı beni. Kızım olsa nolur yani. Evet erkek istiyorum farklı olsun Onuda tadayım diye eğer bebeğim erkekse kimseye söylemicem kız dicem . Eşim bile kız diyo Ada'm Mutlu. Kolu komşu benim bebeğin cinsiyetine takmış. Ay çok doldum ya :-(
Valla bende kizi olanlara gipta ediyorum öyle bi imreniyorumki anlatamam ve kiz annelerini cok sansli görüyorum.. bende ücüncü oglana hamileyim kizim olsun diye yandim dualar ettim adaklar adadim vs.. halada mucize bekliyorum..Kadının biri bana acıyarak ay buda kız yani dediben kızımı çok seviyorum kız oldu diye hiç üzülmedim hatta çok sevindik. Ama bu çevredeki insanlar yıprattı beni. Kızım olsa nolur yani. Evet erkek istiyorum farklı olsun Onuda tadayım diye eğer bebeğim erkekse kimseye söylemicem kız dicem . Eşim bile kız diyo Ada'm Mutlu. Kolu komşu benim bebeğin cinsiyetine takmış. Ay çok doldum ya :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?