Ailelerimiz eşim ben böyle düşünüyoruz. Çok şükür sağlıklı kızım var bidaha olsun ne olacak yani. Beni abim var babam abimden sonra kızım olsun diye dualar etmiş sadakalar vermiş. Bana sen çok şanslısın istemeden oldu senin diyo. Etraftaki cahiller olmasa keşke insan doya doya yaşayamıyor hiç bişeyi.Valla bende kizi olanlara gipta ediyorum öyle bi imreniyorumki anlatamam ve kiz annelerini cok sansli görüyorum.. bende ücüncü oglana hamileyim kizim olsun diye yandim dualar ettim adaklar adadim vs.. halada mucize bekliyorum..
Üc kizim olsaydi üzülmezdim aksine cok ama cok mutlu olurdum... Iste demekki insan olmayani istiyor iki cennet meyvesinide tatmak istiyor.. Rabbim gönlüne göre versin cahil insanlari hic takmayin bence kim ne derse desin.. Bi insan en fazla kiz evladiyla gurur duymalii diye düsünüyorum.. Biz 6 kiz kardesiz oglu olmadi annemin ve Annem de Babamda bizimle gurur duyuor ve iyikide Oglum olmamis diyor..
Ben bileyimki dördüncü kizim olur hic düsünmeden dogururdum..
Aynen Can'ım. Hayal bile güzel iki kız kardeş . Eşim Nasıl hevesli oda yapcam onlara diyo okula gitcekler elbiselerini paylaşacaklar .Canim benim kesinlikle takma ne kadar büyük cahillik.. Kizi insandan saymamak ne demek ya.. Ne kadar sinirlendim okuyunca..
Iki kizin olsa bile ne kadar guzel bisey..
Her insan ister bi kiz bi oglan yada bi oglandan sonra kiz ama elde olan bisey yok.. Ve kimseyide ilgilendirmez..
Canım hiç ama hiç kafana takma ben de ikinci oğluma hamileyim ve duyan herkes bana da üzülüyor.Kadının biri bana acıyarak ay buda kız yani dediben kızımı çok seviyorum kız oldu diye hiç üzülmedim hatta çok sevindik. Ama bu çevredeki insanlar yıprattı beni. Kızım olsa nolur yani. Evet erkek istiyorum farklı olsun Onuda tadayım diye eğer bebeğim erkekse kimseye söylemicem kız dicem . Eşim bile kız diyo Ada'm Mutlu. Kolu komşu benim bebeğin cinsiyetine takmış. Ay çok doldum ya :-(
Allah onları bize bağışlasın banada yeter. Sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Cinsiyete odaklandıkça kendimi çocuklarıma karşı suçlu hissedicemCanım hiç ama hiç kafana takma ben de ikinci oğluma hamileyim ve duyan herkes bana da üzülüyor.
Olsun önemli olan sağlıklı olması falan diye teselli etmeye çalışıyorlar oysa ben memnunum kime ne yani kız erkek ne farkeder ki Rabbim evlat vermiş daha ne olsun.
Kesinlikle ikinci aynı cinsiyet olunca insana suçlu gibi yaklaşıyorlar ne kadar cahilce.Allah onları bize bağışlasın banada yeter. Sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Cinsiyete odaklandıkça kendimi çocuklarıma karşı suçlu hissedicem
Zaten acımaları beni üzüyor. Daha cinsiyet belli değil. İlkinde kustum bundada kustum diye damgayı yedim . Erkek olsa inandıramamKesinlikle ikinci aynı cinsiyet olunca insana suçlu gibi yaklaşıyorlar ne kadar cahilce.
Daha dün bile ikinci de erkek dediğim anda olsun napcan sağlıklı olsun falan dedi kadının biri ama söyleyişi duysan resmen acıyor.
Oysa bir bebeğin erkek kız farketmez bir tırnağını yapsınlar bakalım bunu diyenler.
Ben artık takmıyorum ilk zamanlar öğrendiğimde verilen tepkilerle moralim çok bozulmuştu.
Kaynanam bile belki kızdır yanlış görmüştür dedi.
Şuan kim ne derse desin takmıyorum.
Ayyy hele o tahminler sinir bozucu benim de bu hamileliğim ilkine göre çok ağır geçtiği için herkes bu kız bak kesin kız geliyor demişti noldu erkek çıktı işte çok biliyorlar.Zaten acımaları beni üzüyor. Daha cinsiyet belli değil. İlkinde kustum bundada kustum diye damgayı yedim . Erkek olsa inandıramam
Söylemicem erkek olursa inşlh olur sağlıklıca ben istediğim için kimse için değil tabiki. Kız bilsinler . Kızımın yüzüne baka baka gözün aydın diyen falan olur zaten Karadeniz ırkı gergin Bi insanım ortalığın tozu kalkarAyyy hele o tahminler sinir bozucu benim de bu hamileliğim ilkine göre çok ağır geçtiği için herkes bu kız bak kesin kız geliyor demişti noldu erkek çıktı işte çok biliyorlar.
Erkekse tamam artık değişik cinsiyet ya iyi sözler duyarsın hemen.
Valla kuzum üc hamilelik gecirdim ücüde apayri belirtileri vardi fakat sonuc hepside ayni cinsiyet..Ayyy hele o tahminler sinir bozucu benim de bu hamileliğim ilkine göre çok ağır geçtiği için herkes bu kız bak kesin kız geliyor demişti noldu erkek çıktı işte çok biliyorlar.
Erkekse tamam artık değişik cinsiyet ya iyi sözler duyarsın hemen.
Eki Görüntüle 1916550
Benimkine ne dersiniz?
Sagol cnm benimm :)))KIZ :)
Hadi insallah hayirlisi :)Söylemicem erkek olursa inşlh olur sağlıklıca ben istediğim için kimse için değil tabiki. Kız bilsinler . Kızımın yüzüne baka baka gözün aydın diyen falan olur zaten Karadeniz ırkı gergin Bi insanım ortalığın tozu kalkar
Kesinlikle canim benim iki hamileligimde bambaskaydi bana da hep kiz bu kesin falan dediler ve sonuc yine erkek yaninda belirtiyle falan alakasi yok bence de :)Valla kuzum üc hamilelik gecirdim ücüde apayri belirtileri vardi fakat sonuc hepside ayni cinsiyet..
Hicbiseyle cinsiyetin alakasi yok, hele bu hamileligimde etraftan okadar cok umutlandirdilar heveslendirdilerki kesin kiz bu farkli diye. Insan inaniyor ve daha cok hayal kirikligi yasiyor iste maalesef..
Kızlar bi oğlum var sizce bu bebeğimin cinsiyeti ne anlayanlar yorum yapabilir mi oğlumdaki gebrliğimden çok farklı bi gebelik geçirmiyorum aynısı :)Eki Görüntüle 1916936
İnşlh kızdır. Gördüğüm şey çıkıntıysa kız gibi sanki. Haftası küçük daha galiba pek bişey görülmüyoKızlar bi oğlum var sizce bu bebeğimin cinsiyeti ne anlayanlar yorum yapabilir mi oğlumdaki gebrliğimden çok farklı bi gebelik geçirmiyorum aynısı :)Eki Görüntüle 1916936
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?