- 25 Şubat 2021
- 1.029
- 741
- 53
- 29
Kızlar 10haftalık gebeyim ıkı hafta sonra randevum var cumartesi acile gittim rahatsızlandım tabi cinsiyet falan sormadım ağrılarım öncelikti. SiZce ikizlerimin cinsiyetleri nedir tahminm istiyorum sizden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm bende öyle istiyorum inşallahBiri kız biri erkek gibi duruyor canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşbirinin kesesi yuvarlak birinin ki fasülye şekilinde burada çok okudum kesenin şekliyle cinsiyet tahmin eden oradan ilham alarak böyle bir tahminde bulundum öğrendiğinde burayada yazarsın
![]()
Az kalmış sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşCanımm bende öyle istiyorum inşallahilk gebeliğim ve çok merak içindeyim. Yazıcam haftaya persembe gidicem
![]()
Pekı ya sizAz kalmış sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inş![]()
Ayy heyecanlandım persembe yazıcam kızlarBncede ilk fotodaki kız dıgerı erkek![]()
Bekliyo olucaz saglicakla al kucagina inasallahAyy heyecanlandım persembe yazıcam kızlar![]()
Benim 10+1 şuan 2 hafta sonra ikili tarama testinde cinsiyetide öğreneceğiz inş kız hissediyorum bende ama sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değilPekı ya siznormalde aynı dogum zamanlarımız ama benım ıkız mayıs 15e kadar beklersem cok iyiymiş inşallah
Canımm ıkı tane olunca gercekten insan daha cok merak ediyormuş. Öncelıkle sağlıklı olsun bebişlerimizBenim 10+1 şuan 2 hafta sonra ikili tarama testinde cinsiyetide öğreneceğiz inş kız hissediyorum bende ama sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değilheyecanlı bekleyişler bunlar
![]()
Tabikide ben haftaya öğreneceğim kanda baktırıyorum nıpt testi yaptırdım genel hastalık bakılıyor bide cinsiyet öğreniliyor pazartesi öğreneceğim inş nasipseCanımm ıkı tane olunca gercekten insan daha cok merak ediyormuş. Öncelıkle sağlıklı olsun bebişlerimizYazarmısın cinsiyet belli olunca
???Kızlarr doktora gittim haftaya tekrar cagırdı. Yüzlerini bir ıkı kere görebıldıksağlıkları iyi durumları iyi, haftaya öğrenırım inşallah cinsiyetlerini