Nub ve cinsiyet

gulayseT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2021
1.029
741
53
29
Kızlar 10haftalık gebeyim ıkı hafta sonra randevum var cumartesi acile gittim rahatsızlandım tabi cinsiyet falan sormadım ağrılarım öncelikti. SiZce ikizlerimin cinsiyetleri nedir tahminm istiyorum sizden🧚🏻‍♂️❤️

Eklentiler

• F8BE6DE2-4651-4B7B-A1C1-F544992B0FF0.webp
    F8BE6DE2-4651-4B7B-A1C1-F544992B0FF0.webp
    19 KB · Görüntüleme: 88
  • 044F27D6-65FE-47B0-80AF-A8612BA11AD0.webp
    044F27D6-65FE-47B0-80AF-A8612BA11AD0.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 91
Biri kız biri erkek gibi duruyor canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş 🙏🧿 birinin kesesi yuvarlak birinin ki fasülye şekilinde burada çok okudum kesenin şekliyle cinsiyet tahmin eden oradan ilham alarak böyle bir tahminde bulundum öğrendiğinde burayada yazarsın 🥰

Biri kız biri erkek gibi duruyor canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş 🙏🧿 birinin kesesi yuvarlak birinin ki fasülye şekilinde burada çok okudum kesenin şekliyle cinsiyet tahmin eden oradan ilham alarak böyle bir tahminde bulundum öğrendiğinde burayada yazarsın 🥰
Canımm bende öyle istiyorum inşallah😍ilk gebeliğim ve çok merak içindeyim. Yazıcam haftaya persembe gidicem❤️

Pekı ya siz🥰 normalde aynı dogum zamanlarımız ama benım ıkız mayıs 15e kadar beklersem cok iyiymiş inşallah
Benim 10+1 şuan 2 hafta sonra ikili tarama testinde cinsiyetide öğreneceğiz inş kız hissediyorum bende ama sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil ❤️ heyecanlı bekleyişler bunlar 🥰

Benim 10+1 şuan 2 hafta sonra ikili tarama testinde cinsiyetide öğreneceğiz inş kız hissediyorum bende ama sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil ❤️ heyecanlı bekleyişler bunlar 🥰
Canımm ıkı tane olunca gercekten insan daha cok merak ediyormuş. Öncelıkle sağlıklı olsun bebişlerimiz❤️🤲🏻 Yazarmısın cinsiyet belli olunca

Canımm ıkı tane olunca gercekten insan daha cok merak ediyormuş. Öncelıkle sağlıklı olsun bebişlerimiz❤️🤲🏻 Yazarmısın cinsiyet belli olunca
Tabikide ben haftaya öğreneceğim kanda baktırıyorum nıpt testi yaptırdım genel hastalık bakılıyor bide cinsiyet öğreniliyor pazartesi öğreneceğim inş nasipse ❤️ sende yaz buraya merakla bekliyorum sağlıkla gelsinler de inş 🥰

Kızlarr doktora gittim haftaya tekrar cagırdı. Yüzlerini bir ıkı kere görebıldık🥹sağlıkları iyi durumları iyi, haftaya öğrenırım inşallah cinsiyetlerini

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 40
  • image.webp
    image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 39
Back
X