- 16 Kasım 2016
- 21
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi Narmin ahmed goktepe
-
il mi?Canm kesesinden tahmin yürütüyorm kıza benziyor. Nub olarak belli olmuyo pek fotoda. Kese fasulye şeklinde olunca erkek olma olasılığı daha fazla oluyormş sennki pek fasulye gibi değil hatta bnm kızım gbi
Canim hicbelli olmaz daha nubu belli degil.. Kesedeki konuma göre olayinada pek inanmyorum aslinda ama cikanda oluyodur tabi.. :) sen nubu belli olan bir resim gecince eline tekrar at bakalim.. Bende o kadar cok arastirdimki artik az cok bilgim var bu konuda :)Kizlar lutfen cinsiyyet tahmini
Aynen canm çok doğru yazmışsın :)Valla canım önceki konularda da fasulye gibiyse kesesi kiz diyorlar herkes aaa evet benimde öyleydi doğru diyor. Baska konuda fasulye gibiyse erkek diyorlar herkes aaa benimde öyleydi filan diyor .
Bunlar yalan yani. Yok bebek kesenin sagindaysa kız . Baska konuda da sagindaysa erkek yazıyor. Yani canım biliyorsun ki sadece iki ihtimal var kiz veya erkek ondan tutuyor bazilarinki. Ekşi tatli olayı da öyle.
Senin bebisin kaç haftalık
Karnı sivri öne doğru olana erkek diyorlar ama benimki kız oğlumda da aynıydıValla canım önceki konularda da fasulye gibiyse kesesi kiz diyorlar herkes aaa evet benimde öyleydi doğru diyor. Baska konuda fasulye gibiyse erkek diyorlar herkes aaa benimde öyleydi filan diyor .
Bunlar yalan yani. Yok bebek kesenin sagindaysa kız . Baska konuda da sagindaysa erkek yazıyor. Yani canım biliyorsun ki sadece iki ihtimal var kiz veya erkek ondan tutuyor bazilarinki. Ekşi tatli olayı da öyle.
Cnm benimki bu fotografda 10hafta 6g.Valla canım önceki konularda da fasulye gibiyse kesesi kiz diyorlar herkes aaa evet benimde öyleydi doğru diyor. Baska konuda fasulye gibiyse erkek diyorlar herkes aaa benimde öyleydi filan diyor .
Tesekkurler cnmCanim hicbelli olmaz daha nubu belli degil.. Kesedeki konuma göre olayinada pek inanmyorum aslinda ama cikanda oluyodur tabi.. :) sen nubu belli olan bir resim gecince eline tekrar at bakalim.. Bende o kadar cok arastirdimki artik az cok bilgim var bu konuda :)
Canım her insanin yapısı farklıdır. Burada da cok gordum sivri ve kız olan. Eltimde hamile normalde kizlarda kalçadan kilo alinir diye çok sevindi kız diye erkek çıktı :)Karnı sivri öne doğru olana erkek diyorlar ama benimki kız oğlumda da aynıydı
Biz 30+3 olduk şükür ama benimde kızım olacak dediğiniz gibi annenin yapısına bağlı oğlumdada sivriydi tek fark oğlumda tatlı istedim çok kızımda etten tavuktan balıktan tiksinsindim oğlumda ne bulduysam yedimCanım her insanin yapısı farklıdır. Burada da cok gordum sivri ve kız olan. Eltimde hamile normalde kizlarda kalçadan kilo alinir diye çok sevindi kız diye erkek çıktı :)
Bu arada bebeginiz 14 haftalık gidin dojtora belli olmuştur hayırlısı olsun
Allah bagislasin benimde 8+5 tatlida yiyorum ekside ama limina tuz döküp yemek salatayi bol.limon dökmek aslında bunları normal hayatta da yiyordum ama tatlıyı normalde cooook yerdim şimdi fazla yemiyorum bide cacık istiyorum sarimsakliiBiz 30+3 olduk şükür ama benimde kızım olacak dediğiniz gibi annenin yapısına bağlı oğlumdada sivriydi tek fark oğlumda tatlı istedim çok kızımda etten tavuktan balıktan tiksinsindim oğlumda ne bulduysam yedim
Bende öyle normaldede salatayi filan bol eksili yerdim simdi daha fazla eksiye düstüm..Allah bagislasin benimde 8+5 tatlida yiyorum ekside ama limina tuz döküp yemek salatayi bol.limon dökmek aslında bunları normal hayatta da yiyordum ama tatlıyı normalde cooook yerdim şimdi fazla yemiyorum bide cacık istiyorum sarimsaklii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?