- Emoji Skoru
- 896
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi Narmin ahmed goktepe
-
Aynen zaten inanmıyorum eltim de tuz ekşi çok yemiş erkek bebisiBende öyle normaldede salatayi filan bol eksili yerdim simdi daha fazla eksiye düstüm..
Tatli hic diyebilcek kadar az tüketiyorum canim hic istemiyor.. Ama bunlarla cinsiyetin cok alakasi olmuyor galiba cünkü kimi tatli yiyor kiz oluyor eksi yiyo erkek yada tersi :))
Sen daha ne kadar eziyet cekeceksin bu cinsiyet yüzünden be fıstıgım? Göstersin artık kendisini, ben bile heyecanlandım :))) ama evet kıza benziyorEki Görüntüle 1920425
Benim bebisimin nubu ben kizim demiyormi sizce?
Ahh kuzumm daha 3 hafta var ögrenmemee.. 16.haftdn önce demem dedi..Sen daha ne kadar eziyet cekeceksin bu cinsiyet yüzünden be fıstıgım? Göstersin artık kendisini, ben bile heyecanlandım :))) ama evet kıza benziyor
aynı benim dr demekki :) Oda öyle demistiAhh kuzumm daha 3 hafta var ögrenmemee.. 16.haftdn önce demem dedi..
Bence kız. Allah hayırlısını versinKızlar bi bakar mısınız
Aynen buda benim fasulyem oğlan.bu eski goruntusu suan 23.5 olduk. Kizlar daha kibar oluyorCanm kesesinden tahmin yürütüyorm kıza benziyor. Nub olarak belli olmuyo pek fotoda. Kese fasulye şeklinde olunca erkek olma olasılığı daha fazla oluyormş sennki pek fasulye gibi değil hatta bnm kızım gbi
Benim doktor ben sormadan 14. Haftada soyleyiverdiAhh kuzumm daha 3 hafta var ögrenmemee.. 16.haftdn önce demem dedi..
benimkine de bakar misiniz lutfen.Nubu belli degil ki bisey diyemeyiz.