- Konu Sahibi kirmizigitar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy abla çok tatlı ya maşallah burnu ağzı belli oluyo minik minik:)12 haftalik olmusuz:) carsamba gunu perinatolog dan ikili test randevumuz var ama tahminler var mi merak ettim:)Eki Görüntüle 1975677
Yok canim ya ne yazikki o kadar hareketliydi ki 7-8 foto cekti doktor amcasi ama hepsi belirsiz. Carsamba gunu ikili test icin perinatologa gidicez belki o gun verir daha net bir fotograf ya da cinsiyet tahmininde bulunur belki bakalim:)baska foto varmı cnmmm
Sorma canim ya o kadar duygulandim ki:) minicik bir insan yasiyor icimde... darisi sana olsun insallahAyy abla çok tatlı ya maşallah burnu ağzı belli oluyo minik minik:)
Daha net çıkmış nub resmî var mı elindeYok canim ya ne yazikki o kadar hareketliydi ki 7-8 foto cekti doktor amcasi ama hepsi belirsiz. Carsamba gunu ikili test icin perinatologa gidicez belki o gun verir daha net bir fotograf ya da cinsiyet tahmininde bulunur belki bakalim:)
Yok ne yazikkiDaha net çıkmış nub resmî var mı elinde
NasipYok ne yazikki
Nasipinsan merak ediyor valla
canim bende 18 haftaligim doktor goremedi..tahminde bulunamam dedi..3 hafta gel ayrintili ultrasyon var dedi..sen kac haftaliksinAslinda:) doktoruma dun belli mi dedim cinsiyeti evet ama emin olmadan soylemeyeyimndedi, dedim yok soyleme ogrenmek istemiyorum :) tahmin yurutmek saha keyifli geliyor sadece tahminleri merak ettim
12 haftaligiz su an. Kiz bebekler daha gec ogreniliyormus diye duydum... bir cok kisi 11-12 haftada ogrendi cevremde yuksek ihtimalle erkek dediler hepsine henuz bu kadar erken haftada kiz diyeni duymadim. Sanirim erkek daha cabuk belli ediyor da kizdan emin olamiyorlar kolay kolaycanim bende 18 haftaligim doktor goremedi..tahminde bulunamam dedi..3 hafta gel ayrintili ultrasyon var dedi..sen kac haftaliksin
evet canim oyle diyorlar..ama ben kizimi 12 haftalikken ogrendim..bunu ogrenemedim..12 haftaligiz su an. Kiz bebekler daha gec ogreniliyormus diye duydum... bir cok kisi 11-12 haftada ogrendi cevremde yuksek ihtimalle erkek dediler hepsine henuz bu kadar erken haftada kiz diyeni duymadim. Sanirim erkek daha cabuk belli ediyor da kizdan emin olamiyorlar kolay kolay
Canım bence kız cinsiyeti.ben 12 de ogrenmistim kızımı.doktor tahminde bulunmadımi canım.??12 haftalik olmusuz:) carsamba gunu perinatolog dan ikili test randevumuz var ama tahminler var mi merak ettim:)Eki Görüntüle 1975677
Amin abla inşallah bizde gelelim o günlere:)Sorma canim ya o kadar duygulandim ki:) minicik bir insan yasiyor icimde... darisi sana olsun insallah