Nubcu teyzelerim bana da bakarmisiniz:)

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
12 haftalik olmusuz:) carsamba gunu perinatolog dan ikili test randevumuz var ama tahminler var mi merak ettim:) IMG_9931.webp

baska foto varmı cnmmm

Yok canim ya ne yazikki o kadar hareketliydi ki 7-8 foto cekti doktor amcasi ama hepsi belirsiz. Carsamba gunu ikili test icin perinatologa gidicez belki o gun verir daha net bir fotograf ya da cinsiyet tahmininde bulunur belki bakalim:)
Daha net çıkmış nub resmî var mı elinde

Aslinda:) doktoruma dun belli mi dedim cinsiyeti evet ama emin olmadan soylemeyeyimndedi, dedim yok soyleme ogrenmek istemiyorum :) tahmin yurutmek saha keyifli geliyor sadece tahminleri merak ettim
canim bende 18 haftaligim doktor goremedi..tahminde bulunamam dedi..3 hafta gel ayrintili ultrasyon var dedi..sen kac haftaliksin

canim bende 18 haftaligim doktor goremedi..tahminde bulunamam dedi..3 hafta gel ayrintili ultrasyon var dedi..sen kac haftaliksin
12 haftaligiz su an. Kiz bebekler daha gec ogreniliyormus diye duydum... bir cok kisi 11-12 haftada ogrendi cevremde yuksek ihtimalle erkek dediler hepsine henuz bu kadar erken haftada kiz diyeni duymadim. Sanirim erkek daha cabuk belli ediyor da kizdan emin olamiyorlar kolay kolay

12 haftaligiz su an. Kiz bebekler daha gec ogreniliyormus diye duydum... bir cok kisi 11-12 haftada ogrendi cevremde yuksek ihtimalle erkek dediler hepsine henuz bu kadar erken haftada kiz diyeni duymadim. Sanirim erkek daha cabuk belli ediyor da kizdan emin olamiyorlar kolay kolay
evet canim oyle diyorlar..ama ben kizimi 12 haftalikken ogrendim..bunu ogrenemedim..

Back
X