Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibi canım
Kız gibi canım
walla cnm bi kızım var birtane daha olsaaa basım üstüneee ama erkegede yok demem yaniiiii :) daha 2. olucak allah izin verirseé herşeye açıgımmmmmAllahım isteyenlerede versinnn cnmmm formdaki arkadasımın biri hamiş kaldı diğeride kalırsa çok mutlu olucamerkege benzettim ben
inşalllaaaaaahhh bizede :) kuzum valla içimden erkek geçti ne şirin minik bi insan var içinde eli kolu burnucuğu bile var allahım onu sana bağışlasın inş. doktor tahminde bulundu mu kuzumwalla cnm bi kızım var birtane daha olsaaa basım üstüneee ama erkegede yok demem yaniiiii :) daha 2. olucak allah izin verirseé herşeye açıgımmmmmAllahım isteyenlerede versinnn cnmmm formdaki arkadasımın biri hamiş kaldı diğeride kalırsa çok mutlu olucamNekadarcilekbirhayat a inşlhhh
yatay gibi dedi ama kesin konuşmadı kız a benzettiii ama oda tam odaklanmadı bende üstelemesim açıkçası cnm çünkü dr ense kalıngını ölçüyordu o daha önemliydi bizim içinn ama 18. haftaya kadar kesin birşey diyemem dediii amannn kuzum 5 tane kızım yok ya bacı candır diyorummm demiii:))))inşalllaaaaaahhh bizede :) kuzum valla içimden erkek geçti ne şirin minik bi insan var içinde eli kolu burnucuğu bile var allahım onu sana bağışlasın inş. doktor tahminde bulundu mu kuzum
kız bacağının altında bi tümsek var sanki bana mı oyle geliyo pipiiiii gibi amaaayatay gibi dedi ama kesin konuşmadı kız a benzettiii ama oda tam odaklanmadı bende üstelemesim açıkçası cnm çünkü dr ense kalıngını ölçüyordu o daha önemliydi bizim içinn ama 18. haftaya kadar kesin birşey diyemem dediii amannn kuzum 5 tane kızım yok ya bacı candır diyorummm demiii:))))
cnm ilk gittiğimde annem gibi byn vardıı dedi baska varmı dedim bi kızım var dedi sen kendini bilirsin o gebeliğinle bu bir mi dedi hyr dedimm arkadaslarımada soruyorum 2.oğlu olan bi arkadaaım var 2 ndede aynı seyleri yasamış benm ki öyle değil ama kızım da ilk 3 ay çıkardım bu çok rahat geçiyorr maşallahhh bakalımmm hayırlısı cnmmkız bacağının altında bi tümsek var sanki bana mı oyle geliyo pipiiiii gibi amaaa
hayırlısıyla doğsaydı minik ya çok mutluyum sizin adınıza kuzular C CilekRecelimcnm ilk gittiğimde annem gibi byn vardıı dedi baska varmı dedim bi kızım var dedi sen kendini bilirsin o gebeliğinle bu bir mi dedi hyr dedimm arkadaslarımada soruyorum 2.oğlu olan bi arkadaaım var 2 ndede aynı seyleri yasamış benm ki öyle değil ama kızım da ilk 3 ay çıkardım bu çok rahat geçiyorr maşallahhh bakalımmm hayırlısı cnmm
hayırlısı cnmmm sağoşCanım ben erkeğe benzettim ama hayırlısı :))
hayırlısı cnmmm sağolCanım ben erkeğe benzettim ama hayırlısı :))
Kuzum benim merak etme sende katılcaksın aramıza kısa sürede inşallah
Allahım güzelliğe bak
Allahım acılarını göstermesin cnm bnm üzme kendini Allahım verirse bir dert dermanınıda verir inşlh acil şifalarr bebişinee cnmİnilh yanılırım erkektir bebeğinbenim de ikinci kızım yolda sağlıklı olsun İnan gerisi boş. Kızımın kalbinde odak görüldü böbreklerinde büyüme var malesef. Hergünüm ona bişey olmasın diye dua ile geçiyor. Bende çok erkek istedim normal olarak. Ama şuan hiç hiç mühim değilmiş bunu gördüm.