- 5 Şubat 2016
- 1.549
- 1.235
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa inşallahh öyledir . genelde erkek yorumu yapıyorlar
Ayy inşallah hayırlısoyla alırsın bebişini kucagına canım valla doktorlar yüzünden hep artık o ladar sabırsız bırakıyorlar ki insanlardan medet umuyoruz işteBana da hala erkek mi diye soruyorlar doğurdum dogurucam ama kiz iştesizinkinin görüntü benimkine benziyor içimden kız geçti minik bide yani erkek biraz daha dolu dolu oluyor.
İnşallah canım . teşekkür ederiz teyzesiiBelirsiz ben seçemedim ama içime erkek doğdu. Hayırlısıyla kucağınıza alın. Çok sevimli fındık faresi:)) küçücük.
Şuan 12 haftamız bitmek üzere zaten canım 4 gün sonra doktor kesin söylicem cinsiyeti dedi ama işte merakBenim ultrasonda da kız gibi görünüyordu bu haftalarda sonrasında eşimin halası bana kesenin içinde kaydıraktan kayar gibi kayıyor mu diye sordu bende evet dedim erkektir o dedi cidden de erkek çıktı :) o yüzden biraz daha bekle derim canım
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebisin :) bol bol uyku depolama yap eşin de yapsın sabahçı kahvesi gibi oluyor ev çünkü :))))Şuan 12 haftamız bitmek üzere zaten canım 4 gün sonra doktor kesin söylicem cinsiyeti dedi ama işte merak![]()
Sağol canım inşallah uykusuzluk problemi var bende de malesefHayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebisin :) bol bol uyku depolama yap eşin de yapsın sabahçı kahvesi gibi oluyor ev çünkü :))))
Senin uykularin zamanla düzene girecek inşallah gebelik reflüsü olmazsın ben çok çektim hiç uyku uyutmadi bana sürekli dik yatmak zorunda kaldım ve hiçbir şey yiyemedim bu sebepten de bebisimi tam besleyemedim ben baştan sonra sorunlu bir gebelik geçirdim umarım inşallah sen ve senin gibi anne adayları çok güzel gebelik gecirirsinizSağol canım inşallah uykusuzluk problemi var bende de malesef![]()
İnşallah canım ya sağol iyi dileklerin içinSenin uykularin zamanla düzene girecek inşallah gebelik reflüsü olmazsın ben çok çektim hiç uyku uyutmadi bana sürekli dik yatmak zorunda kaldım ve hiçbir şey yiyemedim bu sebepten de bebisimi tam besleyemedim ben baştan sonra sorunlu bir gebelik geçirdim umarım inşallah sen ve senin gibi anne adayları çok güzel gebelik gecirirsiniz