Nubumuza bakabilir misiniz ??

Nonipo

sonunda kavuştuk biz kızımla❤
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.549
1.235
63
Kızlar cinsiyeti ayın 30 unda öğrenicez 10+3 te çekildi bu görüntü en son şimdiden teşekkür ederim cevaplarnız için

Eklentiler

• 20161222_153950.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 20161216_145128.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 59
Yaa kızlar hiç mi kimse yok yaaa ?

Yaaa inşallahh öyledir . genelde erkek yorumu yapıyorlar

Bana da hala erkek mi diye soruyorlar doğurdum dogurucam ama kiz işte sizinkinin görüntü benimkine benziyor içimden kız geçti minik bide yani erkek biraz daha dolu dolu oluyor.
Ayy inşallah hayırlısoyla alırsın bebişini kucagına canım valla doktorlar yüzünden hep artık o ladar sabırsız bırakıyorlar ki insanlardan medet umuyoruz işte

Belirsiz ben seçemedim ama içime erkek doğdu. Hayırlısıyla kucağınıza alın. Çok sevimli fındık faresi:)) küçücük.

Benim ultrasonda da kız gibi görünüyordu bu haftalarda sonrasında eşimin halası bana kesenin içinde kaydıraktan kayar gibi kayıyor mu diye sordu bende evet dedim erkektir o dedi cidden de erkek çıktı :) o yüzden biraz daha bekle derim canım

Şuan 12 haftamız bitmek üzere zaten canım 4 gün sonra doktor kesin söylicem cinsiyeti dedi ama işte merak

Şuan 12 haftamız bitmek üzere zaten canım 4 gün sonra doktor kesin söylicem cinsiyeti dedi ama işte merak
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebisin :) bol bol uyku depolama yap eşin de yapsın sabahçı kahvesi gibi oluyor ev çünkü :))))

Sağol canım inşallah uykusuzluk problemi var bende de malesef
Senin uykularin zamanla düzene girecek inşallah gebelik reflüsü olmazsın ben çok çektim hiç uyku uyutmadi bana sürekli dik yatmak zorunda kaldım ve hiçbir şey yiyemedim bu sebepten de bebisimi tam besleyemedim ben baştan sonra sorunlu bir gebelik geçirdim umarım inşallah sen ve senin gibi anne adayları çok güzel gebelik gecirirsiniz

İnşallah canım ya sağol iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…