anlamıyorum herkes atıyor mu birbirine ben mi anormalim. öyle bir davrandı kiPis sapık deyip engelleseydin.
Normal değil tabiki normal ayarı şaşmış bunların.
öyle bir konuştu ki. senden beklemezdim vs. çok tuhaftıAcsin p*rno izlesin terbiyesize bak ya. Haklisiniz. ZORUNDA MISINIZ?
Ex nisanlima bile atmazdim ben. Kocam olsa beeellki hani ozlesmeli gunlerde falan ama o ne oyle daha 3 gunluk bebe sizi haraca bagliycak bi de djdjd ay mal bunlaranlamıyorum herkes atıyor mu birbirine ben mi anormalim. öyle bir davrandı ki
Senden beklemezdim sjdjdjd kallavi bir kufur edip block yedirseydinjz onaöyle bir konuştu ki. senden beklemezdim vs. çok tuhaftı
normal erkek bulmuyor beni cidden. saldım artık yok yani kaderde yokEx nisanlima bile atmazdim ben. Kocam olsa beeellki hani ozlesmeli gunlerde falan ama o ne oyle daha 3 gunluk bebe sizi haraca bagliycak bi de djdjd ay mal bunlar
o zaman bunlar bu haddi nereden buluyorlar. belki de dedim kızlar yapıyordur. herkes yapmıyorsa bunlar nasıl böyle normalmiş gibi davranıyorPis sapık deyip engelleseydin.
Normal değil tabiki normal ayarı şaşmış bunların.
o zaman bunlar bu haddi nereden buluyorlar. belki de dedim kızlar yapıyordur. herkes yapmıyorsa bunlar nasıl böyle normalmiş gibi davranıyor
Sen normalsin. Atmak istesen de normaldin. Ama onun bunu koşul yapması kesinlikle anormalBiriyle konuşuyordum. Neyse konu uzadı baya konuştuk uyumluyduk. Nude atılmasını isterim dedi. Ben yapamam dedim. O zaman konuşmayalım dedi. Ben anlamıyorum ben mi geri kafalıyım nude atmayacağım diye konuşmayı kesmesi normal mi yoksa ben mi anormal davranıyorum.
yol verdim çoktanNiye engeli basmiyorsun?
Kendi bamya nudeni atsin oraya buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?