nude atmayacağım diye konuşmayı kesmesi normal mi yoksa ben mi anormal davranıyorum?

Biriyle konuşuyordum. Neyse konu uzadı baya konuştuk uyumluyduk. Nude atılmasını isterim dedi. Ben yapamam dedim. O zaman konuşmayalım dedi. Ben anlamıyorum ben mi geri kafalıyım nude atmayacağım diye konuşmayı kesmesi normal mi yoksa ben mi anormal davranıyorum.
Herkesin çizgileri, sınırları, değer yargıları farklıdır/vardır /yoktur . Ve seçimlerini, yaşantısını buna göre şekillendirir .

Siz bu soruyu kendinize sorabiliyorsanız sorgulamanız gereken karşı tarafın tutumunuz karşısındaki tavrı değil kendinize neden bunu sorgulatıyor olmanız ile ilgilenmelisiniz .

Net olarak soru şu ;” Benliğimi yok sayıp karşı tarafa göre mi şekillendirmeliydim kendimi ?”…

Manipülasyona açık ,kişiliği ve sınırları netleşmemiş ,özgüvensiz bi profil sorgulayabilir böyle bi konuyu ,bu şekilde .

Öyle birisiniz veya değilsiniz bunu siz bilirsiniz elbette ben dikkatinizi farklı bi yöne vermeniz gerektiğini yazınıza istinaden yorumluyorum sadece .

Biriyle konuşuyordum. Neyse konu uzadı baya konuştuk uyumluyduk. Nude atılmasını isterim dedi. Ben yapamam dedim. O zaman konuşmayalım dedi. Ben anlamıyorum ben mi geri kafalıyım nude atmayacağım diye konuşmayı kesmesi normal mi yoksa ben mi anormal davranıyorum.
Nude isteyenle ben konuşmam diyip engeli bassaydin...Sapik pislik yaa🥴

Kendini anormal olarak görürsen anormal olursun zaten. Niyetini belli etmemiş mi sence ben takdir ettim. Ama ne münasebet ya konusmazsa konuşmasın mal hemde sapık. Bu senin kendi isteğinde bir durum mahremin sonuç olarak Direkt engellerim. Bu devirde hemen güvenilmez. Zaten gerikafalılık ile ne alakası var alllahim yarabbim kafasına yatan atar kafasına yatmayan atmaz medeniyeti ne sanıyor bu insanlar. Hemen yapıştırıveriyolar çok kuralcısın çok önyargılısın çok tabuların var. Çok çok bilmem ne. Hepsi manipülasyon teknikleri.
Özgür olucam derken kendilerini o kişilerin kölesi olarak buluyorlar sonra.

Herkesin çizgileri, sınırları, değer yargıları farklıdır/vardır /yoktur . Ve seçimlerini, yaşantısını buna göre şekillendirir .

Siz bu soruyu kendinize sorabiliyorsanız sorgulamanız gereken karşı tarafın tutumunuz karşısındaki tavrı değil kendinize neden bunu sorgulatıyor olmanız ile ilgilenmelisiniz .

Net olarak soru şu ;” Benliğimi yok sayıp karşı tarafa göre mi şekillendirmeliydim kendimi ?”…

Manipülasyona açık ,kişiliği ve sınırları netleşmemiş ,özgüvensiz bi profil sorgulayabilir böyle bi konuyu ,bu şekilde .

Öyle birisiniz veya değilsiniz bunu siz bilirsiniz elbette ben dikkatinizi farklı bi yöne vermeniz gerektiğini yazınıza istinaden yorumluyorum sadece .
Aslında flört ortamından bayadır uzak kaldığım için ve birkaç tane böyle tipler gördüğüm için acaba zamanla flörtleşme değişti de artık normal bir durum haline geldi diye emin olamadım. Zaten görüşürüz yazdım hemen. Sebep bu yani bu manipülasyona açık olduğum anlamına gelir mi bilmiyorum. Onu siz söyleyin. Bilmek isterim.

Bence ikiniz de normalsiniz. Sizin de onun da beklentileri ve istekleri var. Farklı beklenti ve istekler. O nedenle konuşmayı bırakmışsınız. Zaman kaybı olmamış daha fazla. Önünüze bakın. Siz nude istemeyen o da nude atan birine elbet denk geleceksiniz :)

Bence ikiniz de normalsiniz. Sizin de onun da beklentileri ve istekleri var. Farklı beklenti ve istekler. O nedenle konuşmayı bırakmışsınız. Zaman kaybı olmamış daha fazla. Önünüze bakın. Siz nude istemeyen o da nude atan birine elbet denk geleceksiniz :)
Evet aslında ona kızmadım isteyebilir. Umrumda da değil açıkçası ben sadece flörtleşme değişti mi ben bilgisiz mi kaldım bu konuda acaba diye merak ettim o kadar.

hanımefendi konuyu açtı sonra hemen ilişkiye devam edemem o zaman dedi ben de görüşürüz yazdım. aklını okuyamam ya

Görüşürüz değil de görüldü atman daha yerinde olurdu cevapsız kalsaydı öyle bomboş engeli de yeseydi kafan karışmış senin ama onun duygusal anlamda zaten birşey hissetmediği apaçık ortada.

Evet aslında ona kızmadım isteyebilir. Umrumda da değil açıkçası ben sadece flörtleşme değişti mi ben bilgisiz mi kaldım bu konuda acaba diye merak ettim o kadar.
Flörtleşme modası değişse bile, sizin değer yargılarınız var.
Kararlarınızı trendlere göre değil de, kendi sağduyunuzla almanız daha iyi olur ♥️

Pislik turnosolu gibi olmuş işte ne güzel, kendini sorgulamak yerine böyle iğrenç ve hadsiz birini elediğin için sevin bence.
Konuşmayı senin kesmen gerekirken bende mi sorun var diyorsun.
Sevgili falan olsanız, bi yakınlık paylaşım güven olsa, cinsellik muhabbeti de döner hadi, nude da sana kalmış olur. Daha tanışır tanışmaz bu neyin pazarlığı, ayı.
Ayrıca bu işler tehlikeli, eşime bile nude atmam ya.

Son düzenleme:

Flörtlesmek tanışma tanıma evresidir hafif sevgililik yoğun arkadaşlık formundadır kalkıp daha en baştan en özel resimleri istemek çok mantıksız. Herşeyin bu kadar hızlı yaşanmasına ben karşıyım gördüğüm duyduğum kadarıyla mutlu da olmuyorlar hızlı şekilde de sona eriyor iliski. Attıklarına da pişman oluyorlar şantaja uğrayan var buda başka boyut.

Bunu normalleştiren zihinlere acıyorum. Sizin bedeniniz o kadar ucuz mu ki sağa sola afişleyesiniz. Asla böyle bişeyi kabul etmeyin. Bu geri kafalılık değil aksine kendine değer vermek özsaygını yitirmemektir bana göre.

nude atma nedir ya? ismini değiştirince daha mı karizmatik oluyor? çıplak resmini istemiş işte

Anormal olan siz değilsiniz. Konuşma amaçlarınız farklı. Adam gayet açıkça söylemiş. Uymuyorsa konuşmazsınız.

Saka mi

nude atma nedir ya? ismini değiştirince daha mı karizmatik oluyor? çıplak resmini istemiş işte
Karizmatik olma gibi bir dertte değilim şuan inan ki. Çıplak foto istedi desem herkes farklı anlardı sen de biliyorsun. Asıl Türkçe anlatılamayacak şeyleri ısrarla Türkçe isteyince siz karizmatik mi oluyorsunuz?

Back
X