Nudelerim Yayılacak Diye Çok Korkuyorum!

Ben internet üzerinden bir kızla konuşuyordum ve birbirimize nudelerimizi atıp iltifatlar falan ediyorduk. Sonra bana bu geçenlerde erkek olduğunu açıkladı. Nudelerimin onda olduğunu söyledi tehdit etmedi fakat silmesini istediğimde sildiğini söyledi ama hiç sanmıyorum. :( Bana attığı fotoğraflarında bir arkadaşının izniyle olduğunu söyledi. Aşşşırı korkuyorum gerçekten. Yüzüm gözüküyordu basbaya. Sinirden o kadar ağladım ki. Ellerim titriyor hala. Ne yapmalıyım bilmiyorum..

Baskasinin fotolarini kullanan biri seni tehdit etmesin bi zahmet onun yaptigi bayagi bayagi suc.

Neden nette tanıştığınız birine çıplak foto attnız ki? Yaymasın diye dua edeceksiniz. Eskisi gibi öyle her yerde yayılmaz bence, ortalıkta çok nude fotolar var.
Aklıma sey gelfi adamın biri aldatıldıgını karısına aldıgı kazakla anlamıstı videosu düsmüs önüne 😫 internet bir karanlıkk

Mahrem denen seyden haberiniz var mı acaba sizin? Bildiğimiz mahrem. Hani çocuklara bile akillari ermeye basladigi andan itibaren öğretilen sey. Nude atıp iltifat ediyorlarmis. Sapik misiniz nesiniz. Elbise denersin bir şey denersin gosterirsin karşılıklı atıp fikir alıp verirsin o ayrı. Ama anadan uryan neden fotoğraf atıyorsunuz birbirinize, hem de netten tanistigin hiç tanimadigin birine. Ya sabır gercekten

Bir kadın bir kadının iltifatına neden ihtiyaç duyar [ seksüel olarak ] üstüne neden birbirine nude atar şok içindeyim biseksuel ve lez kizlar yapar ama çoğunluğu zaten fake. Bu kadar fake bir ortam da yüzünü gösterecek kadar cesurluk bilemiyorum yaaa... Zor işin bu kafayla. Özgürlük bu değil malesef böyle esirleşilir sadece.
Asla silmezler artık onun insafın da kalmış birşey yasal olarak suç tabi yayması.
Başkası ile konuşursa seni atacak böylelikle yeni resimler edicek sapık.

Bırak nudeyi seksting yaptığı zaman bile konuşmaları yayan insanlar var. Yüzünü bile görmemişsiniz, internetten tanışmışsınız bu nasıl bir cesaret birde yüzünüzü de göstermişsiniz atarken? İleride evlensen o fotoğraflar karşına çıksa utanmayacak mısın? Yapmayın kendinize şunu ya.

Ben internet üzerinden bir kızla konuşuyordum ve birbirimize nudelerimizi atıp iltifatlar falan ediyorduk. Sonra bana bu geçenlerde erkek olduğunu açıkladı. Nudelerimin onda olduğunu söyledi tehdit etmedi fakat silmesini istediğimde sildiğini söyledi ama hiç sanmıyorum. :KK43: Bana attığı fotoğraflarında bir arkadaşının izniyle olduğunu söyledi. Aşşşırı korkuyorum gerçekten. Yüzüm gözüküyordu basbaya. Sinirden o kadar ağladım ki. Ellerim titriyor hala. Ne yapmalıyım bilmiyorum..
Ohhhh come oooon kimse internetten tanistigi kiz arkadasina nufe foto atmaz. Erkek oldugunu bile bile atmissiniz iste yemeyin bizi 😅

Bu arada kimse arkadaşına çıplak fotolarımı bu şekilde kullanabilirsin demez.
Muhtemelen o fotoğraflar da sizin gibi kandırdığı başka bir kizindir.
Ve yine muhtemel ki konu sahibinden sonraki fotoğraflaşacağı kıza da bu benim diye, konu sahibinin fotoğraflarını atacak.

Back
X