Nudelerim Yayılacak Diye Çok Korkuyorum!

Ben internet üzerinden bir kızla konuşuyordum ve birbirimize nudelerimizi atıp iltifatlar falan ediyorduk. Sonra bana bu geçenlerde erkek olduğunu açıkladı. Nudelerimin onda olduğunu söyledi tehdit etmedi fakat silmesini istediğimde sildiğini söyledi ama hiç sanmıyorum. :KK43: Bana attığı fotoğraflarında bir arkadaşının izniyle olduğunu söyledi. Aşşşırı korkuyorum gerçekten. Yüzüm gözüküyordu basbaya. Sinirden o kadar ağladım ki. Ellerim titriyor hala. Ne yapmalıyım bilmiyorum..
Allah akıl fikir versin çünkü ihtiyacın var besbelli. Niye insan hemcinsi ile nü resimler paylaşıp iltifat etme gibi birşey yapar aklım almıyor. Sapık mısınız? Bu kadar sapık olursanız profesyonel sapıklara rast gelmeniz normal. Kendi kendinize sorun çıkarıyorsunuz. İnanılmaz gerçekten

Ben internet üzerinden bir kızla konuşuyordum ve birbirimize nudelerimizi atıp iltifatlar falan ediyorduk. Sonra bana bu geçenlerde erkek olduğunu açıkladı. Nudelerimin onda olduğunu söyledi tehdit etmedi fakat silmesini istediğimde sildiğini söyledi ama hiç sanmıyorum. :KK43: Bana attığı fotoğraflarında bir arkadaşının izniyle olduğunu söyledi. Aşşşırı korkuyorum gerçekten. Yüzüm gözüküyordu basbaya. Sinirden o kadar ağladım ki. Ellerim titriyor hala. Ne yapmalıyım bilmiyorum..
Ya milletle kafa buluyorsun, zira bunu kim neden yapar?

Diger ihtimal de, kiz oldugunu bildigin halde gonderip, karsilikli iltifatlar ettigine gore lezbiyensin. Erkek cikinca fena bozuldun.

Ne garip bir konu yahu, acaba gercek mi diye dusunmuyor degilim

Size attığı fotolarda sizin gibi birinden aldığı fotolar olmalı.
Yani sizin fotoğraflarınızı da kullanabilir bana fikrimce.
Akıl tutulması falan mı yaşadınız hiç tanımadığınız birine nasıl çıplak foto attınız?

İnsan neden kız arkadaşına çıplak fotoğrafını atar ki ya. Yani aslında erkeğe de atmamalı bence de. Hani sevgili gibi falan mıydınız. Aklıma başka bir şey gelmiyor?
Ben eşime bile atmam, telefon kaybolur, bir şey olur, başkaları görür, yani karşındakinin iyi niyetli olması da bir şey ifade etmiyor. Siz siz olun kimseye nude foto falan atmayın.

bu konudan bağımsız anlam veremediğim çok şey var,insanlar fantazide olsa neden çıplak yada erotik fotoğraf çekinip saklar,eşime fln atıyorm diyenlerde var ama bunu neden eşine atarsın mesela onuda anlamıyorum,akşam gelsin evde görsün zaten, bunun neresi heyecanlandırıyorki,ben çıplak fotolarımı telefonumda saklamazdım şahsen yada zaten çekmezdim,telefonun çalınabilir,birisi karıştırıp görebilir,uygulamalrın çoğunun dosya ve depolama alanına ulaşma izni var vs.yani bide dur soyunayım deyip telefonu alıp odanın birinde şak şak fotoyu niye çekersin,neyse bu konuya gelecek olursak yahu neden kız yada erkek farketmez insanlara fotonuzu atıyosunuzki,yani neden hani bide çıplaksınız,bu nasıl bir boşluk,bu nasıl bir mantık anlamak zor,tanıdıkta olsa,sevgilinizde olsa böyle hatalara düşmeyin derim,fotonuzu bi yerde paylaşmaz korkmayın,bu ciddi bir suç,siz ona göndersenizde onun sizin rızanız dışında bir yerde paylaşması suç ve kendiside biliyordur illaki,bide zaten ortada o kadar çok böyle fotoğraf,video varki instgrmda fln insanlar isteyerek paylaşıyor zaten neden bir,iki foto için kendisini riske atsınki,ortak cevrenizde yokki tanıdık birisine göstersin yani silmiştir napacakki boş boş fotoya bakıp bi yerden sonra sıradanlaşmıştır .

Kadın kadına çıplak foto atmaz lezbiyen değillerse düzgün düzgün ‘bi adama nude attım tehdit ediyor’ deseydiniz hiç değilse dürüst derdik.

Yapacağınız tehdidin sonu gelmez sakın boyun eğmeyin sert bir şekilde şantaja boyun eğmeyeceğinizi,yasal yollara başvuracağınızı söyleyin.

Böyle ş..sizler acayip ödlek olur yasal yollardan.

Bizim bi kızı da tehdit ediyordu biri kız sonunda şikayetçi oldu gözaltına alındı o pislik herif. Gününü gördü.

B
"Kendim ettim kendim buldum" diyoruz böyle durumlar için.
Yaşınız da 22 yani 16-17 değil ki saf diyim, düşünemedi diyim... Üstelik yüzünüzü de göstererek filan. Hak etmişsiniz diycem çok insafsızca olacak. Bilemedim ne diyeceğimi. Sağlam bi ders olmuştur umarım.

Yakında twitter ifşa sayfalarında görebilirsin resimlerini, ordaki resimlerin nerden geldiğini sanıyorsun hepsi zavallı türk kızları açın bakın hepiniz utanırsınız yaşadığınız topraklardan.

Back
X