Tüp Bebek Merkezleri numan beyazıtı bileniniz varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Derin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Derin

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
5.261
11.209
448
51
Balıkesir
arkadaşlar izmirde 2 tüp bebek denemesi yaptım tabikide negatif dün duyduğuma göre numan bey çok başarılıymış hangi hastanede çalışıyor bilginiz varmı eskiden alman hastanesindeymiş galiba

bu mesajı yazalı üç ay olmuş gerçi ama sayfaları gezerken gördüm..bir faydası olur mu bilmiyorum ama geç de olsa paylaşayım..numan beyi bend e duydum..eskiden alman hastahanesindeymiş evet..şimdi özel muayenehanesi varmış..sanırım nişantaşı'nda..internet sitesi var..ordan bilgi alabilrisiniz. başarılı biri izlenimi bıraktı ben de, maille birkaç soru sormuştum kendisin ilgilenmişti sağolsun..

şuan doktor sitesinde ama nerde çalışıyo bilmiyorum
benim maillerimede cevap yazmıştı

Arkadaşlar lütfen bana numan beyazıtla ilgili yorumlarınızı yazarmısınız??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar izmirde 2 tüp bebek denemesi yaptım tabikide negatif dün duyduğuma göre numan bey çok başarılıymış hangi hastanede çalışıyor bilginiz varmı eskiden alman hastanesindeymiş galiba

Numan beyazıt hakkında ne karar aldın iyi sonuç verdimi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Numan Bayazıtı kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok geç yazılmış bir cevap fakat belki araştıran olur,işine yarar.Mükemmel bir doktor. Tüp bebek tedavisinde çok başarılı ayrıca.

Numan Bayazıtı tanıdıysanız eğer, eminim şöyle demişsinizdir ..Eğer bu adam doktorsa diğerleri ne?Bikere hastalarının her sıkıntısını kendine dert eder, Saat kaç olursa olsun mutlaka ulaşabiliyorsunuz,hiç bıkmadan her sorunuzu cevaplar,birde yetmezmiş gibi sadece doktorunuz degil psikoloğunuz,abiniz,babanız olur .5 sene önce,Önce Rabbimin sonra Numan Bayazıt sayesinde aldım kucağıma yavrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…