numara yönlendirme ?

Feronnia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
72
5
98
İzmir
Ya arkadaşlar bi numaranın yönlendirilmiş olduğunu nasıl anlarız.. Mesaj gonderiyorum ileti raporunda gönderdiğim numara deilde bambaşka bi numaraya gönderildi görünüyo:s bilen varmı aranızda ?

Ya arkadaşlar bi numaranın yönlendirilmiş olduğunu nasıl anlarız.. Mesaj gonderiyorum ileti raporunda gönderdiğim numara deilde bambaşka bi numaraya gönderildi görünüyo:s bilen varmı aranızda ?

geçenlerde arkadaşım mesaj attı ama farklı numaradan geldi neden başka numaradan attın dedim ama kendi numarasından atmış başka bi seferde ben mesaj attım ama işlem kaydında başka bi arkadaşın numarası çıktı son zamanlarda banada çok denk geldi yönlendirme olduğunu zannetmiyorum. ama yinede bi arayın başka biri çıkarsa anlarsınız.

Bende de olmuştu ama dış hatlardan konuşuyordum karşıdaki 'neden beni başka bi telefondan arıyorsun ki bu kimin numarası?' dedi. Oysaki benim numaram kendi telefonumdan arıyorum, ikimizde anlayamadık :44:

Bu benim de basima geldi, yonkerdirme vakasi. Bir aradim aileden bir ksiyi, ikinci arayisimda baska numara cikmis, oyle dediler. Bagli oldugunuz telefon sirketi arayip uyarin, hersey olabilir. Sonra basiniza bir is gelmesib. Hatta ben cikan numarayi aramistim. Aradiginiz numara kapsami alani disinda dan baska bir cikmadi, tehlikeli bir durum bu! Bosvermeyin!

İleti raporu bu akıllı telefonlarda saniyelik olay ki 2 saniye gösterio sona yok oluo giden numarayı tam göremedim sadece yabancı no olduğunu gördüm :/ yoksa hemen arar sorardım bU nası iş anlamadım

simdi akilli telefonlarda cok acaip uygulamalar valla insanin akli ermiyo. Sevgilinize mi atmistiniz mesaji? Casus telefon vakasi olmasin? Oyle bi sey var ama sevgiliniz o kadar paranoyak kiskanc midir bilmem. Kisinin butun aramalari msjlari karsi tarafa gidiyo filan. Ama yine de programlarla alakali oldugunu dusunuyorum ben. Simdi yeni telefonlarda zaten ileti raporu gelmiyo diye biliyorum.benimkinde hic gelmiyo msela

Yok cnm yok sevgilim deil kocam :) iste biz öküz altında buzağı ararız ya acaba dedim hani başka numarasımı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…