• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numaralar kime ait?

ya o olay gerçekten öyle miymiş? yani ben xdffgsf diye kaydetsem başkası arayınca öyle çıkıyor
bir başkası abcd kaydetse ne çıkcak :KK53:

Evet evet oyle. Mesela abim programi yüklemis. Ben de bi arkadasimin numarasini ara bakalim ne diye cikacak dedim. Bi baktik benim rehberimde ad ve fakulte adi diye kayitliydi ve öyle cikti. Şok olmustum.. ne diye kaydetmisse birisi aynen öyle cikiyor isim.
Eger baskasinin numarasi CIA programinin eline gecmemisse sende kayitli oldugu sekilde cikacak.. yani cok tuhaf valla :KK53:

şu CIA'yi indirdim ben. merak ettim kendimi ne diye kayıtlıyım birinde diye adım çıktı. sevgilimi de arattım onun da adı çıktı sadece. iyi bir programa benziyor. bir de bi arkadaş bilinmeyen numaralar programı demiş apple store da var mı ki acaba onu hiç duymadım.

muneye mesaj at canım ya da burdan kilitlenmesini istediğini yaz, niye kilitletmek istiyorsun ki, yardımcı olmaya çalışıyor burda herkes sana. polemik de çıkmadı :KK53: hem bizler de faydalanıyoruz fikirlerden. bence sen haklısın biraz sessiz kal takipte ol bakalım neymiş o harfler Qler Tler... bir yalanını yakalamışsın zaten tictoc olayı elde var bir. geriden takipte kal diyorum farkettirmeden telefonunu

Teşekkür ederim canım.yardimci oldunuz evet polemikte cikmadi. bu konuda ve şu tictoc meselesinde canım cok sıkıldı.sabah ssordum su tictocu bende yüklesemmi filan diye o zaman dedi ben okey oynarken bizim hüseyin tictoctan kamerali gorusmemi ne varmış ondan gondermis.bende whatsapptan anladım yazdim okadar.bidaha acmadim cevapta yazmadimm.halbuki aksam gecen aksam alarmi kurmustum o caliyor dedi e bre insafsiz diyecektim senin alarmin horoz sesi bu nerden çıktı diye hem misafirimiz vardi hemde sabahi bekliyeyim nasil calacak dedim kendi kendime..

Numaraların kime ait olduğunu buldunuz mu? Numaralara değil de tictoc ta görüntülü aramaya alarm demesine takilirdim ben de

Babamda cigerlerinde kötü huylu tümör tespit edildi ışın tedavisi demişler kemoterapiden daha agirmis dediler o yuzdrn içim kan ağlıyor bide doktorum haftaya yumurtlama takibi yapacak normalse rahim filmi cekilcem yumurtalar iyi degilse ilac tedavi dedi bide o stres geldi tictocta olunca dun gece uyuyamadim bir gram ya sorma

Bende sabah bisey diyemedim o kadar destek aradigim yerde boyle davranmasi sabah uyucakti halbuki uyandi beni ise getirdi istememe rağmen. Ben otobusle giderim dedim ama dinlemedi getirdi.sabah acacaktim agzimi ama okadar bas agrisi sıkıntı stres ne b.k yerse yesin dedim.sabahtan beri whatsapptan ne aşkım yazdim ne sevgilim.her öğlen arardim bugun aramadim. Konusmak istemiyorum kırıldı içimde birseyler

Herkes CIA programi demis de. Ben cok karşıyım bu prigramlara. Resmen herkesin rehberine giriyorlar. Ve sizin rehberinizde numarasi olan kisilerin bile rehberine giriyorlar. Adam bi numarayi aratmis resmen bakkal mehmet diye kayitli çıkmış. O dediginiz numara birinin telefonunda aşkım diye kayitliysa ve aşkım diye çıksa ne yapacaksiniz? Lütfen, rehber bizim ozelimizdir. Böyle programlar özel hayatimiza tecavuzdur...
aaa böyle mi işliyor o program ?

Tictoc meselesinde yalan soylemesine.belki de baskasindan geldi ne bileyim. Neden bana alarmi kurmustum o caliyor diye yalan soyluyor dun gece alarminin sesinin o olmadigini bildiğim halde.sabahta ben meseleyi acinca arkadastan gorusme talebi geldi akşam onun sesiydi diyor.resmen yalan soyledi bende cevap vermedim kırıldıgimi anladi ama.numaralarin kime ait oldugunu buldum 3-4 tanesinin.2tanesi muallakta

Numaralar kuzenlerden ve eski cocukluk arkadaslarindan birilerine ait bulduklarimin hepsini taniyorum.evet ona numaralar hakkinda guvenmemekle hata ettim ama tictoc meselesi aklima takıldı.

Iyi günler hanimlar, akşam eşimin telefon listesinden annemin numarasini cevirecekken 4-5 tane isimsiz kayıtlı numara buldum.Bunlarin
Kimin adina kayıtlı olduğunu nasıl bulabilirim acaba?

Annenin nosu bile eşinde kayıtlı değilse tanıdık birileri olma olasılığı yüksek tatlım....

Aradim 3-4 unu konustum hatta.2sinin bulamadım cokta ustunde durmadim tictoc yalani daha agir basti.bide ise gitmedigi zaman yatar uyurdu bugun kalkti beni ise goturdu .ben otobusle giderim dedim halbuki.bide sabah ayagima kadar sabah cayi getirdi asagidan kayinvalidemden...

bosuna günahını aldın kocanın desene .. :KK39:

neyse ki olay olumlu sonuclandı ...:KK14:

Sabah ben tictoc nasıl bir sey hızı nasıl diye sormasam soylicegi yok.bende anladım yazdim kapattim whatsappı.Dogrumu onu bile bilmiyorum. tictocı sifreli bu arada.istesem verirde o kadar düşmek istemedim.face ve hotmailinin sifresini biliyorum kendi verdi arada mail gelirse maas bordosu hotmaile sen ciktisini alırsın demişti.

arkadaşa bilgilendirme yaptım ben numaralara bakıp arkadaşlar.
2 tanesi Cia da isim anlaşılmayacak şekilde kayıtlı
diğerlerinde isim var ama garson vs. şeyler yazıyo yanında.
neyse daha fazlasını yazmamı belki konu sahibi istemez.
umarım düşündüğü gibi kötü bişey yoktur, sadece numaranın kayıtlı olduğu isme bakarak kimsenin günahını almamk lazım.

Back
X