numaram engellenirse?

O Sesi biliyorum :)))

O değildi ama snr baska bır numaradan aradık o kişi ile konusma saglandı, ben arayınca böyle bır numara bulunmamaktadır dedi.
Geçen gün bende de öyle bi sorun oldu sonra geçmişti biraz bekleyin sonra tekrar ararsınız

benim bir arkadaşımda beni aradığında hep böyle diyor sorunun sebebini çözemedik ben onu arayabiliyorum ama

Sence nispeten mi yaptı?....ne manasız önce ara müjde ver, hemde bebek sahibi olmaya çalışan birine! sonra bebe düşsün teli engelle!
Bilemiyorum ki
Şaşırdım gecenin bi vakti aradı
Ben de o sıcakkanlı samimi konusması ardından benek düşünce gecmıs olsun deme gereği hissettim ulasamadım
Aklıma o geldi
Kardesim dedi ise ablamların bebeği olmuyor sıkıntılar var diye
Oyle düşünmüş olabilir
Sanki ben kardesim baba olacak diye üzüleceğim
Bebek gdince de sevineceğim:)))

Anlamadım ki neler kurdu

Art niyetliyse anlarsın az çok kişiliği ele verir!ne diyelim ki Rabbim tekrar bebek sahibi olmasını nasip etsin!bu insanoğluna akıl sır ermez!

Ay şu cevaplara bak. Hem salakça hem ukala. Resmen sen kimsin de kaydetsin seni demiş. Bence o karı kocayı tümden engelle gitsin.

Ben kv mi engelledim.beni aradığında meşgul çalıyormuş. Tabi o anlamadığı için oğluna beni şikayet etmiş. Gece gündüz meşgul telefonu kimbilir kimle konuşuyor diye))eşim biliyor tabi durumu ama çaktırmamış ona..
Yani meşgul çalıyor engel olunca..

Benim kardeşim de olsa benimle böyle ukalaca konuşmasına izin vermezdim.
Herkes kendi içinde neler yasadıgınu kendisi bilir
Burdan böyle yorum yapması kolay
Malesef konu karısı olunca boyle oluyor

Engellemiş gözüküyor. .
Artık meşgul calmiyor.
Başka yöntemler varr...
Onu millet anladı.
Yönlendirme yapabiliyorsunuz istemediginiz numaralari yada rehberiniz dışında ki aramaları.
Hatta ben hattimi yönlendirip telimi kapatmadan nete falan giriyorum.
Aramalar mesaj olarak anında düşüyor.
Yada ben arayabiliyorum...
Kimse bana ulaşmıyor falan

Kullanılmayan bi numaraya yönlendirilmişim ben
Bir arkadas söyledi burda
O yüzden aradıgınız numara kullanılmamaktadir denılıyormus

Ben de mesgul caldıgınu biliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…