numaram engellenirse?

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
398
Kızlar selam

Birkaç gün evvel bir telefon açmam gerekti.

Numarayı arıyorum sürekli, karsıa böyle bir numara bulunamamaktadır diye uyarı sesi gelıyor

birdaha aradım aynı mesaj birdaha birdaha....

Ve anlamadım. Snr kapadım . O kişinin numarasını kapatıp kağpamadıgını sordum kocasına.

Yooo aynı numarayı kullanıyor dedi.

Karsı taraf bizi engelleyınce , mesgul çalmaz mı;bu telefondan telefona ya da operatörden operatöre değişir mi?

Kızlar selam

Birkaç gün evvel bir telefon açmam gerekti.

Numarayı arıyorum sürekli, karsıa böyle bir numara bulunamamaktadır diye uyarı sesi gelıyor

birdaha aradım aynı mesaj birdaha birdaha....

Ve anlamadım. Snr kapadım . O kişinin numarasını kapatıp kağpamadıgını sordum kocasına.

Yooo aynı numarayı kullanıyor dedi.

Karsı taraf bizi engelleyınce , mesgul çalmaz mı;bu telefondan telefona ya da operatörden operatöre değişir mi?
Canim engellenmis olsan mesgul calar, o da normal mesgul de degil,cevirir cevirmez gelen salak bir mesgul yani hemen anlasiliyor;)

Canim engellenmis olsan mesgul calar, o da normal mesgul de degil,cevirir cevirmez gelen salak bir mesgul yani hemen anlasiliyor:KK66:

O Sesi biliyorum :)))

O değildi ama snr baska bır numaradan aradık o kişi ile konusma saglandı, ben arayınca böyle bır numara bulunmamaktadır dedi.

Ben de ona sasirdim zaten :-)alla alla diyom nasi olur:KK70:
Ben telefon muhabbeti sevmem
Annemi bile aramam
Gidince oturur konuşurum yüzyüze
Ya da mesaj yazarım
Hiç arama huyum yok kimseyi
Bence zaten beni engelleyen yoktur, nasılsa aramayacağımı bildikleri için :KK70:
İşyerinde bile maille çözmeye çalışıyorum herşeyi yeter ki zır zır zır çalmasın telefonum, yazılı olunca kalıcı da oluyo

Ben telefon muhabbeti sevmem
Annemi bile aramam
Gidince oturur konuşurum yüzyüze
Ya da mesaj yazarım
Hiç arama huyum yok kimseyi
Bence zaten beni engelleyen yoktur, nasılsa aramayacağımı bildikleri için :KK70:
İşyerinde bile maille çözmeye çalışıyorum herşeyi yeter ki zır zır zır çalmasın telefonum, yazılı olunca kalıcı da oluyo
;) haklisin valla
Ben de bi anami ararim ozluyorum cunku
Onu arayinca da kapatamiyorum saatlerce virvirvir dedikodu yapiyoz;)

engellenince meşgul çalıyor diye biliyorum. başka bi telefondan arayın.

:KK66: haklisin valla
Ben de bi anami ararim ozluyorum cunku
Onu arayinca da kapatamiyorum saatlerce virvirvir dedikodu yapiyoz:KK66:
Annende engellemez herhalde :D gerisini de aramayınca bilmezsin
Az kk yı okuyayım da ufkum genişlesin
Olurda iletişim kurma tembelliğinden vazgeçersem lazım olur bunlar

Annende engellemez herhalde :KK70: gerisini de aramayınca bilmezsin
Az kk yı okuyayım da ufkum genişlesin
Olurda iletişim kurma tembelliğinden vazgeçersem lazım olur bunlar
:) beceremez yoksa yapabilirdi valla bazen cileden cikariyorum onu, hele hele arayip kocamdan dert yaninca acayip sinirleniyor hahaha

:) beceremez yoksa yapabilirdi valla bazen cileden cikariyorum onu, hele hele arayip kocamdan dert yaninca acayip sinirleniyor hahaha
Annen sendeydi gitti demek
Büyümüştür kerata

Konu sahibi bu arkadaşın seni niye engellemiş olabilir ki ?

Annen sendeydi gitti demek
Büyümüştür kerata

Konu sahibi bu arkadaşın seni niye engellemiş olabilir ki ?
Gitti de laf mi kosarak kacti resmen ;) sakasi bi yana sagolsun fazla bile durdu yanimda, gecen hafta da ugradi hatta . Artik 6,5 aylik olduk ablasi

Back
X