• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numaramı dağıttı

esrayilmaaz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
30
0
16
Çorum
Merhabalar. İki gün önce beni bir numara aradı tır şoförü oldugunu telefon numaramı bir kız arkadaştan aldığını tanısmak istedigini söyledi. Cok sinirlendim agzımı bozdum biraz. 19yasında ve bekar olmama ragmen evli biri oldugumu söyledim sertce. Neyse özür diledi kapattı. Bugünde arka arkaya 5 6 numara aradı hepside ondan almış numaramı. Dagıtmaya da devam ediyor. Nolur yardım edin napabilirim. Savcılıga versem onlar napar? Ve küfür eddigimden dolayı haklıyken haksız duruma düşermiyim :(

Merhabalar. İki gün önce beni bir numara aradı tır şoförü oldugunu telefon numaramı bir kız arkadaştan aldığını tanısmak istedigini söyledi. Cok sinirlendim agzımı bozdum biraz. 19yasında ve bekar olmama ragmen evli biri oldugumu söyledim sertce. Neyse özür diledi kapattı. Bugünde arka arkaya 5 6 numara aradı hepside ondan almış numaramı. Dagıtmaya da devam ediyor. Nolur yardım edin napabilirim. Savcılıga versem onlar napar? Ve küfür eddigimden dolayı haklıyken haksız duruma düşermiyim :(

O iitlerin soyu tükenmez kendimden biliyorum...
Svacuılığa ver tabii ki de.
Küfüre karşıyım ama bazen elde olmuyo hoş sende keyfinden etmedin
Ama ben olsam savcılığa yada ne gerekiyorsa yapardım sonradaa numaramı değiştirirdim.
Değiştireceksem şikayet niye edeyim deme burnundan getirirdim ben. Ama bence numaranıda değiştir.

Canım savcılığa verirsen iş uzarrr, sıkıntı olur, ama numaranı bloke et, yeni hat al , hatta yarın al , yoksa uğraşır durursun

O iitlerin soyu tükenmez kendimden biliyorum...
Svacuılığa ver tabii ki de.
Küfüre karşıyım ama bazen elde olmuyo hoş sende keyfinden etmedin
Ama ben olsam savcılığa yada ne gerekiyorsa yapardım sonradaa numaramı değiştirirdim.
Değiştireceksem şikayet niye edeyim deme burnundan getirirdim ben. Ama bence numaranıda değiştir.

numaramı kesinlikle degistircem ama savcılıga vermek nasl oluyor hicbi fikrim yokkii.s sonucunda nasıl bir ceza alır peki o karektersizler?

numaramı kesinlikle degistircem ama savcılıga vermek nasl oluyor hicbi fikrim yokkii.s sonucunda nasıl bir ceza alır peki o karektersizler?

Görüntülerle kanıtlarla beraber bir savcılığa başvurmanı tavsiye ederim. Yardımcı olurlar sana.

Fakat ümitlenme, çünkü ülkemizdeki süper hukuk sistemi yüzünden davaların %90 ı saçma sapan nedenler yüzünden kapanıyor.

Ben çok pişamnım sürmediğimden o leş burunlarını :41:

Hukuki mücadeleni verdikten sonra,operatörüne başvurup numaranı değiştirebilirsin,bildiğim kadarıyla Turkcell'in böyle bir hizmeti vardır dipnot düşeyim.

Son birşey yerinde olsam asla ve asla tepkisiz kalmazdım.. Şansımı denerdim
İnşallah davanız gönlünüzce sonuçlanır

ben olsam oyun oynardım... sizi savcılığa verdim diye mesaj atardım ya da direk etrafımda tok sesli bir arkadasıma tellerini verir, çocuktan savcılıktaki bir polis rolunu oynamasını isterdim...bak nasıl korkudan tir tir titriyor sesleri..

Numaranı dagıtan kısının kım oldugunu bılıyor musun? Dırek ona gıdıp savcılıga sıkayet edecegını soyle, onun tel ve ınternet kayıtlarından kanıtlanabılecegını soyle.
Cunku nonu degıstırsen de aynı arkadasınsa onu da dagıtır

hiç sıkıntıya girme bacım direkt bimer e şikayet et bak nasıl alıyorlar boyunun ölçüsünü it gibi titresin kapıya bi polis gelsinde...valla ben öyle yaptım. birisi yanlışlıkla aradı sonra yanlış numara olduğunu söyledim ne araması kesildi ne mesajı oğluma verdim bi gün telefonu ama yine devam etti ben de bimer e şikayet ettim biraz sonucunu almak uzun sürdü ama oooohhh bi güzel yakalamışlar ifadesini almışlar bütün telefon görüşmelerinin ayrıntılarını çıkartmışlar sonra beni de farklı bi günde çağırdılar savcılık ifade almak için anlattım gerçi şikayetimi geri aldım ben ona verceğim cezayı vermiş oldum zaten çok özür dilemiş falan filan yani savcı da çok temiz bi çocuk öyle sabıkası falan da yok sadece sesinizden etkilenmiş ve aramış deyince ben de şikayetimi geri almıştım :) rahatsız eden numaraları yaz şikayet et bimer e.

http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplicationEx.aspx

arkadaş doğru demiş bimer e şikayet edin ayrıca numaranızı da değiştirin ve aileniz dışında kimseye vermeyin eğer arkadaşlarla görüşmeniz gerekirse çok güvendiğiniz kişilere de bunu kimseye verme diye tembih edin verin ..bu tür kızlar çok sizi kıskanır kötülük için herşeyi yaparlar dikkatli olmak lazım....

ya bir şey söyleyeyim mi, beni de yakın zamanda(bir tanesi de bugün) birkaç kez yabancı bir numara aradı, konuşması çok afedersiniz "ayı" gibi,ne dediği bile düzgün anlaşılmayan bir adam. numaramı bi arkadaşımdan aldığını söyledi,ama o arkadaşımın arkadaşı olmayacağından adım kadar eminim.bir an içime kurt düştü. çete midir örgüt müdür nedir bunlar acaba?

tatlım böyleleri ceza almadıkca adam olmaz bende bimere şikayet et derim :47:

onlar bu işe çözüm getirene kadar da bağlı olduğun operatörün müşteri hizmetlerini arayarak telefon numaranı değiştirebilirsin. Çok değil bir yıl önce benim de bir arkadaşımın başına benzer bir durum gelmişti. Aynı gün müşteri hizmetleriyle görüşmesiyle artı bir şey yapmadan telefon numarası değişmişti ;)

Back
X