Numaramı degistirmek istiyorum ama?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Merhabalar 1 aylik nisanliyim daha once De tabi normal olarak görüştüklerim oldu daha oncesinde de nisanlanmistim zaten. Eskiler ne alakaysa hayatimi merak ediyor mesaj atıyor. Nisanlandim bir daha yazmazsan sevinirim diyorum arkadaşca yazdim fotonuzu atsana merak ettim diyor. Engelledim neyse. Bu sefer de eski nisanlimin etrafindakiler mesaj atıyor. Hangi birisini engellim telefonda . Numarayı degistireyim diyorum ama benim ki simdi on tane soru soracak neden degistiyorsun diye. Bende canı sıkılmasın die rahatsız ettiklerini soylemedim. Yada soylesem de nisanlima nasil soyleyecegimi bilmiyorum. Nasil bir yol izlesem bana yardımcı olabilir misiniz?

Ben de değiştirdim. Doğum günümde hiç yazmayan insanlar engelli olanlar bile başka hesaplardan ezberden doğum günümü kutlamaya başladı. Kıymete mi bindim badem gözlü mü oldum noldumsa baktım çığrından çıkıyor değiştiriverdim. O kadar açıklama yapmayı düşünme bence nişanlının hoşuna bile gidecektr altında bişey aramaz. İlla ararsa borç çıkarıp duruyorlar fazla fatura geliyor hep deyip operatör değiştir.

Gecmisimi silip atmak istiyorum, gorusmek istemedigim arkadaslarim yaziyo, yeni numaramin sadece cok yakinlarimda olmasini istiyorum vs..

Telefonuma sapik dadandi de.
Ya a nisanlin tel.nonu ezbere bilmiyorsa caktirmadan eski numarani sil yenisini ekle fark etmez eer eski numarani bikmiyorsa

Ben anlayamadım kaç kişiyle çıktınız kaç kişiyle nişanlandınız ki bu kadar rahatsız oluyorsunuz engellemekle bitmiyor. Eski nişanlıyı zaten ayrıldığınız gibi engellemeniz gerekmiyor muydu? eski nişanlınızın çevresi sizi neden rahatsız ediyor ben onu çözemedim ayrılmışsınız onların ne işi var sizinle? kim bu nişanlının çevresi ben anlamadım.

Engellemek çok zor bir olay değil ki kim varsa girer rehberden engeller silersin kaç kişi var Allah aşkına herkes işi gücü bırakıp size mi sardı ilginç.

Seninle herşeye baştan başlama istiyorum de
gerçekten de öyle
yeni hayat yeni ev yeni numara :) v.s.

Bazı progrmlar var çağrı engelleyici kayıtlı olmayan rahatsız edemez hem o süre içinde de bahane bulursun hat değiştirmek için

Kaç kişiyle çıktıysa çıktı yahu isterse bin kişiyle çıksın. Türkiyede yaşıyoruz bi yerden engellesen öbür yerden fırlıyor erkekleri tanıyorsunuz. Ben bin kişiyle çıkmadım ama bi dönem engelle engelle bitiremedim mesela. Dönem dönem kuduruyorlar sadece selam verdiğin insanlar bile. İnsanın unutulma hakkı vardır kimse tarafından bilinmeme hakkı vardır.

Ne demek soyleyememek. Soyleyeceksiniz ki herkes ayagini denk alacak. Bugun mesaj atan ilerde taciz bile eder..

Önüme gelenle çıktım sayısını hatırlamıyorum. Bir kaç kisiyle de nisanlandim. Oyüzden liste kabarık oldu mu ?

Bazıları işte gelip sırf laf söylemek icin yazıyor işte.

Bir tanesi bile yeter can sıkmaya,kaç kişiyle çıktın demek ne kadar ayıp.
Ya arkadaşın dediği gibi çaktırmadan yeni numaranı değiştir nişanlının telefonundan,ya da dürüst ol ,aramasın eskilerden kimse diye değiştirmek istiyorum de.

Numaranı değiştir "eskiden başvurduğum iş ilanları için arıyorlar çok yerde numaram var o yüzden değiştirdim" dersin. Böyle şeyleri söyleyip kafasını bulandırma boşver.

Telefonuma sapik dadandi de.tanimiyorum sacma meaajalr geliyorud bende dwgostirdim de.
Ya da alisveris yaptihniz magazalarda alaiyorlar tel.numuzu surekli indirim.icin ariyorlar sikildim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…