Numaramı isteyip yazmamasıı?

Aminn çok teşekkür ederim :)) Sosyal medya işin içine girmeyince oluyorr erişebilmek için hiç bişey yok, çok nadir görüyosun demek istediğini söyleyemeyince Haftalar sonraya kalıyor o zamanda geçmek bilmiyor :))
Eskiden herşey çok güzeldi hissetmek vardı o bakışı gülüşü şimdi durumda paykasilan sozlerle kiminle nerde etiket yaptığıyla anlıyorsun görüyorsun..

Samimiyeti sonuna kadar hissettim hatta okurken eşimin goz bebeklerime nasıl gözlerini suze size baktığı geldi (12yil önce)

Ahh aşk ahhh ne güzel şey :))

Ayy çok güldüm komik olurdu kandil bahanesine msj atmak

Bı cuma msj i ile başlayan eltimle muhabbetin bir cuma msj i münasebetiyle son bulmuştu aklıma o geldi yine :confused:

Eskiden herşey çok güzeldi hissetmek vardı o bakışı gülüşü şimdi durumda paykasilan sozlerle kiminle nerde etiket yaptığıyla anlıyorsun görüyorsun..

Samimiyeti sonuna kadar hissettim hatta okurken eşimin goz bebeklerime nasıl gözlerini suze size baktığı geldi (12yil önce)

Ahh aşk ahhh ne güzel şey :))

Belliki mutlu bir şekilde sonuçlanmış sizinkisi adınıza çok sevindim, darısı hayırlısıyla benim vede tüm isteyenlerin başına :))

Eskisilerdeki gibi olduğu içinde çok memnunum böylesi hepsinden daha iyi :))

Soru işaretlerinide sorarak gidermekten başka çaresi yokki o sorular bendede varr tanımıyorum çünkü tam :)) Çekindiği içinde olabilir beş aya yakın bir süre sonunda isteyebildi çünkü :))
Ama anlattigin kadariyla efendi birisi.Normalde boyle erkekten uzak dur onun naziyla mi ugrascaksin derdim fakat duzgun bi insana benziyor o yuzden kacirmani istemem:)

Akşam akşam amaç ne ya :KK70:
Tatlım falan bu samimiyet nerden geliyor?
Kendinizi Türkçe, dil bilgisi öğretmeni falan mı sanıyorsunuz. Lütfen uzaklaşırmısınız burdan :) Boş yorum yapmaya geldiniz heralde.
Farz oldu uyarmak.
Görevimi yaptım.
Lisan ne olursa olsun
Dil bilgisi peşinde koşarım tatlım.
Yumurta akıyla pişen kurabiye gibi gerilme istersen.
Her yoruma açık olmalısın

Tatlı heyecanlar :KK200: yalnız ilk adam olgun vs demişsiniz yaşı gerçekten büyük falan sandım, 30-35 sandığınız kadar olgun değil yahu, onlarda heyecanlanabiliyor :olamaz: nası kişilik özellikleri var elimizde hiç detay olmadığı için taktik maktik yok bam bam olur, iyi biri çıkar inşallah diyorum :)

Tatlı heyecanlar :KK200: yalnız ilk adam olgun vs demişsiniz yaşı gerçekten büyük falan sandım, 30-35 sandığınız kadar olgun değil yahu, onlarda heyecanlanabiliyor :olamaz: nası kişilik özellikleri var elimizde hiç detay olmadığı için taktik maktik yok bam bam olur, iyi biri çıkar inşallah diyorum :)
Ben 24 yaşında olduğum için bana göre 10 yaş falan büyük biri büyük sayılıyor :))
İnşallahh bakalımm :))

Back
X