Numaramı isteyip yazmamasıı?

Amaaan valla iyi sabırlısınız. Aşık aşık 5 gün 5 yıl gibi gelir insana...
Umuyorum onun da anlattığınız gibi hisleri vardır da yazar bir an önce.
Yalnız; cidden
"Numaran var mı ? " diye mi sordu:KK48:

Bence biraz da sen adım atmalısın belki de çekiniyordur senin tepkinden(malum yaş farkı da varmış).Eğer telefon numarası sende varsa bir bahaneyle aramalısın böylelikle samimiyetiniz ilerleyebilir

Amaaan valla iyi sabırlısınız. Aşık aşık 5 gün 5 yıl gibi gelir insana...
Umuyorum onun da anlattığınız gibi hisleri vardır da yazar bir an önce.
Yalnız; cidden
"Numaran var mı ? " diye mi sordu:KK48:
Sabretmekten başka çarem yokki elimde başka bişey yok :KK70:
O anki heycandan tam haturlamıyorum ama bişey varmı diye sordu ya numaran ya cebin ya cep telefonun direk var dedim zaten bende bütün seçenekler birbirinden komik evet :KK70:

Şimdi aklıma geldi, adam evli değildir değil mi? Sosyal medyası yok, gizemli gizemli yavaş yavaş ilerlemeler falan... Yani sosyal medya kullanmayabilir benim de yok ama aklıma eşimle tanışmamız geldi. Bana kur yaparken kurtulmaya çalıştığı eski kız arkadaşı vardı hayatında ve numaramı aldıktan yaklaşık 1 hafta sonra mesaj atmıştı kızdan dolayı. Tabi ben bunların hepsini sonradan öğrendim... :bicak:

Bence biraz da sen adım atmalısın belki de çekiniyordur senin tepkinden(malum yaş farkı da varmış).Eğer telefon numarası sende varsa bir bahaneyle aramalısın böylelikle samimiyetiniz ilerleyebilir
Benim elimden gelebilcek hiç bişey yok en fazla denk gelince konuşabilirim o andada bişey diyemiyorum pek :) numarası yok ben söyledim o kağıda yazdı çaldırmadıda kaydet falan diye :) keşke deseymişim ama çaldır diye şimdi aklıma geldi :KK70:

Şimdi adamın hızlı gitmemesinin nedeni iş arkadaşı olduğunuz için olumsuz bir durumla karşılaşma ihtimalini azaltmaya çalışıyor o yüzden daha arkadaşça yaklaşın mesela “ Ben de sizin numaranızı alsam iyi olurdu işte şu konuyla ilgili bir şey soracaktım vs.” Gibi önce arkadaşlığınızı ilerletmeye çalısın,soğuk nevale gibi durmayın

Göz ardı et
Ne uğraşıyorsun cevap vermekle

Ben sizden farklıyım
Yalnız cümle sonlarında, nokta yok.
"Ne uğraşıyorsun cevap vermekle" değil.
"Cevap vermekle neden uğraşıyorsun? " olacak. Devirme cumleleri şu atmosferi,heyacanı bozma.
Yorumları okumusum. Ilk defa bir konuda böyle tatlis yorumlar yapılmış diye umutlanmışım . Haydi tatlım az uzakta oyna :deli:

Çok isteseydi kağıda değil telefonuna yazardı numarayı .. heyecanlandirmak istemiş seni ..uzaktan izleyip nasıl da taklaya getirdim diye gülüyor mudur acaba :)

Umarim arar , bekliyorsun çünkü .. ben olsam çoktan unutmuştum numaramı verdiğimi ..çakallıksa dibine kadar :KK53:

Esimin benden numarami isterken ki taktiği geldi:KK60: Sacmalamisti ama tatlıydı. Şiiiyy ben telefonu bulamiyorumda versem numarami çaldırır misin? :confused: Umarim yakın zamanda seninde sabrını umudunu bitirmeden arar .

Yalnız cümle sonlarında, nokta yok.
"Ne uğraşıyorsun cevap vermekle" değil.
"Cevap vermekle neden uğraşıyorsun? " olacak. Devirme cumleleri şu atmosferi,heyacanı bozma.
Yorumları okumusum. Ilk defa bir konuda böyle tatlis yorumlar yapılmış diye umutlanmışım . Haydi tatlım az uzakta oyna :deli:

Yazmayaym yazmayaym diyorum ama bana söylüyor herşeye de kendi cevap veriyor.
Öyle deme dil bilgisine çok dikkat ediyor kendileri biz bilemeyiz onun kadar :KK70:

Farz oldu uyarmak.
Görevimi yaptım.
Lisan ne olursa olsun
Dil bilgisi peşinde koşarım tatlım.
Yumurta akıyla pişen kurabiye gibi gerilme istersen.
Her yoruma açık olmalısın

Merve Aksak ? Sen misin tatlım ?
Kabalığı da bir halt gibi gösteriyorlar insanlara; ondan sonra millet değişik değişik triplere giriyor.

Sevgili konu sahibi umarım her şey gönlünüze göre olur. Heyecanınız daim olsun.

Cokkk sıkici bir tip bu ya... Nesi ilgi çekici mesela bu adamın. Mevkisi mi? Cidden bak görüp görebileceğiniz büyük ihtimalle o yani sırrı bu kadar bir numarası yok yani
O da bunu biliyor ki aramiyor yazmıyor. Konuşacak bir şeyi yok çünkü. Issız adam modunda takılıyor ama ıssız adamlığı bile yok... İtici tekrar söylüyorum

Back
X