Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ulaşmazsınız o da böyle bir fikre kapılmaz. Bu kadar dert etmeyin.
Sanabilir, normal. Eski konularınızı biliyorum; herkes öyle sanardı. Uzaktan doğrudan olmasa da dolaylı olarak bağ kurmaya çalışıyormuşsunuz gibi görünüyor, en azından kendinizi unutturmamaya çalışıyormuşsunuz gibi duruyor. Arkadaşınız ne alaka eski sevgilinizi arayıp annenize ulaşmaya kalkıyor, arkadaşınızla aranızdaki tek bağın eski sevgiliniz olması (gerçekten öyle olsa da) çok saçma bir durum. Adam da aynı şeyi düşünmüşse şaşırmam, ondan bunu söylemiştir alınacak bir durum yok. Eski sevgilinize ulaşıp kendinizce açıklama yapmaya çalışmak gibi bir hata yapmaya kalkmayın; başa çıkamıyorsanız bu durumla da ciddiyim psikolojik destek alın. Bu konuları açmak da aslında bir tür obsesyon çünkü; bana hala konuyu aşabildiniz gibi gelmiyor.
Asabildiğimi ben de dusunuyorum ama gerçekten kendimi hatırlatmak gibi bir şey yapmadım. Önceki konularımfa bahsettiğim setler yüzünden cok pişmanım ve kendime çok kızıyorum. Gurursuz, sacma sapan davranıp kendimden soğudum. Durum boyleyken tekrar yazmak gibi bir düşüncem olmaz.
demekki sende atlattin bu durumu. cunku ondan geriye kalan pismanlik bu sevindirici biseHanımlar selam,
Ayrıldıktan sonra yaptığım salaklıkları biliyorsunuz. sonrasında bu gereksiz çaba için aşırı pişman da olsam iş işten baya geçti ben de kendime çekildim. Takip etmeyi tamamen olmasa da bıraktım, numarasını sildim aklıma geldikçe başka bi şeye odaklanmaya çalışıyorum çünkü ufak bir taviz vermem de resmen deliye dönüp o ruh halinden çıkmam zor oluyor. Olayı dramatize edip yakınlarıma anlatmayı kestim çünkü çok saçma. anlattıkça o anda kalıp zerre iyi hissetmiyorum kendimi.
Geçen hafta telefonum bozuldu aniden kapandı, iş yoğunluğu, telefon tedarik süreci derken 5 gün telefon kullanmadım. (İş için telefon ayrı olduğundan sorun olmadı.) Eski sevgilimle ortak bir arkadaşım vardı o ulaşmaya çalışmış bana ulaşamayınca da korkmuş (yakındık, ama haber vermek hiç aklıma gelmedi.) Eski sevgilime mesaj atmış onlar da yakın bu arada. Annemin telefonunu istemiş arkadaşım. Eski sevgilim de annemin numarasını yazıp, ''Bu Jehaan'ın annesinin telefonu ama benden aldığını söyleme. Biz ayrılalı çok oldu'' yazmış. Ya hala ona ulasmaya calıstıgımı sanıyor. Son konuşmamızda bana oyle anlamadığını soylemıştı ustelık. Ustelık ona ulaşmaya calişsam hala numaramı silmemiş amacım ulaşmak olsa bunu mu yapardım. Resmen kendimden tiksiniyorum keske son bı konusak İcin bu kadar cabalamasaydım.
ASIRI ABARTIYORUM FARKINDAYIM.
Tabi ki, istenmeyerek oluşmuş bir durum farkındayım. Karşı tarafın öyle anlayabileceği bir durum, bundan bahsediyorum. O yüzden "Numarayı benden aldığını söyleme" demesini anlamsız bulmayın diyorum, normal. Kendinize kızmayın; hatalar insanlar içindir. Hata yapmazsanız şu an olduğunuz kişi olamazsınız. Hayatta acı tatlı tecrübelerle öğrendiğimiz pek çok şey var. Önemli olan hayatınızda aynı hataları devam ettirmeden yeni yollar çizebiliyor olmanız.
Bak tatlım,jeehan senin tüm konularını biliyorum, zararın eşiğinden döndün. Tam da bu böyle ana kuzusu bir adamla 6 yıl evli kaldım, kendimi parçaladım. Sonuç ne mi? Boşanıyoruz ve onların gözünde suçlu, kötü olan da benim. Verilmiş sadakan varmış, yat kalk dua et, hatta fakir sevindir, sokak hayvanlarını besle...
Ulaşacak olsanız ulaşırsınız. Teknoloji çağında yaşıyoruz her şey bir telefon kadar uzakta. Ben eski sevgilinizin yerinde olsaydım ve böyle bir durum yaşansaydı , birinin bana ulaşmaya çalıştığını düşünmezdim asla. Kaldı ki biz kadınlar her şeyi düşünürüz. Yani gerisini siz hesap edin. Siz ulaşmazsanız o da böyle bir şey düşünmez. Düşünmüş olsa bile arayan soran olmadıktan sonra..Kendimi o kadar salakça bı hale soktum ki. Simdi içimde toplamısken hala ona ulaşacagımı dusunmesıne uzuldum
Ulaşacak olsanız ulaşırsınız. Teknoloji çağında yaşıyoruz her şey bir telefon kadar uzakta. Ben eski sevgilinizin yerinde olsaydım ve böyle bir durum yaşansaydı , birinin bana ulaşmaya çalıştığını düşünmezdim asla. Kaldı ki biz kadınlar her şeyi düşünürüz. Yani gerisini siz hesap edin. Siz ulaşmazsanız o da böyle bir şey düşünmez. Düşünmüş olsa bile arayan soran olmadıktan sonra..