Nur Yerlitaş'tan Metallica Performansı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Nur Yerlitaş'tan Metallica Performansı
Onedio Özel > Video-
Bu Tarz Benim yarışmasının sevilen jüri üyesi Nur Yerlitaş'tan Metallica - Nothing Else Matters performansı, izliyoruz:

yılın megolomanı diyemeyeceğim..ilk sırada başka biri var..bu ikincisi:KK53:

Sizin yüzünüzden bende Nur Yerlitaş haberlerine bakar oldum burda:KK14:
Bu nasıl bir danstır, figürler makyaj, görünüş Hintvari şarkı Metallica, olmamış uymamış, kendisine hint müzikleri öneriyorum, hareketleriyle daha uyumlu:KK59:

Bu nasıl bir danstır, figürler makyaj, görünüş Hintvari şarkı Metallica, olmamış uymamış, kendisine hint müzikleri öneriyorum, hareketleriyle daha uyumlu:KK59:

hahah kesinlikle abla, en azından 2 elle yapılacak figür sayısı çok :70:

Nur hanım hep böyle dans ediyor mu jüri olduğu programda, valla öyleyse bana başka birini hatırlattı ama adını söyleyemeyeceğim, ismi dahi geçse dava açıyor zira:KK59: Oturduğu yerden dans edenler:KK70:

sakallı bi arkadaş mı kendisi:KK48::KK48:

bunlar eğlenceli ama ya, nur yapsa yine olmaz:KK48:

gitar verdilerde o mu kırmadı:KK48:

Gitara yazık ayol,verecen bir kadeh tekirdağı bak nasıl içiyor :KK70::KK70:

İkisini yanyana oynarken düşünün, şöyle güzel bir hint müziği kurgulayın kafanızda:KK70:düşününce gülmekten karnıma ağrılar giriyor:KK70:

Kurdum da olmadı müdürüm,ortaya bişi çıkmıyorrr :KK70::KK70:

Gitara yazık ayol,verecen bir kadeh tekirdağı bak nasıl içiyor :KK70::KK70:

Kurdum da olmadı müdürüm,ortaya bişi çıkmıyorrr :KK70::KK70:
Hanım hayal gücünü güçlendirmek için sana bol bol Nur hanım ve diğer zat-ı muhterem'in dans videolarını reçete ediyorum, hergün yemeklerden yarım saat sonra tok karna bir video seyret:KK70::KK70:
15 gün sonra kontrole bekliyorum, tedavinin sonuçlarını analiz etmek için kan tahlili yapıp ultrasona sokacağım seni:KK70:

Back
X