• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nur Yerlitaş'tan Metallica Performansı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42.806
Puanlar
898
Nur Yerlitaş'tan Metallica Performansı
Onedio Özel > Video-
Bu Tarz Benim yarışmasının sevilen jüri üyesi Nur Yerlitaş'tan Metallica - Nothing Else Matters performansı, izliyoruz:

yılın megolomanı diyemeyeceğim..ilk sırada başka biri var..bu ikincisi:KK53:

Sizin yüzünüzden bende Nur Yerlitaş haberlerine bakar oldum burda:KK14:
Bu nasıl bir danstır, figürler makyaj, görünüş Hintvari şarkı Metallica, olmamış uymamış, kendisine hint müzikleri öneriyorum, hareketleriyle daha uyumlu:KK59:

Bu nasıl bir danstır, figürler makyaj, görünüş Hintvari şarkı Metallica, olmamış uymamış, kendisine hint müzikleri öneriyorum, hareketleriyle daha uyumlu:KK59:

hahah kesinlikle abla, en azından 2 elle yapılacak figür sayısı çok :70:

hahah kesinlikle abla, en azından 2 elle yapılacak figür sayısı çok :KK70:
Nur hanım hep böyle dans ediyor mu jüri olduğu programda, valla öyleyse bana başka birini hatırlattı ama adını söyleyemeyeceğim, ismi dahi geçse dava açıyor zira:KK59: Oturduğu yerden dans edenler:KK70:

Nur hanım hep böyle dans ediyor mu jüri olduğu programda, valla öyleyse bana başka birini hatırlattı ama adını söyleyemeyeceğim, ismi dahi geçse dava açıyor zira:KK59: Oturduğu yerden dans edenler:KK70:

sakallı bi arkadaş mı kendisi:KK48::KK48:

bunlar eğlenceli ama ya, nur yapsa yine olmaz:KK48:

Bildim bildimmmmm de demem müdürüm :KK70::KK70:

gitar verdilerde o mu kırmadı:KK48:

Gitara yazık ayol,verecen bir kadeh tekirdağı bak nasıl içiyor :KK70::KK70:

İkisini yanyana oynarken düşünün, şöyle güzel bir hint müziği kurgulayın kafanızda:KK70:düşününce gülmekten karnıma ağrılar giriyor:KK70:

Kurdum da olmadı müdürüm,ortaya bişi çıkmıyorrr :KK70::KK70:

Gitara yazık ayol,verecen bir kadeh tekirdağı bak nasıl içiyor :KK70::KK70:

Kurdum da olmadı müdürüm,ortaya bişi çıkmıyorrr :KK70::KK70:
Hanım hayal gücünü güçlendirmek için sana bol bol Nur hanım ve diğer zat-ı muhterem'in dans videolarını reçete ediyorum, hergün yemeklerden yarım saat sonra tok karna bir video seyret:KK70::KK70:
15 gün sonra kontrole bekliyorum, tedavinin sonuçlarını analiz etmek için kan tahlili yapıp ultrasona sokacağım seni:KK70:

Back
X