Doğuma Hazırlık Nurbanu ismi nasıl sizce

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nureda

mayıs gelini
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
44
0
86
38
Bursa
Merhaba arkadaşlar 6 aylık hamileyim kızım olacak inşallah.nurbanu ismi hoşuma gitti siz ne dersiniz?

Nurbanu ismini begenirim ..
Cünkü Anlami cok güzel ... Nur-banu. Işık saçan, aydınlık yüzlü, nur yüzlü kadın, demek ..
ve asli türkce kökenli bir isim ...

Saglicakla gelsin bebegin canim :) umarim hayatiniza Işık saçar ve aydinlik getirir

Yorumlarınıza teşekkür ederim arkadaşlar.aslında banu ismini pek sevmiyorum ama nurbanu hoşgeldi kulağıma ismin anlamı çok önemli benim için.isimlerin insanlara etki ettiğine inanıyorum.

Merhaba arkadaşlar 6 aylık hamileyim kızım olacak inşallah.nurbanu ismi hoşuma gitti siz ne dersiniz?

benimde kızkardeşim adı
ama çoğunlukla banu da diyoruz nurbanu diyende var
ama güzel isim
doğduğu gece babam rüyasında görmüştü bu ismi
hayırlısı olsun

ben de kız ismi arıyorum nurbanu ismine rastladım anlamı güzel evet ama ben pek hoşlanmadım.tabi bu benim zevkim,fikrim(

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.aramaya devam ediyorum

ben hiç beğenmedim
anlamını bilmiyorum belki çok güzeldir ama sohbet sitelerinde kullanılan takma isimler gibi
inşallah sağlıkla doğar bebeğiniz

merhaba, benim ismin NURBANU ve ismimi kimler duyduyduysa güzel tepkiler aldım ve ismimden çok memnunum :) ve şuan 28 yaşındayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…