- Konu Sahibi nurdankaan
-
anladım canım ozamn yuruyusu artıralım bıraz daha aslında çörek otunu duymustum ama suan okuduguklarımın arasında elmalı sırke ve su var onudamı eklesem dıye dusunuyorum :/
hoşgeldin canım.sana en iyi tavsiyem burayı bırakma.menülerini paylaş.yediklerini yazınca insan daha sorumlu hissediyor kendini.ben buraya yazalı 3 haftada 3 kilo verdim,istediğim kiloya ulaşıncaya kadarda yazmayı düşünüyorum.zor bi süreç ama başarabiliriz,tabi bi avantajın daha var yaşın.kolay gelsinn
[ı]sirke-su karışımı çok zararlı canım, mideni delebilirsin, asitli çünkü.. Daha sağlıklı yöntemlerle zayıflamaya bak.
Günde 3 lt su iç. Yeşil çay ya da form çayları iç, tabii ki şekersiz.
Kahvaltıyı atlama, metabolizmanın yavaşlamaması için ara öğünler yap, onlarda da hafif birşeyler ye tabi.
Akşam yemeğin 19:00'ı geçmesin.
Akşam yemeğinden sonraki saatlerde sadece su ve yeşilçay iç.
Yürüyüş en iyi egzersiz, vücudunun her tarafı çalışıyor çünkü..
Biraz kendinden bahsedersen, daha çok yardımcı olurum canım[/ı]
[ı]sirke-su karışımı çok zararlı canım, mideni delebilirsin, asitli çünkü.. Daha sağlıklı yöntemlerle zayıflamaya bak.
Kahvaltıyı atlama, metabolizmanın yavaşlamaması için ara öğünler yap, onlarda da hafif birşeyler ye tabi.
Biraz kendinden bahsedersen, daha çok yardımcı olurum canım[/ı]
Sirke-su karışımı çok zararlı canım, mideni delebilirsin, asitli çünkü.. Daha sağlıklı yöntemlerle zayıflamaya bak.
Biraz kendinden bahsedersen, daha çok yardımcı olurum canım
3 tane grissini
1 yemek kasıgı lor
1 tane salatalık
1 fincan bıtkı cayı (form plus karısık bıtkı)
ve 5 bardak su..(uyandıgımdan buyana)
Daha cok yesillik katmalisin.
Sabah saatleri bagirsak bosalimi icin kacirmaman gereken saatler.
Arti- yuruyus yap. Yaptigin yuruyus (spor etkisi olan) diyetini guclendirecektir.
Basligin cok hosuma gitti.
Bir cok anne kilo kadar (aslinda) basit bir problem yuzunden bu guzel gunleri kaciriyor.
merhabaaaa dokuzlu çayı öneririm gerçekten tatlı isteğine öyle engel oluyor kiiiiii ! araştır bak konularda var burada istersen ben de yardımcı olabilirim evet kullanıyorum bende kessinlikle kapsül tablet toz değil. bildiğin dokuz bitkiyi aktardan tek tek alıp karışırıyorsun
Daha cok yesillik katmalisin.
Sabah saatleri bagirsak bosalimi icin kacirmaman gereken saatler.
Arti- yuruyus yap. Yaptigin yuruyus (spor etkisi olan) diyetini guclendirecektir.
Basligin cok hosuma gitti.
Bir cok anne kilo kadar (aslinda) basit bir problem yuzunden bu guzel gunleri kaciriyor.
kendımden bahsedeyım canım aslında cok sosyal bırıyım ama bu kılolarım yuzunden suara evden dısarı cıkasım gelmıyor kıyafetlerımı yakıstıramıyorum olmuyo cogu anlıycan bu ara tam depresyon yasıyorum evde kosu bandım var onunla yuruyus yapıyorum elımden geldıgınce vakıt gecırıyryom nunla egzersız yapıorum ole cok yemek yemıyorum yıyemıyorum gercı artık mıdem ıstemıyo galıba psıkolojık olarak ama tatlıya karsı bı zaafım var her kadın gıbı cıkolata hastasıyım ama artık yemıyorum yanı caba gosterıyom oyle canım ıste.
cnm bısey sorucam ben burda yenıyım bu alt taraftakı kılo cızelgenı nasıl olusturdun bende yapmk ıstıyorum ama bulamadım bır turlu..
tesekkur ederım similee sırke ve su arastırdıklarıma gore mıde rahatsızlıgı fazlasıyla yapıyomus onun ıcın vazgectım form cayı ıcıyorum lıptonun form plus dıye karısık bıtkı cayı var onu kullanıyorum bı haftadır acyıp derecede tuvalette armda bı bag olusturdu sankı aksam 7 den sonra bısey yememme ye ozen gosyerıyorum ınsallah ıstedıgım sonuca varırım dıye umuyorum burda olmak gercekten cok gusel bıseymıs ya neden daha once kesfetmedım kı burayı dıye pısmanlık duyuyorum suan:)
tesekkur ederım canım ıyıkı varsınız burasıda var.ınan uyandıgımdan yatana kadar hep o hayallerı kuruyorum ınsallah olucam olucaz.. sabah saat 7 8 arası uyanıyorum hayatım.Anladım canım, kaçta uyanıyorsun ?
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Çizelge burada ayrıntılı anlatılıyor tatlım
İnşallah olacaksın canım, senin de avantajın benim gibi yaşının genç olması. Çok rahat vereceksin onları, göreceksin bak, çıtır bir eş, çıtır bir anne olacaksın
Bunu sakın unutma, kendini hep böyle motive et, buna inanırsan daha hızlı başaracaksın, motivasyonun düştüğünde buraya gel, herkes yardımcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?