• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Nuri Delikara Florence Nightingale Tüp Bebek Merkezi

2008 yılında ilk tüp bebek tedavimi Nuri bey yaptı. Olumlu sonuçlandı Şu an 4,5 yaşında bir kızım var :) Gebelik takibimi ve doğumumu da kendisi yapmıştır.. Hastaya değer veren, Önemseyen bilgisine gözüm kapalı güvendiğim mükemmel bir doktordur. Üzerimizde emeği çoktur.. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır..

Ben şiddetle tavsiye ederim..

Hatta benim ilk nuri beyle görüşmem, o zamanki doktor arayışım, tedirginliğimi 5 sene önce bu sitede paylaşmıştım :) Zaman ne çabuk geçiyor

2008 yılında ilk tüp bebek tedavimi Nuri bey yaptı. Olumlu sonuçlandı Şu an 4,5 yaşında bir kızım var :) Gebelik takibimi ve doğumumu da kendisi yapmıştır.. Hastaya değer veren, Önemseyen bilgisine gözüm kapalı güvendiğim mükemmel bir doktordur. Üzerimizde emeği çoktur.. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır..

Ben şiddetle tavsiye ederim..

Hatta benim ilk nuri beyle görüşmem, o zamanki doktor arayışım, tedirginliğimi 5 sene önce bu sitede paylaşmıştım :) Zaman ne çabuk geçiyor

Sevgili derence paylaşımın için teşekkürler. Kısmet olursa bu üçüncü tedavimiz olacak. inşallah güzel sonuçlanır

İnşallah olumlu sonuç alırsınız dualarım sizinle..Daha önceki denemelerinizi nerde yapmıştınız?

ben mart ayında tedavi oldum 1.deneme idi.olmadı:( nuri bey ilgilendi ama sonuç negatif deyince hayırlısı dedi bitirdi teselli duyamadım yıkık halimle:( şimdi tekrar denemek istiyorum ama nuri beye gitmek içimden gelmiyor başka doktora da tekrar kendimi anlatmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım

ben mart ayında tedavi oldum 1.deneme idi.olmadı:( nuri bey ilgilendi ama sonuç negatif deyince hayırlısı dedi bitirdi teselli duyamadım yıkık halimle:( şimdi tekrar denemek istiyorum ama nuri beye gitmek içimden gelmiyor başka doktora da tekrar kendimi anlatmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım

evremnur, gözlemlediğim kadarıyla ve 5 yıldır doktorum olması hasebiyle edindiğim izlenim Nuri bey, çok ama çook yoğun çalışıyor. Biz hastalara bu anlamda beklediğimiz psikolojik desteği o an için(yoğunluğundan dolayı) veremiyor olabilir. Ama kendisiyle iletişimi devam ettirmek çok önemli..Her türlü açıklamayı, yönlendirmeyi ayrıntılarıyla soru işareti bırakmadan anlatarak hastayı rahatlattığına çook kez şahit oldum.
Ne yapmalıyım diye sormuşsun..Bence ara kendisini görüşmeye git.. Aklına takılanları, hisettiklerini açık yüreklilikle sor anlat derim..
Sıkıntıların konusunda sana yardımcı olacağına eminim..

Bu arada 2. denemen İçin sana bol şans diliyorum..Rabbim inşallah tez zamanda sana da nasip eder..Dualarım seninle

Tavsiye etmiyorum, lutfen cok iyi arastirin.maddi ve manevi yonden zarar gormenizi istemem. ki manevi yonu cok daha fazla etkiliyor insani

Gec yanit yazabildim. Cunku teshis edilmeyen bir sorunum yuzunden ameliyat oldum.ilk tup bebek denemesi dusukle sonuclandi.sonrasinda 6 ay sonra dondurulmus embriyolar ile denedik. Sonuc negatif!!! Meger sol tupte sivi birikmis, ve bu sivi embriyonun tutunmasini engellermis tutunsa bile dusmesine neden olurmus.buradan rahme toksik madde akarmus cunku. Bu sorunu laparoskip cerrahi ile ameliyat olarak cozdum. Bi de ustune meger tsh degerim de yuksekmis
bunlar incelenmeden yapilan ve sonu manevi ve maddi husran olan, bosu bosuna yapilmis tup bebek ve oncesinde 2 defa asilama .
lutfen cok iyi arastirin , her bir detayi gozden gecirin, gecirtin!!!!!!!!

hamile kalmışsın arkadasım hayırlı olsun, saglikla kucagına almak nasip olsun. Nuri bey e mi gidip hamile kaldın?

merhabalar,
bende Nuri beye gittim fakat hiç memnun kalmadım. bir kere çok ilgisizler sadece para istemekten başka birşey yapmıyolar. iğne vurulurken alerji yaptı kanamam bile oldu ama umursamadı beklemedi muayene edip bişeylerden emin olmak istemedi. kanamaya baktı alla alla niye olabilri ki mümkün değil dedi ama bununla ilgili birşey yapmadı. ilk defa yaptırdığım için cahilce davrandım bende sorgulamadım. kimyasal oldu gebeliğim daha sonradan arayıp tedaviye devam edelim demedi. hatta yanındaki yardımcısına gebeliğin sonlandığını bile söyleme gereği duymamış 1 ay sonra aradı beni kadın kontrole neden gelmedin dedi dalga geçer gibi. zaten acım var bide üstüne tuz biber oldu.
hiççkimseye asla tavsiye etmiyorum keşke gitmeseydim paramada duygularıma da yazık oldu.

Back
X