Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2008 yılında ilk tüp bebek tedavimi Nuri bey yaptı. Olumlu sonuçlandı Şu an 4,5 yaşında bir kızım var :) Gebelik takibimi ve doğumumu da kendisi yapmıştır.. Hastaya değer veren, Önemseyen bilgisine gözüm kapalı güvendiğim mükemmel bir doktordur. Üzerimizde emeği çoktur.. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır..
Ben şiddetle tavsiye ederim..
Hatta benim ilk nuri beyle görüşmem, o zamanki doktor arayışım, tedirginliğimi 5 sene önce bu sitede paylaşmıştım :) Zaman ne çabuk geçiyor
İnşallah olumlu sonuç alırsınız dualarım sizinle..Daha önceki denemelerinizi nerde yapmıştınız?
ben mart ayında tedavi oldum 1.deneme idi.olmadınuri bey ilgilendi ama sonuç negatif deyince hayırlısı dedi bitirdi teselli duyamadım yıkık halimle
şimdi tekrar denemek istiyorum ama nuri beye gitmek içimden gelmiyor başka doktora da tekrar kendimi anlatmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım
Tavsiye etmiyorum, lutfen cok iyi arastirin.maddi ve manevi yonden zarar gormenizi istemem. ki manevi yonu cok daha fazla etkiliyor insani
ben mart ayında tedavi oldum 1.deneme idi.olmadınuri bey ilgilendi ama sonuç negatif deyince hayırlısı dedi bitirdi teselli duyamadım yıkık halimle
şimdi tekrar denemek istiyorum ama nuri beye gitmek içimden gelmiyor başka doktora da tekrar kendimi anlatmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım