Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şimdilik fena değil.komedi dizileri seviyorum. pazar gülerine iyi oldu. sadece bazı sahneler gereksiz uzadı sıktı.nurinin abisinin konuşması bi yerde çok uzun sürdü konuşmayan kıza sürekli konuşma dedi çok sıkıldım onun konuşmalarında.unutma benide sinirimizi bozan ve uyuzz olduğumuz çağla karekteri nurinin kızı olarak çıktı karşımıza. da 18 yaş hiç olmamış bari 20 deselerdi.meltem cumbulun dizilerini severim götürürse o götürür diziyi.
çok saçma bir dizi.. ekranda görünce bile sinirim tepeme çıkıyor. Oktay Kaynarca Adanalıda iyice saçmalamıştı, hala da devam ediyor...
hele o yeni karısının hareketleri reyna mıdır nedir? hareketler, mimikler abartılı... komiklik neresinde bu dizinin bilemedim.. anlayan varsa beri gelsin..
bu diziye boşuna zaman ve para harcıyorlar..çok gereksiz..onu izleyene kadar günde bin defa 7 numara ,çiçek taksi,kuzenlerim, daha bir sürü kaliteli yapımı izlemeyi tercih ederi...:81::81: