Nutella raflardan indirildi!!!

BEYAZ KURT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
3.317
3.843
53
Kızlar merhaba,
Bugün Nutella'nın içerdiği kanserojen palm yağı nedeniyle raflardan indirildiğini öğrendim. Ben akşamları kaşık kaşık nutella yiyen biriyim. Umarım bebeklerime zarar vermemişimdir. Çok korkuyorum yav Bilseydim asla yemezdim. Zaten bulantım nedeniyle birçok şeyi yiyemiyorum. Nutella bana iyi geliyordu.

Ya bacim ben anlamiyorum bu nutella hhastaligi nedir insanlarda. Sosyal medyada filan her sofrada nutella. Migde bulantisina tuzlu seyler daha iyi geliordu bende, sekerli seyler daha cok bulandir miyor seni. Salatalik ve haslanmis patates yedim ben birara iyi gelmisti. Ama nutelladan valla gina geldi yanlis anlama ama. Bebisini sag saglim kucagina almani dilerim

Birşey olmaz Allah'ın izniyle.. Diğer paketli gıdalarda da ne olduğunu bilmiyoruz ki..
Bu arada illaki o tarz birşey istiyorsanız torku banada yiyin,nutelleya 10 basar. Torku çıktı çıkalı hiç nutella almadım
Bir de bulantı için ayva yemenizi tavsiye ederim,çok iyi geliyor

Ayva bi dönem bana da mide bulantisi konusunda iyi gelen tek seydi :)

sağolun kızlar.. normalde paketlenmiş gıda yemiyorum ama nutellayı tazecik ekmeğin üzerine sürüp yemek çok hoşuma gidiyordu. bir kere torku aldım, nutella gibi gelmedi bana. neyse artık çok farketmiyor çünkü ekmekten de tiksindim sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…