Bisküvi - Kurabiye Tarifi nutellali surpriz kurabiye(resimli)

Princess of Rain

♥ ♥ My Little Princess♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
3.749
3
156
İngiltere
sahte biskrem yeterlidir.ama cok lezzetli emin olun.

hamuru icin Malzemeler:

3 su bardağı un (gerekirse yarım bardak daha ekleyebilirsiniz.)
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket (250 gr.) oda sıcaklığında tereyağı (margarin de olur)
1 paket vanilya
1 yumurta
1 türk kahvesi fincanı süt

İçi için:

1 su bardağı damla çikolata veya nutella(ben nutella kullandim)

Üzerine serpmek için:

Yeteri kadar kakao + pudra şekeri karışımı (oranlarını damak zevkinize göre ayarlayın.)

Yapılışı:

3 su bardağı un, pudra şekeri ve vanilyayı hamur yoğuracağınız kapta karıştırın.
Yumuşak tereyağını küçük parçalara ayırıp ilave edin ve pütürlü bir karışım elde edene kadar elinizle mıncıklayarak karıştırın.
Süt ve yumurtayı ekleyip kolay şekillenen yumuşak bir hamur elde edin. Hamur elinize yapışıyorsa yarım su bardağı daha un ilave edebilirsiniz dediğim gibi.
Hamuru buzdolabında 10 dakika kadar dinlendirip merdane yardımıyla çok ince olmayacak şekilde açın. Bir su bardağı yardımıyla daireler kesip içlerine birer çay kaşığı damla çikolata koyun. Hamuru kapatıp elinizde yuvarlayarak top şekli verin. Yassılaştırmayın, zaten pişerken hafif yayılacaklar.
Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 20-25 dakika kadar pişirin. Üzerleri çok kızarmasın. Hafif pembeleşmeye başladıklarında olmuştur.
Fırından aldığınız kurabiyeler sıcakken üzerlerine çay süzgeci yardımıyla pudra şekeri+kakao karışımından serpin. Soğuyana kadar bunlar kurabiyelerin üzerine yapışacak ve sonra dökülmeyeceklerdir. afiyet olsun.

çok güzel görünüyorlar..
bir denicem bakalım tutturabilecekmiyim canım..
ama nutella pişince jel gibi kalıyormu yani..

çok güzel görünüyorlar..
bir denicem bakalım tutturabilecekmiyim canım..
ama nutella pişince jel gibi kalıyormu yani..

canim pisirme suresini takip edersen jel gibi kaliyor merak etme tutturursun pisirme suresinden fazla pisirme hem kurur hemde icide piser yuzu kizarmadan cok fazla alcaksin yani beyaz bu kurabiye

gerçekten güzel görünüyolar.paylaşımın için teşekkürler cnm.denicem

rica ederim canim afiyet olsuncokacimcoook

kahve fincani sut diyosunya,benim kahve fincanim yokiki:çok üzgünüm:
bana bunu olcuyle soylermisin....
en yakin zamanda yapmam lazim cok guzel gorunuyolar cunku:1hug:

kahve fincani sut diyosunya,benim kahve fincanim yokiki:çok üzgünüm:
bana bunu olcuyle soylermisin....
en yakin zamanda yapmam lazim cok guzel gorunuyolar cunku:1hug:

yarim caybardagida katsan olur canim yada sut yerine 3 corba kasigi yogurtta katabilirsin afiyet olsun canim

canim ya vallahi yine yine harikasin cok guzel yapmiisn ,ya bu biskremin evde yapilmi hali hem icindeki cikollatada civik olur, kati degil
ellerine saglik hemsom benim

evet canim gercekten cok guzel oluyor denemeni tavsiye ederim valla bana kalsa hic yapmicam kilo alirim diye ama herufumun bogazi cok buyuk be tatli biseyler yapta yiyelim der e bende yapiyorum ne yapim kocami kircama kafami kirarim dermisim begenmene sevindim

bugun yaptım bu tarıfı..
enfes oldu..
nutella yerıne ulker ckokrem kullandım bolca..
tarıfı veren arkadasa tesekkurler..
denemeyenler mutlaka denesın :icecream:

cok güzel görünüyor....
zaten ben nutella hastasiyim...
bunuda mutlaka denicem...
ellerine saglik canim....

canım tarıfını denedım cok guzel oldu ellerıne saglık tabı bızımde elımıze saglıkkaydirigubbakcemile3
ben sympathique yengesı olurum onunla bırlıkte yaptık mısaflerıme
bızımkı bıraz sert oldu normalde nasıl oluyo bılmıyorum ama tadı cok guzeldı
bunlarda resmı

yaptiginiza cok sevindim ellerinize saglik normalde hafif sert olmali ama cok sert olmamasi lazim ayrica sizinle tanismak guzel belkide taniyorumdur yuzcekte ama iste unutmusta olabilirim cunku modern carsiya cok gelirdim ben sevgilerimle

yaptiginiza cok sevindim ellerinize saglik normalde hafif sert olmali ama cok sert olmamasi lazim ayrica sizinle tanismak guzel belkide taniyorumdur yuzcekte ama iste unutmusta olabilirim cunku modern carsiya cok gelirdim ben sevgilerimle

belkide taniyosundur yengemi dayimin esi oluyo
modern carsinin ilk girisinde ismi sahane ceyiz iki dukkani var , yaklasik 2 senedir var yeni yani
alttada abiminki var yani o is hani bizim diyebilirim :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…