• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nutkum tutuldu

Cnm tavsiyelerime kulak ver. Asla isinden cikma cocuk olayini ertele hemen evine yardimci kadin bul. Birde soyle dusun babano kdr ugrasti okuman icin ona haksizlik olur isten cikmsn.

cocuk dudunemem kı bu ınsandan.
yardımcı kadın olayını ıstıyorum evet zaten aılemın ve benım emeklerımıze yazık olur. ben ıstıfa degıl de 1 yıl ucretsız ızın dusunmustum, ıstıfa cok cıddı bı karar cunku .gerı donusu olan bır ara olması lazımdı benım ıcın o da ucretsız ızındı.
ama ben bu ıstegım vesılesıyle bu adamın gercek dusuncelerını cokkotu bı sekılde ogrenmıs oldum

ailenle aynı şehirde mi yaşıyorsun
bir iki gün ailenin yanına git kırıldığını anlasın

aılemın yanına gıdersem sorun oldugunu anlarlar, onları uzmek ıstemıyorum kesınlıkle hıc haketmıyorlar bunu.
bı yerlere gıtmek ıstıyorum persembe cuma kalmak ıstıyorum ama neresı olmalı bılmıyorum

bence mutlaka kenara para at cnm nolur nolmaz bıde yatırım vs yapıomusunz yoksa ancak gıderlerınızımı karsılıyo bu para eger yatırım yapıosanız onun elıne vermeyın esın ama bu soyledıklerınden sonra bn herseyı beklerım

N e kadar ayıp ve kusura bakma canım bana cok asagılık bırsey gelıyor bu erkeklerın karısının maasına goz dıkmlerı, hanı ıhtıyac olur amenna, ama boyle durumda hıc ıcıme sındıremıyorum, kadın İSTERSE calısır destek olur istemezse olmaz, hem kocaya destek olmak calısmakla mı oluyor sadece, onune koydugun yemek utuledıgın kıyafet, kısaca hayat arkadası olmak destekten sayılmıyormu... yangına korukle gıtmek ıstemem ben bu adama sırtımı donup yatamam bıle, hadi bır durum oldu ısten cıkarıldın, devlette bıle olsa zmanın ne getırecegını kımse bılemez, o zman ne olacak eve getırdıgı ıkı lokma ekmegı basınamı kakacak, cok cok dusunmelısın, aılen okutmus etmıs cabalamıs karsılık beklemıyor elın adamı daha 3 aylıkken diktator kesılıyor, senın tıcarı anlamda ortaga degıl hayat arkadasına ıhtıyacın var.. Allah yardımcın olsun

N e kadar ayıp ve kusura bakma canım bana cok asagılık bırsey gelıyor bu erkeklerın karısının maasına goz dıkmlerı, hanı ıhtıyac olur amenna, ama boyle durumda hıc ıcıme sındıremıyorum, kadın İSTERSE calısır destek olur istemezse olmaz, hem kocaya destek olmak calısmakla mı oluyor sadece, onune koydugun yemek utuledıgın kıyafet, kısaca hayat arkadası olmak destekten sayılmıyormu... yangına korukle gıtmek ıstemem ben bu adama sırtımı donup yatamam bıle, hadi bır durum oldu ısten cıkarıldın, devlette bıle olsa zmanın ne getırecegını kımse bılemez, o zman ne olacak eve getırdıgı ıkı lokma ekmegı basınamı kakacak, cok cok dusunmelısın, aılen okutmus etmıs cabalamıs karsılık beklemıyor elın adamı daha 3 aylıkken diktator kesılıyor, senın tıcarı anlamda ortaga degıl hayat arkadasına ıhtıyacın var.. Allah yardımcın olsun

aynen oyle canım, cok acı evet ama durum tam da bu malesef
dıyorum ya gelıp benden ozur dılese kendını affettırmeye calıssa dahı gercek dusuncelerını bılıyorum artık
bu bır anlık sinir meselesı degıldı bence oyle olsa sonuna kadar savunmazdı dusuncesını
kaldı kı bugun eve geldıgı andan ıtıbaren tek bır konusmamız bıle olmadı yanı demek kı hala ıc dunyasında kendını savunuyor ve bu halı benım bosanma dusuncemı ıyıce pekıstırdı acıkcası
demısısn ya arkamı donup yatamam dıye ben suan aynı evde yuzune bakamıyorum
yangına korukle gıtmek degıl kesınlıkle, cunku durumun gerceklıgı ortada

hayat insana neler gösterir hiç bilinmez arkadaşım.
bu tarz bi muhabbetten sonra,bu evlilik süresince işten ayrılma fikrini sil at aklından.
bu tarz bi insana güven olmaz.
''kendimi güvende hissetmiyorum''demişsin.
kendi güvenini kendin sağla,sonradan söylenebilecek iki güzel söze,dilenecek özürlere kanarak da işini bırakma!!

emınım sımdı ona desem kı ben bosanıcam sen bılırsın der
merak ettıgım gercekten bu kadar umrunda degıl mı bıtmesı yoksa yapamayacagımı mı dusunuyor
yanı ona bı teblıgat gıtse hıc mı sok olmayacak

hayat insana neler gösterir hiç bilinmez arkadaşım.
bu tarz bi muhabbetten sonra,bu evlilik süresince işten ayrılma fikrini sil at aklından.
bu tarz bi insana güven olmaz.
''kendimi güvende hissetmiyorum''demişsin.
kendi güvenini kendin sağla,sonradan söylenebilecek iki güzel söze,dilenecek özürlere kanarak da işini bırakma!!

ıs bırakma olayı zaten dun aksamkı olaydan sonra bıtmıs durumda cunku bu adama asla ve asla guven olmaz
ne tehdıtler savurdu baksana
2 unıv mezunu erkek aılesının yanına tasınacak,,,,adamdakı mantıga bak kı bunu asla kabul etmeyecegımı de bılır buyuk konusmayım
yedıgım lokmayı bıle sayar yahu bu adam ınsan sıfatına sokmaz kı benı nasıl guveneyım

dusunuyorum sabahtan berı ama affedemıcem ben bu olayı ya,cıdden
ya bır de demez mı bana dun aksam ben sana desem kı calısmıcam naoparsın dıye
ıkısı aynı sey mı

Değerli konu sahibesi,

olayı anlamak için yorumlarınıza hızlıca göz attım. Henüz evliliğinizin 3 cü ayında böyle bir kırgınlık yaşamış olmanıza çok üzüldüm.

Eşinizin evlilik öncesi dönemi tavırları ile şuanki tavırları arasında bir tutarsızlık sözkonusu. Bu da sizi derinden üzüyor anladığım kadarıyla.

Size sormak istediğim bir şey var; (Bu olaydan kaynaklanan öfkenizden bağımsız olarak) eşinizi seviyormusunuz? Onun sizi sevdiğini size değer verdiğni hissediyormusunuz?

Dizi izlerken boşanma konusuyla ilgili bir konu açtığınızda yerdeki ıslak bezi duvara çarpmış olması; bir nevi ayrılmak istemediğine dair ilkel ve asabice bir tepki olabilir mi?

Son olarak öfkeyle yanlış kararlar almamanızı tavsiye ederim. Öncelikle sakin olun. Şimdilik konuşmuyor olmanız her iki tarafında öfkesinden ve kendi içersinde ki monologlardan kaynaklanmakta muhtemelen.
Böyle bir durumda da öncelikle sakinleşmek daha iyidir zaten. Konuşmaya hazır olduğunuzu hissetiğiniz anda 'can' diliyle eşinizle iletişime geçmeyi deneyin.
Yani sizin 'can'ınız (ruhunuz) onun 'can'ına hitap etsin. Gönül diliniz konuşsun. Ona gönül dilinizle kırgın olduğunuzu anlatmaya çalışın. Oda inşallah size gönül diliyle karşılık versin. Rabbimiz yardımcınız olsun. Gönlünüz nur, haneniz huzur dolu olsun.

Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah

Selam ve Dua ile

Son düzenleme:
Güzel kardeşim daha çok yeni evlisin tam cicim aylarındayken nelerden kavga etmişsiniz...hemen dur evlilik öyle kolay mı bitirmek haklısın geliriniz çok güzel çok insan 1000 tl maaşla çalışıyor eşlerinide çalıştırmıyor ama senin eşin çalışan istemiş özellikle sanırım bıraz daha sabret çalış eşini seviyorsan eğer hemen pes etme derim tabii asıl karar senin hakkında hayırlı olan olur inş.

değerli konu sahibesi,

olayı anlamak için yorumlarınıza hızlıca göz attım. Henüz evliliğinizin 3 cü ayında böyle bir kırgınlık yaşamış olmanıza çok üzüldüm.

Eşinizin evlilik öncesi dönemi tavırları ile şuanki tavırları arasında bir tutarsızlık sözkonusu. Bu da sizi derinden üzüyor anladığım kadarıyla.

Size sormak istediğim bir şey var; (bu olaydan kaynaklanan öfkenizden bağımsız olarak) eşinizi seviyormusunuz? Onun sizi sevdiğini size değer verdiğni hissediyormusunuz?

Dizi izlerken boşanma konusuyla ilgili bir konu açtığınızda yerdeki ıslak bezi duvara çarpmış olması; bir nevi ayrılmak istemediğine dair ilkel ve asabice bir tepki olabilir mi?

Son olarak öfkeyle yanlış kararlar almamanızı tavsiye ederim. öncelikle sakin olun. şimdilik konuşmuyor olmanız her iki tarafında öfkesinden ve kendi içersinde ki monologlardan kaynaklanmakta muhtemelen.
Böyle bir durumda da öncelikle sakinleşmek daha iyidir zaten. Konuşmaya hazır olduğunuzu hissetiğiniz anda 'can' diliyle eşinizle iletişime geçmeyi deneyin.
Yani sizin 'can'ınız (ruhunuz) onun 'can'ına hitap etsin. Gönül diliniz konuşsun. Ona gönül dilinizle kırgın olduğunuzu anlatmaya çalışın. Oda inşallah size gönül diliyle karşılık versin. Rabbimiz yardımcınız olsun. Gönlünüz nur, haneniz huzur dolu olsun.

selam ve dua ile

arkadaşım sana yürekten katılıyorum ne kadar güzel yorum yapmışsın allah razı olsun inş.doğru kararı verir kardeşimiz.

ben ondan efendılıgını bozmadan bu kararı bana bırakmasını en azından 'ben calısmanı ısterım ama yıne de sen bılırsın' demesını beklerdım

ben de hep bunu savunmuşumdur, erkeğe bunu demek çok yakışır ama maalesef ki duymak istediğimizi duyamıyoruz...:50:

ayrıca da kamuda çalıştım ve bu arada iki çocuk büyüttüm. şimdi emekliyim, belki o yıllarda hem kendim hem de çocuklarım zorlandık ama şimdi hem kendim hem de çocuklarım her gün iyi ki çalışmışım diyorum ve diyorlar...her cefanın bir sefası oluyor, işinizi bırakmayın lütfen...hayat çok acımasız...:kkk:

Değerli konu sahibesi,

Size sormak istediğim bir şey var; (Bu olaydan kaynaklanan öfkenizden bağımsız olarak) eşinizi seviyormusunuz? Onun sizi sevdiğini size değer verdiğni hissediyormusunuz?

Son olarak öfkeyle yanlış kararlar almamanızı tavsiye ederim. Öncelikle sakin olun. Şimdilik konuşmuyor olmanız her iki tarafında öfkesinden ve kendi içersinde ki monologlardan kaynaklanmakta muhtemelen.

Selam ve Dua ile

gonlunuze saglık gercekten ne kadar guzel yazmıssınız
Allah dan dılegım benı bu buhranlı belırsız durumdan en hayırlı sekılde ve kısa zamanda cıkarması...

2sayfa okuyabildim dolayısıyla yazan oldu mu bilemiyorum ama söylemeden duramayacağım;
kendisi ev işlerine yardımcı oluyor mu peki?? hani herkes eşit diye siz de çalışcakmışsınız ya????

ben de hep bunu savunmuşumdur, erkeğe bunu demek çok yakışır ama maalesef ki duymak istediğimizi duyamıyoruz...:50:

ayrıca da kamuda çalıştım ve bu arada iki çocuk büyüttüm. şimdi emekliyim, belki o yıllarda hem kendim hem de çocuklarım zorlandık ama şimdi hem kendim hem de çocuklarım her gün iyi ki çalışmışım diyorum ve diyorlar...her cefanın bir sefası oluyor, işinizi bırakmayın lütfen...hayat çok acımasız...:kkk:
artık emeklılık yası 58 yanı anneanne yası nerdeyse,,,o yuzden bayanların ısı cok zor hayatta cok seyı kacırmak demek o yasa kadar calısmak cunku her bayan Allah nsıp ettıyse once annedır...

evliliğin ilk yılları böyle kavgalar çok oluyor
sizin durumunuz daha farklı tabi
eşinizin bunaldığı yada asabi olduğu bir zamana denk gelmiş olabilirsiniz
zaman geçince eşinizde anlıycaktır kabalığını
hemen boşanma fikrini aklınıza getirmeyin...

Back
X