- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Hayır hatırladıgım kadarıyla fake oldugu yalanlandıKız o abla fake çıktı.
Nerde?Hayır hatırladıgım kadarıyla fake oldugu yalanlandı
Yok artık...ne çok üzülmüştüm o üyeye...Kız o abla fake çıktı.
Ya bence faketi o yüzden silindi gitti.Yok artık...ne çok üzülmüştüm o üyeye...
Ben de Mune nun fake dediği kim onu çok merak ettim.
Yok artık...ne çok üzülmüştüm o üyeye...
Nerde?
Yok mune abla gokcenin konusunu kapatirken gokcen fake degik ama fake olmadigina cok iyi inandığıniz biri aslinda fake onuda sonra aciklucam dedi ama aciklamadi.. bide gikcen kendisi en son kafa dinlycem gelsmeleri iyi olursam bi ara girer yazarım demisti sonra tammeen kapattirmis hesabini.belliku geri gelmeyecek.Kız o abla fake çıktı.
Ben esiyle yalniz bulusup kinsmasundan korkuyodum sonuçta silahli bi meslegi vardi sinirden gozu doneblir zarar verebilirdi esi herkeste yol gosterdi ama umarum kizi hayatlarndan silip tekrsr bsrismamislardirÖzel grup kuruldu.
Gökçen cevap vermedi eşiyle görüşmeden sonra.
O kadar yazdık ettik, uğraştık.
Insan bi haber verebilirdi en azından konuyu tek başına çözeceğine dair, değil mi?
Uyuyamayanlar, onun için korkanlar bile oldu.
Ben ilk baştan konuya fake diyenlerdenim ve hala aynı düşüncedeyim.
Kız bu ne merak yav. Ben aa fakedi demek dedim geçtim amaan.Yok mune abla gokcenin konusunu kapatirken gokcen fake degik ama fake olmadigina cok iyi inandığıniz biri aslinda fake onuda sonra aciklucam dedi ama aciklamadi.. bide gikcen kendisi en son kafa dinlycem gelsmeleri iyi olursam bi ara girer yazarım demisti sonra tammeen kapattirmis hesabini.belliku geri gelmeyecek.Mune abla gokcen hanm fakemiydi ya sizmi banladinz kendisi mI istedi.bide fake dediginz kisiyi açıklamadınız. Valla artik olaylardaki gelismeleri merakmdan cikmaz oldum sitedeb
Ben az önce baya bir kişinin fake çıktığını öğrendim ve çok şaşırdım. Artık kim çıkarsa şaşırmam sanırım.Yok mune abla gokcenin konusunu kapatirken gokcen fake degik ama fake olmadigina cok iyi inandığıniz biri aslinda fake onuda sonra aciklucam dedi ama aciklamadi.. bide gikcen kendisi en son kafa dinlycem gelsmeleri iyi olursam bi ara girer yazarım demisti sonra tammeen kapattirmis hesabini.belliku geri gelmeyecek.Mune abla gokcen hanm fakemiydi ya sizmi banladinz kendisi mI istedi.bide fake dediginz kisiyi açıklamadınız. Valla artik olaylardaki gelismeleri merakmdan cikmaz oldum sitedeb
Ama bir kitap kadar akiskan ve etkiliyiciydi gercek hayatra boyle seyler olmasi beni korkuttu nişanımda poh olmak istiyordy smdi ozel harekatta calisan kizlar varmu diye arastirmayada basladim ama iste suclu hep karsida olmaybiliyo tabi.peki gelismeler icin neden grup acma gerefi duymus kiKız bu ne merak yav. Ben aa fakedi demek dedim geçtim amaan.
Bizde onun icin korktuk bu konuda. Haberleri takip eden bile oldu. Sanmıyorum o yüzden öyle bir şey oldugunu. Öyle bir şey olsa, buraya yazmasını zaten beklemezdim doğal olarak. Bu bir gerekçe degil bu yüzden. Burada gruplar kuruldu, sayfalarca yazıldı. Kötü bir şey basına gelmediyse, haber vermesi gerekiyordu, konuyu kapattirabilirdi ve kendisi devamında istediği sekilde çözerdi. Bu konuyu ilelebet burada tartışma zorunluğunu yok ama insanlara karşı bir cümle vazifesini oldugunu düşünüyorum.Ben esiyle yalniz bulusup kinsmasundan korkuyodum sonuçta silahli bi meslegi vardi sinirden gozu doneblir zarar verebilirdi esi herkeste yol gosterdi ama umarum kizi hayatlarndan silip tekrsr bsrismamislardir
Mune hanım fake olmadıgını açıkladı. Kadın fake baskıları yüzünden kapattırdı hesabıYa bence faketi o yüzden silindi gitti.
KiminBen az önce baya bir kişinin fake çıktığını öğrendim ve çok şaşırdım. Artık kim çıkarsa şaşırmam sanırım.
Nerde cikmis kim cikmisBen az önce baya bir kişinin fake çıktığını öğrendim ve çok şaşırdım. Artık kim çıkarsa şaşırmam sanırım.
Özelden yazayım hanımlar.Nerde cikmis kim cikmis
Niye bu kadar merak ettin üzüntüden mi besleniyosunCok uzulmustum ya keske bilen yazsa
Ben işin içinde yoktum bilemiyorum. Bu forum çoook işsiz yıllarca üye kalan ve son ana kadar şüphe çekecek bir vukuatı olmayan çok üyeler görmüş. Biz de eski üye arkadaşlarımızdan öğrendik. Konu ilgimi çekiyorsa girip yorum yazıp çıkıyorum sonra ne oldu ne bitti merak etmiyorum da hatırlamıyorum da.Ama bir kitap kadar akiskan ve etkiliyiciydi gercek hayatra boyle seyler olmasi beni korkuttu nişanımda poh olmak istiyordy smdi ozel harekatta calisan kizlar varmu diye arastirmayada basladim ama iste suclu hep karsida olmaybiliyo tabi.peki gelismeler icin neden grup acma gerefi duymus ki
Bence diye belirtiyorum ben de zaten bilgim olmadığıni da bir kaç kez yazdım. Munenin açıklamalarını da şimdi öğreniyorum.Mune hanım fake olmadıgını açıkladı. Kadın fake baskıları yüzünden kapattırdı hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?