O abladan haberi olan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer yasak olmasa benim bile birkaçı aklımda. Çok ilginç olaylar oldu cidden. Hatta biz bir ara merak edilen üyeler ile ilgili topik açmıştık ama yasak olduğu için kapatıldı. Bazılarını unutmuşum ben de arkadaşlar yazınca hatırlatmıştım.

Doğrudur ben 1 senedir bana denk gelenleri bilebiliyorum sadece. Zaten sürekli de banlanırdım ben ancak yetisebildiğim kadar.

1- Üyeler, konular ve üyelerin konulara yazdığı yorumlar hakkında topik açmak yasaktır.
2- Bu konunun açılmasına sebep üyenin kesinlikle fake veya kesinlikle gerçek dediğim bir açıklamam yok, yorumlarımı cümle atlayarak mı okuyorsunuz

Açıklama aynen şöyle:

Mesajı tam okuyun, zira asla ama asla yönetimce gerçekliği veya fake olduğu teyit edilmeden kimse için gerçek ya da fake demem, aksine kesin kes kim olduğundan emin olmadığım hiçbir üye için garanti vermem, sizler için dahi.
Ben bir Kazen, Curly, isabel, Nevreste, seaBahAR bilir onlar için garanti veririm.

A Afroo bu konu için yalnızca uyarı alacaksınız ama sildiğiniz bir konunuz için içerik silmekten banlanacaksınız çünkü konu veya mesajları silmek yasaktır.

Üyeye ne mi oldu? Gizlilik gereği bunu da açıklamak yasak, ta ki adminler açıklanabilir diyene veya açıklanmasını gerektirecek bir sebep olana kadar.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…