- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
Dış kapının mandalları canını sıkacak kadar bile değer verme..Çok ezdirmişler beni küçükken arkadaşım. Ben de sanmışım ki herkesin her bokuma koşunca en sevilen torun, en hayırlı yeğen benim. Ben bu insanları her cuma arayıp hâl hatır sordum da evleniyorum şimdi bi nasılsın diyenim yok. Yüzüm gülerken somurtuyorlar. Fesatlanıyorlar. Kaldıramıyorum. Omuzlarıma yük oldu çocukluğum, gençliğim, dünüm.
Ay akrabalık dediğim de etliye sütlüye karışılmayıp babaannemin anneme yapmadığı iyi şeylerin yapılmasından, kötü şeylerin yapılmamasından bahsediyorum. Laf sokulmadan konuşulabilinen aile ve akraba ortamı ilk kez görünce insan heyecanlanıyor acaba mı diye
Doğru söze ne denir. Haklısın.Benim baba tarafimi da görseniz oyle zannedersiniz.
Hepsi okumuş, mevki makam sahibi insanlar. Dışarıya karşı cizilen aile imajı, sanki herkes birbiriyle bal kaymak, saygı sevgi girla dersiniz. Her bayramda, düğünde, cenazede masklerini takip gelirler.
Ama içlerine girmeye görün, entirika, ihanet, iftira, dedikodu, gıybet, kuyu kazma.
İnşallah düşündüğünüz gibilerdir lakin
Insanlarin içlerine girip, onlarla zaman gecirmedikce bilemezsiniz.
Benim baba tarafimi da görseniz oyle zannedersiniz.
Hepsi okumuş, mevki makam sahibi insanlar. Dışarıya karşı cizilen aile imajı, sanki herkes birbiriyle bal kaymak, saygı sevgi girla dersiniz. Her bayramda, düğünde, cenazede masklerini takip gelirler.
Ama içlerine girmeye görün, entirika, ihanet, iftira, dedikodu, gıybet, kuyu kazma.
İnşallah düşündüğünüz gibilerdir lakin
Insanlarin içlerine girip, onlarla zaman gecirmedikce bilemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?